Hva telefoner er Samsung gir passe kompatibel med

Hvorfor ikke Samsung Gear Fit støtter iPhone: arroganse eller dumhet?

Del denne artikkelen

Mens jeg satt i salen ser Samsung avsløre Galaxy S5 og tre nye Gear smartwatches. Jeg hadde potensielt livsforvandlende åpenbaring: Hvorfor ikke disse smartwatches støtte andre, ikke-Samsung smarttelefoner? Jeg faktisk ganske liker utseendet på den Gear Fit, og vil bli fristet til å investere - men jeg eier ikke en Galaxy-telefon, slik at verdien proposition stuper; det er nok ikke verdt pengene. Hvorfor er det Fit støttes kun av en håndfull av Galaxy smarttelefoner og ingen andre? Hvorfor ikke Samsung utvide støtten til alle andre Android-telefon, iPhone, og selv Windows Phone? Dette tilsyn er enten dumhet eller hybris på Samsungs vegne.

Hva telefoner er Samsung gir passe kompatibel med

De Gear smartwatches er svært enkle Bluetooth-enheter. Det faktum at den nye Gear 2, Gear 2 Neo, og Gear Fit støttes av eldre Galaxy smarttelefoner innebærer at det ikke er noen spesielle krav til maskinvare for å koble til smartwatches - du trenger bare Bluetooth, og en app på smarttelefonen. Det har allerede vært tilfeller av foretaks hackere tar Gear manager APK fra en Samsung-enhet og sideloading det på en annen, ikke-Galaxy Android smarttelefon - og det fungerer. Så vidt jeg vet, er det ingen teknologisk grunn til at Samsung ikke slipper et Gear app til Google Play-butikken, eller på iTunes App Store.

Tenk om noen kunne ta turen til butikken og kjøpe en Fit smart 11. april, uavhengig av om de har også en Galaxy telefon eller ikke. The Fit er objektivt, et veldig fint stykke maskinvare; skjermen er vakker, designet er attraktiv (for en aktivitet tracker), og det har mye mer funksjonalitet enn noen andre sammenlignbare enhet der ute (Fitbit, Nike Fuel Band, et al.) Jeg mistenker, hvis Fit var forenlig med iPhone, ville det være et overraskende stort antall mennesker som ville investere. Likeledes, hvis Fit støttet Nexus 5, HTC One, og andre Android-telefoner, Samsung ville sikkert selge flere smartwatches. Ja, Galaxy spenner definitivt utgjør en stor del av det totale markedet for smarttelefoner - kanskje rundt 30-40% - men ved å åpne Gear smartwatches opp til resten av markedet, Samsung får hundrevis av millioner av potensielle kjøpere.

Jeg mener, jeg kan se Samsungs logikk - det desperat ønsker folk til å kjøpe inn den fullstendige Samsung økosystemet, på samme måte som folk kjøper en iPhone, iPad, Apple TV og MacBook Pro. Samsung trolig, deludedly, ser Frisk som en gulrot for å få folk til å kjøpe en Galaxy smarttelefon. The Fit er fin, men ikke så fint. Det er andre krefter som spiller inn (mote, 24-måneders telefon kontrakter, app økosystem) som er langt sterkere. Det kan være millioner av iPhone-brukere der ute som ønsker å kjøpe Fit, men er 12 + måneder unna å få en Samsung smarttelefon fra karrieren. Det kan være mange mennesker som er villige til å betale $ 200-300 for Fit, men ikke $ 900 + for en ny Galaxy smarttelefon og se på.

Hvis Samsung gjort Gear Fit kompatibel med komplett Android økosystemet og iOS, ville det trolig bli den første smartsuksesshistorie. The Fit vil deretter generere mer pressens oppmerksomhet, mer ord-av-munnen, og dermed mer salg. The Fit kan være en veldig spennende produkt. I stedet synes Samsung fornøyd med å selge flere Passer enn den opprinnelige Galaxy Gear - som ikke akkurat vanskelig.

Pare Gear Fit med ikke-Samsung-enheter

Samsung er en av de mest ambisiøse selskaper i det raskt voksende bærbar markedet. Selskapet tilbyr tre bærbare enheter: Gear Fit, utstyret to, og Gear 2 Neo. Alle tre enhetene kan spore dine skritt, vise meldinger fra smarttelefonen, og selv måle hjertefrekvensen. Den ene store feilen er at disse enhetene er bare kompatibel med et utvalgt antall Samsung smarttelefoner og nettbrett.

