Hva slags telefoner kan du bruke med cricket

5 beste Cricket telefoner

Vår nedtelling av de beste Cricket telefoner har mye å gjøre med transportørens effektiv service i USA Med frynsegoder som landsdekkende og gratis overnatting frakt minus problemer av kontrakter og aktivering avgifter, trenger Cricket enheter ikke høres ut som dårlige avtaler i det hele tatt. Så vi pilte gjennom selskapets lineup å sette sammen en liste som vil hjelpe deg å gjøre et bedre valg og holde kontakten. Her er hva vi mener er noen av de beste telefonene å plukke, hvis du vurderer over å kjøpe et håndsett fra Cricket.

Hva slags telefoner kan du bruke med cricket

Ikke anta vi har Samsung Chrono R261 på våre Cricket telefoner kjøre gjennom bare fordi det er en forlokkende $ 19,99 prislapp festet til den. Det er definitivt mer denne telefonen har å tilby. Med funksjoner som gjør det enkelt å bruke, blander enheten i skjemaet med funksjonalitet. I en chic-flip formfaktor, er Chrono skreddersydd for å dekke behovene til hverdags mobilbruk. Sammen med rask nettsurfing, får du også en effektiv måte å administrere kalenderavtaler. Bluetooth evner til håndsett ytterligere forbedre håndfri opplevelse, selv som du slip enheten uanstrengt i lommen. Foruten disse, pakker den i attributter som et VGA-kamera, stemmeaktivert oppringing, prediktiv skriving mens meldinger, posisjonsbaserte tjenester og Cricket Navigator. Med en 2-tommers TFT-skjerm, det gir ca 240 minutter taletid.

Neste i vår liste over gode telefoner fra Cricket er ZTE Score X500. Det synes å være en stor hakke for de som ikke har tatt smarttelefonen satse ennå, takket være deres kostbar handling. Blant sine mange tilbud, Android 2.3 telefonen har en 3,5-tommers HVGA kapasitiv touch-skjerm i en bar formfaktor. Består av et virtuelt QWERTY tastatur, det er en 3.2MP kamera som også kan brukes som et videokamera på dette Wi-Fi-aktivert telefon.

3G-nettsurfing behov blir tatt vare på også, selv om telefonen lover å holde musikkelskere flirer fra øre til øre. Audiofile kan spenne seg for Muve musikkopplevelse sammen med tilgang til mer enn 200.000 apps via Android Market. Støttet av en 600MHz prosessor, gir vi tommelen opp til denne rimelige håndsett, komplett med en lagringskapasitet på opptil 32 GB. Med 75% avslag gjennom Cricket, er ZTE Score ca $ 30.

Hva slags telefoner kan du bruke med cricket

Hvorfor er vi anbefale ZTE Kor D930 i vår gjennomgang av Cricket telefoner? Vel, det har mer å gjøre med telefonen være en stor hakke for ivrige musikkelskere. Ja med et navn som kor, bør du ganske mye være i stand til å gjette hva som er i butikken hvis du er en audiofil planlegger å ta hoppe på Cricket. Håndsettet pakker i en imponerende funksjon sett inkludert lyd som bør gjøre mest mulig ut av SRS WOW HD-teknologi. Vi gir det tommelen opp for forbedret lydavspilling kvalitet og tydelig 3D-underholdning erfaring som tilbys.

Med en sjenerøs hjelpende hånd fra Muve Music, viser telefonen en 3,2-tommers WQVGA resistive berøringsskjerm, komplett med et akselerometer. Integrert med en musikk-og videospiller, Bluetooth-støtte gjør tilkobling til en lek. Refrenget ytterligere bunter i XT9-teknologi for en raskere og enklere skriving, mens det virtuelle tastaturet sikrer du holde deg på toppen av alle ting meldinger. Gjennom Cricket, håndsett forhåndslastet med attributter som skriker produktivitet hele veien. Disse inkluderer Mobile Web, Cricket Storefront, MyBackup og MyAccount sammen med en trio av idlescreens som kan tilpasses.

Blant de første Muve Musikk telefoner å bli utgitt av Cricket, Samsung Vitality R720 kjører på Gingerbread operativsystem. Det viser frem en 3,5-tommers HVGA berøringsskjerm, hoste opp et anstendig oppløsning på ca 480 x 320. Innlemming Muve Musikk, håndsett kommer fullpakket med funksjoner som en 3.2MP kamera cum videokamera og Wi-Fi evner i tillegg tilbyr 3G nettsurfing. En ekstra fordel er tilgang til Android Market og Google apps som Gmail, Google Maps, YouTube og mer.

Hva slags telefoner kan du bruke med cricket

Sammen med Cricket lokasjonsbaserte tjenester, telefonen har en engasjert musikkspiller i tillegg. En skjermtastaturet, 3,5 mm headset jack og omfattende Wi-Fi-støtte, alle gjør dette til berøringsfeltet enheten en stor hakke. Cricket er for øyeblikket tilbyr denne telefonen til en 50% rabattert pris på $ 99,99.

Neste opp på Cricket telefoner roster er lommevennlig Huawei Ascend IIM865 kjører på Android 2.3 OS. Håndsettet bergarter mobile scene med en 3,5-tommers HVGA berøringsskjerm, avrundet med en smart virtuelle tastaturet. På multimedia fronten, det er et 5MP kamera med videoopptak evner, Wi-Fi-støtte og en real-time 3G Internett-opplevelsen. Android reisen skal være ganske mye komplett med tilgang til Android Market blant annet.

