Hva telefoner er Viber kompatibel med

Verden går trådløst. Fra datamaskiner til telefoner, er folk mister pluggene. Genier fra Einstein og Tesla så at en dag verden ville være uten ledninger, mange trodde de var gal, men i denne nye årtusenet mennesker velger for hotspots heller enn å bli bundet av ledningen og stikkontakten.

Hva telefoner er Viber kompatibel med

Som folk fortsette å øke i mobilitet, behovet for trådløs teknologi fortsetter å avansere. Datamaskiner er bærbar, telefoner er mobil, og nå VoIP gjør det mulig for en helt ny type trådløse gadgets.

VoIP står for Voice over Internet Protocol, og er bruk av sender (data fylt informasjon) over Internett. VoIP kan være på et sted med et bredbåndsmodem eller det kan være trådløst ved integreringen av et trådløst lokalnett, og gjeldende nettverkskortet.

Trådløs teknologi eller WiFi (Wireless Fidelity) er satt opp ved bruk av nettverk og tilgangspunkter. En trådløs aktivert enhet kan få tilgang til Internett når den plukker opp nettverket signal. Dette fungerer som radiosignaler. Nettverkene har etablert tilgangspunkter. En hotspot er et område hvor det er et tilgangspunkt. Det er mulig for trådløse brukere til utgangspunktet "hoppe" fra hotspot for hotspot og utnytte ulike nettverk tilgangspunkter. Dette er kjent som lilje polstring og er en viktig metode for å opprettholde en trådløs tilkobling. Det er fortsatt store sikkerhetsproblemer som må utarbeides vedrørende sikkerhet. På grunn av det faktum at folk kan hoppe fra hotspot for hotspot dette fører til et stort behov for strengere sikkerhetsregler og forskrifter.

Kombinasjonen av trådløst og VoIP har ført til en annen oppfinnelse-VoWiFi. VoWiFi står for Voice over Wireless Fidelity. VoWiFi har også produsert den nye VoWiFi telefoner. Disse telefonene fungerer som mobiltelefoner, bare de bruker VoIP-teknologi, (overføre over Internett) og er trådløse, som opererer i ulike hotspots. Andre store telefonselskaper er omfavne VoWiFi teknologi. Foreløpig Cingular har VoWiFi plan tilgjengelig. Selv om denne teknologien er fortsatt relativt nytt, kan vi forvente å se en stor økning i både produkter og tjenesteleverandører i de nærmeste årene.

Hva telefoner er Viber kompatibel med

Folk trenger trådløs teknologi. De trenger å gjennomføre møter samtidig er mobile, for å kunne holde kontakten med klienter, kunder, ansatte og arbeidsgivere. Den teknologiske samfunnet tar tak i disse behovene så raskt som de kan. Det virker som teknologien utvikler seg raskere enn folk kan holde opp med det, og definitivt raskere enn den kan reguleres.

En ny telefon som er på markedet, men likevel i sin tidlige utviklingsstadiet er Hybrid. Hybrid Telefonen er en krysning mellom mobilnettet og VoWiFi. Den fordelen at en hybrid telefonen har, er at det kan fungere i nettverket ditt kall rekkevidde som en mobiltelefon, og deretter, hvis du lar din rekkevidde, kan du unngå roaming-avgifter ved å åpne en VoWiFi hotspot. Dette sparer betydelige mengder avgifter. Det er ingen roaming avgifter involvert med VoWiFi og Hybrid telefonen kan plukke opp der den andre slutter. Det er den midlertidige løsningen til to teknologier som begge har noen floker å trene.

Dette er bare ett eksempel på hvordan fremskritt gjort i trådløs teknologi skaper en rekke nye produkter. Foreløpig Verizon sies å være å utvikle en VoWiFi telefon, og mange store telefonselskaper ser på WiFi som retningen for fremtiden. Tjenesteleverandører som har jobbet med en infrastruktur i flere tiår nå begynner å innse at teknologien endrer ikke bare fremtiden, men også behovet for de produktene de har spesialisert seg på.