Hva telefoner er Samsung gir passe kompatibel med

Selv om vi ikke har vært i stand til å finne ut en måte å bruke Gear 2 og Gear 2 Neo med ikke-Samsung-enheter, er det en løsning som gjør at du kan bruke de fleste funksjonene på Gear Fit med andre Android-enheter. Her er hva du trenger å vite.

kompatibilitet

The Gear Fit (uoffisielt) støtter de fleste nyere smarttelefoner, slik som HTC One M8, Nexus 5, Moto X og HTC One. Jeg testet metoden på en rekke enheter, og det ser det skal fungere med alle smarttelefon eller nettbrett som kjører Android 4.2.2 eller nyere. Dine resultater kan variere imidlertid.

metoden

Den Gear Fit krever en fastvareoppdatering før den kan kobles sammen ved hjelp av denne metoden. Enheten må være synkronisert med en støttet Samsung smarttelefon eller nettbrett for å få oppdateringen. Du må da laste ned og installere Samsungs Gear Fit manager app på Android-enheten du ønsker å bruke Gear Fit med.

Skjermbilde av Dan Graziano / CNET

Den enkleste og tryggeste måten å få programmet er å kopiere den fra en eksisterende Samsung-enhet. Dette kan gjøres ved å laste ned en fil leder fra Google Play-butikken, som for eksempel gratis ES File Explorer app. Åpne ES File Explorer-programmet på din Samsung-enhet, klikk på App Manager under Verktøy-menyen, trykk lenge på Gear Manager-app, og traff backup. Jeg pleier å lagre deretter Android-pakken (APK-fil) til min Google Drive eller Dropbox-konto for enkel tilgang. Applikasjonen kan også bli funnet på nettet, men laster ned applikasjoner fra tredjepartsmarkedsplasser og nettfora kan gjøre enheten mer utsatt for skadelig programvare.

Skjermbilde av Dan Graziano / CNET

Før du faktisk kan installere Gear Fit leder, må du først aktivere "Ukjente kilder" på enheten. For å gjøre dette, ta turen til telefonens innstillinger-menyen og klikk på alternativet Security.

Deretter klikker du på app-filen og vente på det å installere. Når det er ferdig installert, åpner Gear Fit manager app og synkronisere enheten med Gear Fit. Det er like enkelt som det.

begrensninger

Tydeligvis siden dette er en grunnleggende løsning enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige. For eksempel vil du være i stand til å opprette eller logge på din Samsung-konto eller bruke noe med plassering service. Mens været funksjoner og verdensklokke vil være utilgjengelig for bruk, kan du fortsatt gjøre det grunnleggende, som motta meldinger, spore dine skritt, måle hjertefrekvens, og med bruke enhetens smarte finne telefonfunksjon.

Relaterte innlegg

  • Verden går trådløst. Fra datamaskiner til telefoner, er folk mister pluggene. Genier fra Einstein og Tesla så at en dag verden ville være uten ledninger, mange trodde de ...

  • Vine lanserer På Windows Phone Scanadu Lukker $ 10.5m Serie A Round, forbereder seg på å sende sin Medical Tricorder gjennom klinisk testing Vine. Twitter er seks andre videodeling app, har bare ...

  • BMW Bluetooth Kompatible telefoner; Hva som fungerer? rduncan sa: 11-13-2004 01:22 AM BMW Bluetooth-kompatible telefoner; Hva som fungerer? Finn en kompatibel telefon - Ikke alle Bluetooth-telefoner vil fungere ...

  • Minecraft: Pocket Edition (for Android) Solid gruvedrift og laging erfaring. Ser og spiller bra. Død enkel multiplayer. Kontinuerlig utvikling. Ikke så dypt som PC-versjonen. Noen touch ...

  • Ny Samsung Gear enheter kan være kompatibel med ikke-Galaxy-telefoner er det største problemet med Samsungs smart, Galaxy Gear, var mangelen på kompatibilitet. Når utgitt, var det bare ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-telefoner-er-samsung-gir-passe-kompatibel-med.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-telefoner-er-samsung-gir-passe-kompatibel-med.php on line 124