Den 600MHz brikkesett kjører showet på denne smarttelefon, med Cricket tethering til opp ante. Cricket 411 og MyBackup er noen andre funksjoner for å se opp for. Ringetoner, bakgrunnsbilder nedlastinger, stemmestyrt oppringing og prediktiv skriving i tillegg gjøre denne telefonen en stor kjøpe på bare $ 69,99.

Ikke alle smarttelefon er vanskelig å bruke og dyrt å kjøpe. Og med vår omfattende liste over de beste Cricket telefoner, vi håper du bør være i stand til å velge riktig håndsett gjennom transportøren, uten fretting for mye. Er det noen andre Cricket enheten du sverger til? Må gi oss beskjed om det.

De beste Cricket Wireless Telefonnumre til 2016

Hvis du vurderer forhåndsbetalt tjeneste på Cricket Wireless. er det noen gode telefoner å velge mellom.

The iPhone 5s er ikke på Cricket lenger, men du kan fortsatt ta tak i 5c.

Du vil ikke bli låst ned til en gammel, utdatert enhet, som Cricket har noen flotte nye telefoner i sitt arsenal. Du kan få en high-end-enheten hvis du er villig til å betale for det, eller hvis du er på et budsjett, er det noen svært rimelige enheter som skal deles ut som fortsatt fungerer bra.

The Breakdown

ZTE av Grand X Max +

Samsung Galaxy S5

Apple iPhone 5c

Moto E (2015)

Den største bekymringen når du kjøper en ny telefon vil mest sannsynlig være prisen. Heldigvis har Cricket Wireless en god blanding av enheter øverste nivå og økonomiske, slik at du kan definitivt finne en som passer dine behov. Nyere enheter vil fortsatt koste deg mye up-front, men du vil kunne bruke dem i årene som kommer, slik at du kan strekke dollar ytterligere. Hvis budsjettet er veldig stramt, kan du selv plukke opp en renovert enhet eller en eldre modell telefonen for nesten ingenting.

Før plukke opp en ny telefon, må du vet akkurat hva du skal bruke den til. Skal du være å se mange videoer eller spiller spill? Eller er du bare sende noen e-post og surfer på nettet? Hvis media er noe for deg, vil du ønsker en stor, høyoppløselig skjerm slik at alt ser fantastisk. Hvis du bare gjør noen meldinger eller telefonsamtaler, kan du være i stand til å klare seg med en mindre skjerm (og spare penger i prosessen).

Hvis du er ny på smarttelefoner, er det noen alternativer når det gjelder programvare. Googles Android, Apples iOS og Microsofts Windows Phone er de tre beste. Det er lurt å gå med et økosystem som appellerer til deg som du vil sannsynligvis investere en god mengde tid og penger å få ting slik du vil ha dem. Android er lett å tilpasse, iPhone er raskt og enkelt å bruke, Windows Phone bringer Windows-opplevelsen over fra stasjonære PCer. Hver og en har fordeler og ulemper, så gjør litt research før du kjøper.

Batteriets levetid er avgjørende på en smarttelefon, så gjør det teller. De fleste nyere enheter vil holde drevet gjennom dagen, men noen er pakking i en større batteri til å gå enda lenger. Hvis du er en privilegert bruker kan du imidlertid finne deg selv å måtte lade opp noen gang i løpet av dagen hvis du bruker telefonen til dens maks potensial, så sørg for at du velger en enhet som har et større batteri.

Mange av oss er grøfting et typisk håndholdt kamera i favør av våre smarttelefoner, så har et godt kamera på en telefon er svært viktig. De fleste nyere modeller har kameraer som får jobben gjort, mens noen er enda bedre enn mange pek-og-skyt-modeller. Enheter som Samsung Galaxy S5 og Apples iPhone 5c har store kameraer for mobile photogs. Men pass på - fordi det er fortsatt noen enheter (som Moto E) med under gjennomsnittet kameraer.

Konklusjon

Vi håper at denne listen hjelper deg i jakten på en ny telefon på Cricket Wireless. Hvis du ønsker å utvide enda mer, kan du sjekke ut hele enheten tilbud fra Cricket. Sørg også for å lese opp på din favoritt plattform på tvers av alle våre nettsteder - iMore. Windows Central. og Android Central.

Relaterte innlegg

  • New Virgin Mobile Unlimited Plans fullpakket med mer data. Ubegrenset data, inkludert Talk tekst. Lær mer data DETALJER: Når planen er aktuelt høyhastighets data terskelen nådd, hastigheter reduseres til ...

  • Bruk din egen iPhone med Walmart Straight Talk $ 45 ubegrenset plan 11 januar 2013 | Av Doreen Christensen. Sun Sentinel UPDATE. Jeg hørte nettopp tilbake fra Straight Talk og du kan bruke BYOP ...

  • Beste svar: I utgangspunktet du spør hvordan du blir en legende. Vel, for å gjøre det, må du virkelig være unike og gal talentfull. Hvis du er en musiker, må du være en musikalsk ...

  • Kompatible telefoner *** BLACK - Verizon forhåndsbetalt - GSM-telefoner - ALLE Verizon svartelistet / BLOKKERT ESNS ER IKKE TILLATT OPPÅ PAGE PLUS CELLULAR. DE ER ALL utestengt og ingen refusjon for disse ...

  • Ny Samsung Gear enheter kan være kompatibel med ikke-Galaxy-telefoner er det største problemet med Samsungs smart, Galaxy Gear, var mangelen på kompatibilitet. Når utgitt, var det bare ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-slags-telefoner-kan-du-bruke-med-cricket.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-slags-telefoner-kan-du-bruke-med-cricket.php on line 131