Hva telefonen har en 42 megapiksel kamera

Testing Nokias 808 Pureview: Den 41-megapikslers kameratelefon

Nokia 808 Pureview

Nokia 808 Pureview kommer i flere farger. Det er tyngre enn din gjennomsnittlige telefon, med kameralinsen stikker ut fra baksiden. Langt det mest interessant trekk er den 41-megapiksel kamera, som tar fantastiske bilder.

Hva telefonen har en 42 megapiksel kamera

Park Avenue i New York City

Close Up: Få din Pølser her!

Nærbilde: fugleperspektiv

Detaljer om denne bygningen er heller ikke for uskarpt, med tanke på hvor langt det er.

Nokia 808 Pureview blåser andre mobiltelefon kameraer ut av vannet - men det er clunky grensesnittet gjør det nesten ikke verdt innsatsen.

Tidligere i år Nokia sa det ville frigjøre 808 Pureview. en telefon med en 41-megapiksel kamera. Det er et tall som ikke finnes på mange andre kameraer på markedet, og Nokia hevdet at det ville tillate brukere å ta jawdropping bilder av langt-off scener som kan være lett zoomet og manipulert.

Mashable sette kameraet til test for å se om den levde opp til løftet. Du kan se galleri med bilder fra våre tester over. Disse bildene ble tatt på taket av bygningen som huser Mashable kontorer i Manhattan, ca 12 historier opp.

Som du kan se fra bildene, er kameraet enn noe annet du finner på en telefon. De store filstørrelser virkelig tillate nære avlinger på detaljene i bildene. Samtidig legge flere megapiksler ikke like en bedre bildekvalitet, fører det til større filer som du kan gjøre flere ting med i post-produksjon.

808 Pureview har også langt flere funksjoner enn du finner på de fleste telefoner, som hvitbalanse og autofokus. Alt dette er tilgjengelig fra telefonens berøringsskjerm. Selv om dette ikke kan sammenlignes med noe som en DSLR, for brukere som ønsker å pakke en high-powered pek-og-skyt på telefonen, er det perfekt.

Dessverre er grensesnittet telefonens største fall. Det er vanskelig å finne ut hvordan du faktisk få telefonens kamera til 41-megapiksel-modus. Det er ikke en standardinnstilling i det hele tatt, og du må navigere gjennom en rekke stumpe menyer for å endre bildenes kvalitet og størrelse.

Hva telefonen har en 42 megapiksel kamera

Gitt at telefonen trompeter denne funksjonen, bør det være synlig på kameraets hovedmenyen. De bildestørrelser hadde også meningsløse navn, for eksempel "Pureview" og "Full Resolution", for å skille dem.

Ikke gjør store bilder standard er fornuftig når du prøver å spare plass - en 41-megapixel image er omtrent 34 megabyte - men det Tap hensikten med å ha en slik kraftig kamera. Selv om det er en flott plass for en telefon, lever den i en clunky økosystem som skjuler sitt potensial.

Hva synes du om Nokias 808 Pureview sample bilder? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

tilgjengelighet

  tilgjengelighetsfunksjoner
   Høring: Vibrerende varsler, BT halsslynge kompatible, TTY-støtte, Videosamtale Vision: Vibrerende varsler, stemmegjenkjenning, Font forstørrelse, talekommandoer, tilpasses hjem skjerm med høy kontrast modus, Screen forstørrelses Fysiske ferdigheter: Talekommandoer, tilpasses startskjermen, Høyttaler, Stemme gjenkjenning

  Hva er i esken

   innhold
    Nokia Lumia 1020 Nokia AC-60 MicroUSB Charger Nokia lading og datakabel (CA-190CD) Nokia Wrist Strap svart SIM Door Key

Tilgjengeligheten av de enkelte produkter, tjenester og funksjoner kan variere etter region. Vennligst sjekk med din lokale Microsoft-forhandler for nærmere informasjon. Microsoft-konto, Wi-Fi eller datanettverkstilkobling og ekstra avgifter eller abonnementer er nødvendig for noen funksjoner. Apps er tilgjengelig fra Windows Store. Spesifikasjonene kan endres uten varsel.

En forhåndsinstallert programvare og apps bruke en betydelig mengde av det interne minne.

Hva telefonen har en 42 megapiksel kamera

2 Talk, beredskaps- og avspillingstider er bare beregninger. Faktiske ganger påvirkes av for eksempel funksjoner nettverksforhold, enhetsinnstillinger, brukes, batteriets tilstand og temperatur.

3 Faktiske data hastigheter vil variere. Sjekk med din nettverksoperatør for detaljer.

4 nedlasting av kart over-the-air kan innebære overføring av store mengder data. Tjenesteleverandøren kan ta betalt for dataoverføringen. Tilgjengeligheten av produkter, tjenester og funksjoner kan variere etter region. Vennligst sjekk med din lokale Microsoft-forhandler for mer informasjon og tilgjengelige språkalternativer. Disse spesifikasjonene kan endres uten varsel.

5 Noen tjenester kan være tilgjengelige bare via nedlasting eller avhengig av markedet. Bare enheter som har kompatible MMS-meldinger eller e-postfunksjoner kan motta og vise multimediemeldinger. Innhold utseende kan variere. Visse bilder og ringetoner kan ikke videresendes.

Relaterte innlegg

 • iPhone 6 kan komme rundt True tone blits med fire LED Av Buster Hein • 09:43, 11. august 2014 Nyheter Mest historier Vi har allerede sett to nye iPhone del lekker ut kommer ut av Kina i ...

 • Bruk din Android enhetens kamerablitsen som varsling for innkommende anrop med FlashBlink Ved Awais Imran | 22 mars, 2012 Smartphones i dag er det ultimate eksempelet på konvergens av ...

 • Best mobil Snappers til bag hvis du vil ha noen alvorlig gode skudd Apple iPhone 5s Apple gjorde t virkelig få kameraet rett på iPhone till 4s, men siden da har det gått fra styrke til ...

 • Whatsapp Blackberry I denne avanserte teknologiske verden, mange nyeste mobile applikasjoner som spiller en ekstraordinær rolle i alle menneskers liv. Rundt om i verden, ingen kan bare gå med ...

 • Bluetooth-teknologi Grunnleggende Velkommen til Bluetooth 101. Her er de tingene du trenger å vite om Bluetooth-teknologi. Bluetooth er en global trådløs kommunikasjon standard som kobler ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-telefonen-har-en-42-megapiksel-kamera.php on line 140

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-telefonen-har-en-42-megapiksel-kamera.php on line 140