Hva som er den beste HTC mobiltelefon 2012

All informasjon på HTC smarttelefon utvalg

Side 1 av 2:

Så du har bestemt at HTC er det merket du ønsker å tilbringe de neste 24 månedene av livet ditt med - men det er ikke slutten av søken.

Du har flere enheter, pris poeng og operativsystemer å velge mellom, og det kan alle bli litt forvirrende. Men hvilken er den beste HTC telefonen for deg?

Hva som er den beste HTC mobiltelefon 2012

Som Huawei og ZTE, HTC startet livet ved å bygge nettverk-merkede telefoner, og har forgrenet seg og gjort sitt eget navn. HTC Desire var telefonen som virkelig lanserte den, og Android OS, inn i mainstream.

Med lanseringen av Android 'One' linje, og Windows Phone basert '8' linje, sammen med videreføring av Desire serien, hvordan HTCs nye slanke foret utvalg stack opp?

Heldigvis Techradar er på plass for å hjelpe deg ut - sjekk ut vår gjennomgang av alle HTC-telefoner rundt i øyeblikket:

8. HTC One Max

OS: Android Jelly Bean

Hvis du er fullt ut forpliktet til HTC og er desperat etter en supersized skjermen for å konkurrere med slike som Galaxy Note 3 og Xperia Z Ultra så vil du ønsker å være å plukke opp den ene Maks.

Med en full HD, 5,9-tommers skjerm er det mye på skjermen på tilbud her, pluss at du får en 1,7 GHz quad-core prosessor, 2 GB RAM, 16 / 32GB intern lagringsplass, 4MP Ultrapixel bak kamera og Android Jelly Bean.

Takket være størrelsen på displayet og full metall kropp om HTC One Max er stor og tung, veldig tung faktisk.

Det er en fingeravtrykkleser på baksiden for å bløtgjøre slag litt, men det er ikke på langt nær så godt som TouchID på iPhone 5S.

OS: Windows Phone 8

HTC 8S er en attraktiv, svært bærbar Windows Phone håndsett tilbyr stil og substans i en pakke som er intuitivt.

Det er overraskende glatt og raskt for et mellomklassen telefon. Det har til og med fått kanten over noen topp-end Windows Phone 8-telefoner i minst ett område - spesielt inkludering av et microSD-kortspor.

Batteriet i HTC 8S er i beste fall, kan nettsurfing være litt treg, og det gjør ikke mye for å skille seg ut i apps eller media avdeling - men for prisen er det en anstendig håndsett.

Hva som er den beste HTC mobiltelefon 2012

6. HTC Desire C

OS: Android Ice Cream Sandwich

Den laveste specced modellen av HTC serien er HTC Desire C. Dette kan virke litt rart, gitt at Desire serien var en gang juvelen i HTC kronen.

Den store salgsargument av HTC Desire C er den lave prisen, slik at du kan tilgi 600MHz prosessor, eller HVGA 3,5-tommers skjerm. Ser på det selv, ville du lure omtrent alle som HTC Desire C ser ut som en high end-enhet.

Det er ikke fikk grynt eller innflytelse av den nye One-serie, men den store fordelen at Desire C har over konkurransen er tillegg av HTC Sense, et overlegg som supercharges enheten i forhold til den kjedelige lager Android.

OS: Windows Phone 8

Den nylige Windows Phone 8 lansering betyr at nye enheter som fargerike HTC 8X er hot tema i samtalen.

Den HD-skjerm med 342ppi matcher lett iPhone for klarhet, og dual-core 1,5 GHz prosessor makter WP8 sammen med glans. I likhet med One X, betyr det ikke kommer med microSD-støtte, noe som er litt frustrerende gitt at dette er nå støttet av WP8.

Men det er en sterk håndsett med en rekke viktige funksjoner, inkludert Beats Audio og en dedikert intern forsterker. pluss vi grave den alternative design.

Gjeldende side: Beste HTC telefon: 8-5

Relaterte innlegg

  • Hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? Does noen vite hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? min venn med T-mobile ...

  • spesifikasjoner et nyttig program som ble spesielt utviklet for å gi en enkel måte å beregne MSL / SPC koder for MetroPCS telefoner Får identifikasjonskoder, serienumre eller ...

  • Enkel definisjon av celle Full Definisjon av celle 1. et lite religiøs hus avhengig av et kloster eller kloster 2 et. en ett-roms bolig okkupert av en enslig person (som en eremitt) b. en eneste...

  • Som data? I så fall kan Sprint være bærer for deg Side 1 av 2: Mens andre operatører liten uenighet om data planer - ubegrenset, begrenset, strupes, ikke-strupes - Sprint tilbyr noen av de mest ...

  • Best iPad Prosjektledelse Apps til å styre prosjekter på farten Prosjektledelse er viktig både for små lag og store selskaper. Det er en av de mest avgjørende faktorene som bestemmer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-som-er-den-beste-htc-mobiltelefon-2012.php on line 130

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-som-er-den-beste-htc-mobiltelefon-2012.php on line 130