Hva sier ipad

Associated Press

Teknologi overvåkere er churning ut sine tanker om Apples nyeste tablet, den femte generasjon iPad Air. (Ja, vi er på versjon nummer fem allerede.)

Det er en godt mottatt stykke maskinvare: 20% tynnere, ned til et pund i vekt, raskere, lengre batteri, bedre enn tidligere versjoner, - ingen overraskelser der. I sin gjennomgang, påpeker Journal Walt Mossberg ut at dette ikke er en radikal nytenkning av en tablett. Det er bare bedre, og beholder samme base-modell pris på $ 499.

Hva sier ipad

Så hva annet er tech forståsegpåere sier om iPad Air? Her er noen nuggets utover den vanlige specs-titting, som etter sigende si at enheten er strålende:

Gets Dyrt Really Fast

Disse nyeste iPad har noen ulemper. De er dyrere enn mange konkurrenter. Samsungs Galaxy Tab 3 10.1 kan kjøpes som starter på $ 360. Dell har nettopp introdusert en ny liten tablett, åstedet 7, for $ 150.

Og iPads kan få enda mer kostbart når du begynner å legge til funksjoner, fordi Apple belaster heftige priser for statister som mobiloppkobling og mer lagringsplass. Et fullt lures ut iPad Air, med både Wi-Fi og mobiloppkobling og de maksimale 128 gigabyte med lagringsplass (opp fra 16 gigabyte i grunnmodellen) vil sette deg tilbake $ 929.

Behovet er et sterkt ord

IPad Air idrett også to antenner for å trekke i Wi-Fi-signaler raskere enn den gamle gjorde. Kalt MIMO for multiple-input og multiple-output, disse antennene gjøre en merkbar forskjell når rask Wi-Fi-signalet er svakest, som i en tilbake soverommet eller i kjelleren. (Du må ha en fersk MIMO kompatibel ruter for å se den magiske, men.)

Men trenger du å plunk ned $ 500 eller mer for en Air hvis du allerede har en tidligere versjon av iPad? ". Trenger" merker jeg brukte ordet Selv om jeg elsker skinnende nye objekter, jeg virkelig ikke kan fortelle deg om å erstatte den gamle iPad; forbedringer på den nye er inkrementell, ikke revolusjonerende.

Vanskelig å få høyttalere Høyre

I stående modus, avstanden mellom de to høyttalerne er stor nok til at du får en stereoeffekt. Selv lett hviler Air mot kroppen, blokkerer høyttalergriller, ikke i vesentlig grad påvirke lydkvaliteten. I liggende, det er ikke å komme rundt det faktum at du bare har høyttalere på den ene siden av enheten dessverre. Høyttalerplassering er en vanskelig ting å få rett på en tavle. Sett dem på sidene av en tablett og du potensielt skade portrett bruk. Plukk topp / bunn for høyttalerplassering og du gjør det samme for landskapet bruk. Gitt den iPad 4: 3-format, det er en klar optimalisering for portrettmodus. Som kombinert med plast RF vinduet øverst for å imøtekomme mobilantennen på LTE-modellene etterlater en plassering for høyttalerne.

Hva sier ipad

Tabletter er ikke en ny kategori

En besettelse med behandling av "tabletter" som en helt ny og egen produktkategorien er blend noen observatører fra hva som egentlig skjer med iPad - det tar over en stor del av PC-industrien. Som iPad salg har vokst, har PC-salget kontrakt. Jeg forventer at iPad Air til å akselerere både trender - veksten i iPad salg, og sammentrekning av PC-markedet.

Hvor er Touch-ID?

En ting som ikke er her som bør være er Touch ID, fingeravtrykksensoren på den nyeste iPhone. Apple vil ikke si hvorfor det ble utelatt, men det er kanskje enda mer viktig på en større enhet, som kan brukes til å få tilgang til mer sensitive personopplysninger. Jeg forventer å se det på fremtidige iPads, og vil bli glad når det dukker opp.

Facetime fikk en oppgradering

Vi er fortsatt ingen fans av tavle fotografering og kanskje Apple godtar det er ikke et område verdig fokus, som (allerede ganske kompetent) 5-megapiksel, bakovervendt kamera på iPad Air har ikke forandret seg.

