Ios ni hva nytt youtube

Hva er nytt for iOS Management i iOS 9

Siden begynnelsen av iOS har Apple alltid gjort det relativt enkelt å konfigurere iOS-enheter for å møte behovene til administrerte distribusjoner i skoler, bedrifter og andre massedistribusjons situasjoner. Pokker, selv den gode gamle iPod Classic hadde en "museum mode" som kan låse enheten for å vise spesifikke notater på skjermen mens lyden spilles.

Ios ni hva nytt youtube

I løpet av de siste årene, har iOS utplassering blitt mer "profesjonalisert" – som kan være en eufemisme for "komplisert". Ærlig talt, er alle masse datamaskin distribusjon dypt komplisert når du kommer ned til det. De beste systemene automatisere nesten alt. iOS distribusjon, slik den har utviklet seg de siste årene, har en tendens til å holde de fleste av de bevegelige delene nær overflaten. Disse delene har vært vanskelig eller umulig å automatisere og lett å overse eller glemme. Det ville være fint hvis de fleste av disse delene var valgfritt, men de er ikke.

De viktigste delene av en iOS-distribusjon er en Mobile Device Management server for å konfigurere og sporing enheter, Volume Purchase Program for bulk-kjøp programmer fra App Store, og brukeren av enheten har en Apple-ID.

Når Apple lanserte Volume Purchase Program, introduserte de muligheten for administratorer å tildele apps til brukernes Apple IDer, snarere enn til enhetene. Dette innføres også krav om at hver enhet har en enkel, identifiserbar bruker som har en fungerende Apple-ID.

Dette var litt av en god idé i en tidlig fase av iOS i bedriften. Dette var dager da Brukerne ble bringe sine egne iOS-enheter til å arbeide og bedrifter måtte gjøre apps tilgjengelig for dem. Det var ikke så lurt for mer sentralt forvaltede distribusjoner der bruk av enheten var kanskje mer oppgaveorientert enn brukerorientert. Tenk: supermarked ansatt som plukker opp en av tjue tilgjengelige iPads å gjøre lagerstyring. Det også var ikke bra for skoler, hvor mange brukere ikke har Apple-ID-er, og det var ingen verktøy for bulk etablering av nevnte kontoer.

Jeg vil gjerne fortelle deg at iOS 9 løser alle disse problemene. Dessverre kan jeg ikke fortelle deg det. Hva iOS 9 gjør er løse ett problem mens innføring av en annen.

Ios ni hva nytt youtube

Med iOS 9, er Apple fjerner kravet om å ha en Apple-ID aktiv på hver enhet, samtidig som de fleste av fordelene med Volume Purchase Program som over-the-air app installasjon og tilbakekalling. Dette er imidlertid svært mye ett skritt frem og ett skritt tilbake.

Når du har hver enhet i hendene på en bruker med en Apple-ID, men vanskelig det var å komme til det punktet, i hvert fall alle har en fungerende iCloud-konto som enheten kan sikkerhetskopieres i tilfelle katastrofer.

Med den nye Apple-ID-free "enhet oppdrag" tilnærming, er det ingen fungerende Apple-ID eller iCloud-konto på enheten. Dette betyr at det ikke er noen mulighet for over-the-air backup for enheten. På dette punktet, er det uklart hva sysadmins er ment å gjøre for å sikkerhetskopiere enhets tildelt iPads. Apples korte råd på WWDC var at app utviklere bør "lagre sine data i skyen". Uten et fungerende Apple-ID for å få tilgang til iCloud lagring, løsningen veldig mye ser ut som "har en egen konto for hver app". For skoler, er dette et mareritt scenario langt, langt verre enn smerten av å gjøre Apple-ID-er for hver elev.

Jeg vet ikke. Kanskje vi bare gjøre uten backup?

Det er to andre områder som er å få noen viktige forbedringer i iOS 9, og begge forholder seg til forbedrede muligheter for Mobile Device Management (MDM) servere.

MDM servere gjøre to ting: de sender kommandoer til enheten for å enten utføre handlinger eller konfigurere seg selv på noen måte. iOS 9 bringer forbedringer til begge.

Ios ni hva nytt youtube

I iOS 9 er det flere nye kommandoer som en MDM-server kan sende til en iOS-enhet. Kanskje det viktigste å være en kommando for å "oppdatere operativsystemet". Dette er spesielt nyttig i situasjoner der har iOS-enheter bringes tilbake til basen for å oppdatere dem er spesielt vanskelig. Det er også en kommando som er effektivt "laste ned oppdateringen nå og installere den senere".

Dette vil være svært nyttig for skoler som har en OS X Caching Server satt opp. Admins kan sende kommandoen for å laste ned OS på skolens nettverk hvor det vil være rask, men ber om at selve installasjonen skje senere for å unngå å ta enheten ut av bruk for en del av skoledagen.

Det er også nye konfigurasjonsmuligheter i iOS 9 for å kontrollere slike ting som bakgrunn på enheten, passord modifikasjon og enhetens navn. Disse vil alle være velkommen i skolen. Enhetsnavnet er det som identifiserer en bestemt iPad når det er som deltar i luftslipp. En morsom lek i skolen vår har vært å erstatte enhetsnavnet ditt med en rekke. ahem. humoristisk Emoji.

