Hvilket program åpner ePub filer på Android

Topp 4 ePub Readers du må vite om

ePub  (Også skrevet som EPUB eller EPub ) Står for elektronisk publisering og er en standard e-bok format som brukes av alle populære e-boklesere der ute, inkludert Barnes & Noble Nook, Sony Reader, iPhone / iPod Touch (ved hjelp av ulike e-bok apps), og mer. ePub-filer har EPUB forlengelse.

Hvilket program åpner ePub filer på Android

Det finnes ulike online samt desktop verktøy som tillater brukere å lese EPUB formater. Vi har dekket fire ePub lesere som vi tror du alle bør vite om.

Bookworm (Online Service)

Bookworm er en nettbasert tjeneste som har som mål å bli bli en ledende gratis plattform for å lese ePub bøker på nettet. Det er en del av O'Reilly Media. Det tar bare tre trinn, opprette en konto, laste opp en ePub bok eller et blad, og begynne å lese.

Fordelen med denne tjenesten er at du kan lese e-bok på nettet uansett hvor du befinner deg og hvilken enhet du bruker.

EPUB Reader Firefox Add-On (Windows / Linux / Mac)

EPUBReader er en hendig add-on for Firefox som kan åpne noen ePub-format raskt. Det er faktisk raskere og raskere enn desktop programvare og viser grafikk langt bedre enn bokorm service.

Dette tillegget åpner ePub-filen på samme måte som du kan åpne PDF-filen i nettleseren Firefox. Bare trykke på nedlastingskoblingen av noe ePub bok og velg Åpne. Hvis du allerede har lastet ned ePub bok, så kan du åpne den med Firefox.

Grensesnittet er passelig, noe som betyr at du kan endre bakgrunnsfarger, etc til din egen smak. De navigasjoner knappene er gitt nederst sammen med muligheten til å endre skriftene.

Stanza (Mac)

Stanza er en stasjonær ePub-leser og omformer som er rask, lett og enkel. Den kan brukes til å lagre bokmerker og raske konverteringer. Du kan konvertere EPUB-format til titalls forskjellige andre dokumentformater, inkludert doc og pdf-format. Hvis du vil lese ePub-filen i Amazon Kindle, det er et alternativ for det også.

Den eneste ulempen er formatering og navigasjon, de to viktigste aspektene. For formatering kan det sammenlignes med Bookworm tjenesten, men er ikke så stor som EpubReader add-on for Firefox.

Hvilket program åpner ePub filer på Android

Mobipocket Reader (Windows)

Mobipocket Reader er ikke bare en avansert ePub bøker leser, men er også en stor faglige bøker arrangør. Du kan importere bøker i PDF, ePub, eller Office-formater og organisere dem raskt. Bare dobbeltklikk en bok og begynne å lese.

Formateringen av Mobipocket er bedre enn de ovennevnte verktøy og har opsjon på å zoome inn i boken, nyttig for de som ønsker å lese den lille teksten på boken. Også det er en avansert søkeboksen gitt på øverste høyre side som kan drastisk hjelpe i å spare tid.

oppdatering: Sjekk også ut FBReader. som er en fremragende eBook leser, manager, og overførte.

Update 2: Som en side note, vil du også være interessert i PaperCrop. En gratis verktøy som lar optimalisering av PDF-fil, slik at det tar mindre plass og åpner raskere på mobile enheter.

Konklusjon

For raskere distraksjon-fri lesing, fant jeg EPUBReader add-on for å være best. For å reise, ville jeg foretrekker å bruke Bookworm siden kan nås alle opplastede bøker fra hvor som helst i verden. For å konvertere ePub bøker og lese dem uten å bekymre Firefox krasjer, ville jeg foretrekker Stanza. Til slutt, hvis jeg ønsker å organisere alle bøkene på ett sted, så Mobipocket Reader er appen av valget.

Alle de nevnte verktøyene er flott, men det endelige valget vil avhenge helt på brukeren. Velg din app og la oss få vite hvilken du liker best. Hvis du vet om andre app, la oss vite. Vi elsker å prøve ut nye verktøy og tjenester. Nyt!

Relaterte innlegg

  • Åpen kildekode eBok leserne for Android Android-enheten er et allsidig verktøy som kan settes til en rekke praktiske anvendelser, blant annet lesing ebøker. Men for at du trenger en anstendig eBok ...

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Filer Anywhere App Gratis nedlasting: Android Apps filer Anywhere Android app gratis apk skapt av FilesAnywhere ned fra Google Play og installere filer Anywhere app på mobiltelefoner og ...

  • Hvorfor gamle programmer ikke kjøre på moderne versjoner av Windows (og hvordan du kan kjøre dem likevel) av Chris Hoffman 24. september er 2013 Windows handler om bakoverkompatibilitet, slik at folk ...

  • 4 Pics 1 Word Answers Bedrager 4 Pics en Word-svar, bedrager og hint vil vise deg hvordan du kan slå alle nivåer og bokstavene i spillet for iPhone, iPod, iPad og Android. Gjett ordet som den ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hvilket-program-pner-epub-filer-p-android.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hvilket-program-pner-epub-filer-p-android.php on line 123