Hva sier ipad

Den mot fronten, 1,2-megapikselFaceTime HD-kamera har imidlertid sett en oppgradering, og en merkbar ett. Ja, det er det samme antall megapiksler som fjorårets hvis du holder score hjemme, men det er en ny sensor med bakbelyste og større piksler. Resultatet er langt bedre ytelse i lite lys, noe som er viktig hvis du ikke ønsker å se ut som du FaceTiming fra et fangehull.

Retina Display gjør saken

Etter å ha brukt først og fremst en iPad mini for det siste året, er det ingen tvil om at du kommer tilbake til 9,7-tommers Retina-skjermen var en oppløftende opplevelse. Det føltes litt som å få resept justert og realisere du har vært vitne til alt dårlig i lang tid. Video skinner på iPad Air, som gjør bilderikt innhold som tegneserier og bilder.

Større er ikke alltid bedre

På mange måter er Mini en mer attraktivt prospekt. På bare tre fjerdedeler av et pund (og 5,3 av 7,8 inches), er det en mye mer kompakt følgesvenn; det er som å eie en cocker spaniel i stedet for en Saint Bernard.

Nå, noen aktiviteter krever større skjerm lignende skrive på tastaturet på skjermen og se på film (husk at du må svarte striper over og under bildet). Men hvis du vil for det meste lese, spille spill, se på bilder og surfe på nettet, bærbar-purseable og coat-pocket-kan være å foretrekke.

Tilkobling for Win

Når det gjelder tilkoblingsmuligheter, får iPad Air to entusiastiske tommelen opp. I år tidligere, ble iOS-enheter spredt over flere forskjellige D-pak, hver og en bærer et bestemt sett av frekvenser for å sikre kompatibilitet med hundrevis av operatører rundt om i verden. Dette er ikke lenger tilfelle, som Apple nå bruker abaseband som tilbyr støtte for 14 LTE band (1/2/3/4/5/7/8/13/17/18/19/20/25/26), DC -HSPA +, UMTS, GSM / EDGE, CDMA og EVDO (Rev A og B). Hvis du ikke er sikker på en bestemt operatørens nettverksinnstillinger, ikke bekymre deg: Apple forteller oss at Air vil oppdage hvilken operatør du bruker, og laster ned de riktige innstillingene for deg.

I tillegg til standard Bluetooth 4.0 og aGPS / GLONASS-støtte, vil du også få dual-band 802.11a / b / g / n Wi-Fi, med én viktig forskjell: The Air inneholder MIMO (Multiple Input, Multiple output) tilkobling, en funksjon som starter tobecome mer vanlig i tabletter. Dette betyr at iPad utnyttet mer enn en antenne, slik at anordningen for å sende og motta data mye raskere. Spesielt sier Apple at du kan nyte doble datahastigheter (opptil 300 Mbps), selv om vi riktignok ikke var i stand til å grundig teste denne påstanden.

Å, ja vel. Og benchmarks:

- MG Siegler (@parislemon) 30 oktober 2013

______________________________________________________

Relaterte innlegg

  • Utvikler informasjon Beskrivelse Kjenn dine slagord? Kan du knekke CLUE fra ikonet PICS gjette hva det sier. i denne fantastiske fritt bilde + ord puslespill, over 300 nivåer ...

  • Hva er sier? - Intens svar Nivå 50/50 22 mai 2013 Av Murrejb igjen en kommentar Walkthrough for hva er sier? - Intens svar Nivå # 1 - # 50. Spillet er utviklet av Cheat ...

  • Mitt forsøk på å fikse en ødelagt iPad 16 februar 2014 Media bildetekst Etter å bryte henne iPad 2-skjermen, klikk s LJ Rich bestemte seg for å lære hvordan du kan fikse det selv. Vurderer vår avhengighet av smarttelefoner ...

  • iPad mini Video Converter iPad mini kan spille en rekke svært vanlige film filtyper, inkludert MP4, m4v, og mov. Hvis du har en slik film på en datamaskin som du ønsker å se på iPad ...

  • Tilknytninger "Alright. Ha det på din måte, kamerat. Men jeg foreslår at du løsne opp før du rust." Utseende Android 18 og Android 17 Android 17 er en ungdom med en kort, slank bygge, mye ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-sier-ipad.php on line 133

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-sier-ipad.php on line 133