Du tenker kanskje det er rart å begrense muligheten til å endre enhets passord, men det er ganske vanlig i skolen – spesielt barneskoler – for lærerne å ha tilgang til elevenes enheter mens de ikke er der. Dersom studenten har endret sitt passord fra den tildelte en, krever det en MDM admin å sende et passord reset kommando til enheten (og håper enheten er tilkoblet) eller vente for studenten å gå tilbake.

Det finnes en rekke andre konfigurasjons forbedringer som vil være av mer interesse for bedriften. Spesielt er det nå mange flere alternativer for VPN-konfigurasjon og kontroll av sammenkobling med Apple Watch.

Endelig er Apple Configurator mottar en massiv overhaling. Apple Configurator er Apples Mac-baserte masse konfigurasjonsverktøy for iOS-enheter som erstattet den originale iPhone Configuration Utility. Livet med Apple Configurator 1.0 har vært – hvordan skal jeg si det – utfordrende til tider.

Med Apple Configurator 2.0, den monolittiske natur app er ikke mer. Det er modulbasert og lar deg lagre "blåkopier" – spesifikke konfigurasjoner som du kan spille på mange enheter. Det bør være en god oppgradering for de som trenger det, men Device påmelding program er i økende grad erstatter behovet for Configurator i mange sentralstyrte distribusjoner der navngitte personer har og bruker enhetene. Configurator vil forbli nyttig for delte distribusjoner og generiske kiosk-type iOS scenarier.

Samlet sett iOS 9 representerer et skritt videre i iOS systemadministrasjon – i visse distribusjonsscenarier som tidligere var spesielt vanskelig.

Vil du ha mer fra MacStories?

Club MacStories tilbyr eksklusiv tilgang til ekstra MacStories innhold. levert hver uke.

Club MacStories vil hjelpe deg å oppdage de beste apps for enhetene dine og få mest mulig ut av din iPhone, iPad og Mac. I tillegg er det laget i Italia.

Hvordan bruke iOS 9 spillefilm med YouTube bilde-i-bilde

Se i full størrelse

Et eksempel på en YouTube-video som spilles i iOS 9 bilde-i-bilde-funksjon via PipTube.

Jason Cipriani / CNET

Når Apple lanserte iOS 9 for iPad, selskapet avslørte en ny modus bilde-i-bilde. Takket være den nye funksjonen, brukerne er i stand til å minimere støttes videoer og fortsette å se dem mens multitasking på iPad.

Når minimert, vil videoen ligne en Facetime-vindu som du kan flytte rundt og endre størrelse med en kjent pinch-to-zoom gest.

Når det er sagt, app utviklere har til å inkludere den nye funksjonen i sine apps. Mens selskaper som Hulu og HBO har oppdatert sine iPad apps med skikkelig støtte, har YouTube ikke. Og det er frustrerende for alle som ofte bruker YouTube.

Naturligvis har en utvikler laget en midlertidig løsning for å gjøre opp for YouTubes manglende kompatibilitet. Den app, PipTube, fungerer i hovedsak som en YouTube-spiller med den ekstra fordelen av å la for bilde-i-bilde-modus.

Når den er installert, må du legge PipTube til dag widget på din iPad. Dette vil tillate deg å raskt åpne en kopiert YouTube kobling i app. Du kan følge instruksjonene i dette innlegget hvis du er usikker på hvordan du legger til en widget.

Skjermbilde av Jason Cipriani / CNET

Ved første lansering, vil PipTube spille en tutorial video som viser deg den raskeste måten å bruke programmet. Her er tekstversjonen:

  • Når du finner en video på YouTube app trykk på delingsknappen, deretter Kopier link .
  • Deretter skyver ned Notification Center fra toppen av iPad-skjermen, og trykk på PipTube widget (bildet under) som bør ha en link som starter med "Se video:" etterfulgt av navnet på videoen.
  • Applikasjonen vil da åpne, noe som gir deg muligheten til å aktivere Bilde-i-bilde-modus.

Se i full størrelse

Jada, den ideelle løsningen ville være for YouTube-applikasjonen til å støtte funksjonen, men inntil den dagen kommer (hvis den noen gang gjør), gir PipTube en pålitelig løsning.

PipTube er tilgjengelig i App Store for $ 1.99 / AU $ 2,99 / £ 1.49.

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...

  • Whatsapp for Nokia 6300 og 6303 Er Whatsapp På Nokia 6300 og 6303 mulig? Nokia 6300 og Nokia 6303 er to spille telefoner utgitt i 2007 og 2009 henholdsvis. På sitt tidspunktet for utgivelsen, ...

  • Bluetooth-teknologi Grunnleggende Velkommen til Bluetooth 101. Her er de tingene du trenger å vite om Bluetooth-teknologi. Bluetooth er en global trådløs kommunikasjon standard som kobler ...

  • Hva er mobilvennlig? Seo> Mobile> Hva er mobilvennlig? Oppdatert: 7 juni 2015 Mobile vennlig websider Hva gjør en side, som Google kaller det, "mobile vennlig"? 1 Sannheten ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/ios-ni-hva-nytt-youtube.php on line 145

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/ios-ni-hva-nytt-youtube.php on line 145