Hva smartphones jobbe med Virgin Mobile

Apple iPhone 4S (Virgin Mobile)

Den billigste iPhone 4S er tilgjengelig i dag, hvis du inkluderer planen prisen.

Ingen 4G. Mye dyrere enn andre Virgin Mobile smartphones.

Virgin iPhone 4S er billigere over tid enn iPhones på andre operatører, men altfor dyrt når du tenker på de andre telefonene i Virgin lineup.

Motorola Triumph (Virgin Mobile)

IPhone 4S på Virgin Mobile er den samme modellen, med samme programvare, nettverk, og funksjoner som du finner på Sprint. (Også Sprint iPhone er avbildet i slideshowet nedenfor.) Les vår Sprint iPhone 4S anmeldelse for alle detaljer. Men merk at Sprint modellen tjent 4,5 stjerner og våre Editors 'Choice påtegning på den tiden, og denne versjonen av telefonen blir bare 3.5 stjerner. Vi kan forklare.

En virkelig billig iPhone

Først den gode nyheten. De $ 649.99 16GB iPhone 4S på Virgin Mobile arbeider med transportørens $ 35 per måned Beyond Talk plan, som tilbyr 300 minutter og 2,5 GB 3G-data. Og Virgin har ingen kontrakter, slik at du kan bytte ut telefonen når du vil.

Målt over to år, er Virgin iPhone mye rimeligere enn på konkurrerende planer fra Sprint, Verizon, eller AT&T. The Virgin iPhone med $ 35 / måned plan koster $ 1,489.99 over to år. Sprint modell er billigere opp foran på $ 199,99, men krever en $ 80 / month plan med en to-års kontrakt, så det er $ 2,119.99. PÅ&T og Verizon garantiordninger er enda dyrere.

Cricket selger iPhone 4S for $ 499,99 med en $ 55 / month plan, noe som gjør det $ 1,819.99 over to år, men Cricket iPhone tilbys bare i et begrenset antall byer. Virgin selger sin iPhone på landsbasis.

Og husk, du får den samme lands ytelse som Sprint. Det har sine opp sider og sine ned sider. Den positive siden er et relativt konsekvent nettverk. Ned siden er at det er den tregeste 3G-nett i landet, målt ved våre 30-city nettverk hastighet tester. Siden iPhone ikke støtter 4G, sitter du fast i slow lane.

En Virkelig Kost Virgin Phone

IPhone er en strålende kulturstein med et utmerket bibliotek av høy kvalitet apps. Men vil du være å betale en massiv premie over andre Jomfru telefoner for det privilegiet.

Hva smartphones jobbe med Virgin Mobile

Editors 'Choice HTC EVO V 4G (4 stjerner) er $ 299,99 med den samme tjenesten plan. Det er en $ 350 besparelser for en rask Android 4.0-telefon med en tilsvarende oppløsning skjerm, dual-core prosessor, og massevis av apps. (Ignorer 3D ting, det er en gimmick.)

Viktigst, kan EVO V 4G treffe Clearwire WiMAX-nettverk. Hvis du bor i en by hvor det er tilgjengelig, er det en stor forskjell. Når vi testet EVO V 4G, fant vi 4G-nett til å være opptil åtte ganger raskere enn 3G-nettet.

HTC One V koster $ 100 mindre. Det er $ 450 mindre enn iPhone. The One V er en lavere-telefon, med en enkeltkjerneprosessor, men det er også elegant og kjører Android 4.0.

IPhone 4S har et bedre kamera enn EVO V og fortjener å være i toppen rangering av smarttelefoner, men det er ikke $ 350 bedre enn EVO V 4G.

konklusjoner

The Virgin Mobile iPhone er den minst kostbare iPhone 4S-modellen tilgjengelig, hvis du faktor i kostnadene for tjenesten plan. Men mens det er en god telefon, er det ikke en god del akkurat nå. Vi er bare noen få måneder unna en ny iPhone lansering denne høsten. Enda viktigere, dette koster iPhone hundrevis av dollar mer enn høy kvalitet, konkurrerende Android-telefoner som fungerer med 4G. Apple satte sitt preg på den trådløse verden ved å tilby et produkt av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Dette iPhone kvalifiserer bare hvis du tror ingen andre telefonen konkurrerer.

Hva smartphones jobbe med Virgin Mobile

Flere Cell Phone Anmeldelser:

Relaterte innlegg

  • New Virgin Mobile Unlimited Plans fullpakket med mer data. Ubegrenset data, inkludert Talk tekst. Lær mer data DETALJER: Når planen er aktuelt høyhastighets data terskelen nådd, hastigheter reduseres til ...

  • Den beste billige Cell Phone Plans Du har aldri hørt om det er mange av smarttelefon alternativer utover de fire store operatører i USA. Hvis du er ute etter å spare penger, disse mindre kjente planer ...

  • Måtte kontakte våre ansatte Medlem omsorgs Arbeidstid: 09:00 til 09:00 - mandag til lørdag 10:00 til 07:00 - Søndag Hvis du ikke er fornøyd er vi ikke fornøyd. Det er derfor vi er den eneste mobile ...

  • Virgin Mobile Top-Up E-Cards @ Walmart under pålydende verdi, ingen skatt dmbooth0310 7/15/13 10:54 AM De fleste vil se dette og tror det ikke er en varm avtale, men Virgin Mobile brukere vil trolig ...

  • Virgin Mobile ruller ut Android-baserte Samsung Intercept: $ 249 forhåndsbetalt Show full PR tekst Virgin Mobile Aktiveres Mobile Marketplace ved å innføre Android håndsett på en Nationwide, No-kontrakt ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-smartphones-jobbe-med-virgin-mobile.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-smartphones-jobbe-med-virgin-mobile.php on line 123