Hva telefoner er Viber kompatibel med

Vi kan også forvente å se mange flere tilgangspunkter åpne opp landet. Foreløpig kan du besøke ulike nettsteder og skriv inn din posisjon eller plassering av interesse og finne tilgangspunkter eller hotspots.

Med kulminasjonen av VoIP og trådløs teknologi i fremtiden forblir en teknologisk mysterium fylt med spenning og ærefrykt for det som kommer. Som forretningsbehov fortsette å plassere en etterspørsel på sikrere baserte trådløse enheter, vil nye produkter dukker opp som vil trygt oppfyller kravene til forbrukeren. Et annet område av stor interesse for den trådløse fremtiden er forebygging av virus, trojanere og ormer forurenser det trådløse nettverket og stoppe kommunikasjon. Sikkerhet er fortsatt nummer én bekymring for dem å bygge en trådløs verden

Mobile Parental Control kompatibilitet

PhoneSheriff er kompatibel med de store operativsystemene for dagens smarttelefoner: Android, iPhone og Blackberry og nå Apple iPad og Android tabletter! Denne siden er en ufullstendig liste over telefoner og tabletter som er kompatible med PhoneSheriff.

Mange bærere re-brand telefoner som bruker sitt eget navn. For eksempel: T-Mobile myTouch 3G er den samme enheten som HTC Hero. Begge er kompatible, til tross for at forskjellige navn.

**** Vennligst les følgende informasjon om kompatibilitets ****

Når du ser på bildene nedenfor i betraktning av å ha en smarttelefon som vil være kompatibel med PhoneSheriff programvare, vær oppmerksom på at kompatibilitet betyr ikke bare merke / modell av telefonen, men også Firmware / versjon av operativsystemet som kjører på telefon. Alle kompatible operativsystemversjoner finner du nedenfor i sine respektive seksjoner.

Verizon VARSEL: Hvis operatøren er Verizon, du tiden abonnere på deres GPS-tjenester slik at GPS-sporing funksjon i PhoneSheriff vil fungere. Hvis du ikke abonnerer på deres GPS-tjenester, vil PhoneSheriff IKKE være i stand til å overvåke GPS steder av den overvåkede anordningen.

Har du ikke en kompatibel telefon?

Hvis du ikke ser telefonen oppført nedenfor, eller har spørsmål om kompatibilitet, kan du spørre oss et spørsmål ved vår Helpdesk. Du kan også se vår liste over kompatible store telefonen operatører og våre anbefalinger.

Telefon / Tablet Krav til operativsystem

I tillegg ser på modellen / rutenettet nedenfor, kan du lese operativsystem krav til telefonen din.

Relaterte innlegg

  • Hvorfor ikke Samsung Gear Fit støtter iPhone: arroganse eller dumhet? Del denne artikkelen som jeg satt i publikum ser på Samsung avsløre Galaxy S5 og tre nye Gear smartwatches. JEG...

  • Vine lanserer På Windows Phone Scanadu Lukker $ 10.5m Serie A Round, forbereder seg på å sende sin Medical Tricorder gjennom klinisk testing Vine. Twitter er seks andre videodeling app, har bare ...

  • BMW Bluetooth Kompatible telefoner; Hva som fungerer? rduncan sa: 11-13-2004 01:22 AM BMW Bluetooth-kompatible telefoner; Hva som fungerer? Finn en kompatibel telefon - Ikke alle Bluetooth-telefoner vil fungere ...

  • Minecraft: Pocket Edition (for Android) Solid gruvedrift og laging erfaring. Ser og spiller bra. Død enkel multiplayer. Kontinuerlig utvikling. Ikke så dypt som PC-versjonen. Noen touch ...

  • Ny Samsung Gear enheter kan være kompatibel med ikke-Galaxy-telefoner er det største problemet med Samsungs smart, Galaxy Gear, var mangelen på kompatibilitet. Når utgitt, var det bare ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-telefoner-er-viber-kompatibel-med.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-telefoner-er-viber-kompatibel-med.php on line 123