Hva ordet iphone app spill

Merriam-Webster Apps

Amerikas mest nyttige og respekt ordbok, nå med en Apple Watch forlengelse.

Funksjoner inkluderer en Word of the Day blikk, talesøk rett på håndleddet, muligheten til å lagre ord i Favoritter direkte fra klokken, og selvfølgelig bruker Kontinuitet for en sømløs Handoff til din iPhone eller Mac. Få gratis versjon.

Hva ordet iphone app spill

Hvis du foretrekker utvidet innhold og ingen annonser, får premiumversjonen.

Amerikas mest nyttige og respekt ordbok.

I tillegg til alle de definisjoner fra Merriam-Websters Collegiate Dictionary, tilbyr app talesøk, synonymer, antonymer, eksempelsetninger, Ord for dagen, og mer. Få gratis versjon.

Hvis du foretrekker utvidet innhold og ingen annonser, får premiumversjonen.

En forbedret versjon av vår iPhone app, designet spesielt for iPad.

iPad-bare funksjoner inkluderer en rulling indeks som lar deg bla gjennom hele ordlisten. Få gratis versjon.

Akkurat som iPhone app, men for Android og Honeycomb enheter. Få gratis versjon.

Hvis du foretrekker utvidet innhold og ingen annonser, får premiumversjonen.

En underholdende quiz, et vanedannende spill, og en ny måte å teste og forbedre ordforrådet ditt.

"Utrolig morsomt og vanedannende. Og rikt!" ?? Bruker Review, iTunes

En forbedret versjon av Merriam-Websters Collegiate Dictionary. utformet spesielt for Windows-telefoner. Lære mer .

Den eneste Scrabble ® ordbok app godkjent av Hasbro, er denne versjonen basert på hele innholdet fra den offisielle SCRABBLE ® Spillere ordbok, femte utgaven ?? forbedret med opptil 15-brev ord og en oppdatert "Word Finder" verktøyet for å hjelpe deg med å finne ord som kan dannes fra tilgjengelige bokstaver.

Plus, nordamerikanske SCRABBLE ® Spillere Association medlemmer kan søke i hele turneringen Word List!

Den beste ordboken tilgjengelig for engelskspråklige elever.

Dette programmet inkluderer Voice Search, lyd uttale, Ord for dagen, synonymer antonymer, illustrasjoner, Favoritter mer.

En spansk-engelsk oversetter Norsk språkopplæring app utviklet for spansktalende.

Hva ordet iphone app spill

Dette programmet inkluderer en spansk-engelsk ordbok, full tekst oversettelse, vokabular spørrekonkurranser, flashcards, personlige ordlister, mer.

Den 126 beste iPad iPhone-spill: Virkelig flott spill for iOS

Vi har samlet de 126 mest essensielle, må-play spill apps for iPad, iPhone og iPod touch, fra puslespill til rollespill. Med anmeldelser, videoer og laste ned koblinger, les videre for 126 beste iPad iPhone-spill noensinne utgitt.

Leter etter de beste spillene for iPad. iPhone og iPod touch. Du har kommet til rett sted. Med spill anmeldelser, gameplay videoer og lenker for å la deg se, kjøpe og laste ned spill fra App Store, denne Roundup lister (etter vår mening) de 126 beste spillene noensinne lansert for iPad & iPhone. Fra strategi og action spill til puslespill og rollespill, disse er de aller fineste iOS gaming apps. Oppdatert 15. januar 2016 for å legge til 10 nye spill til den beste racing & kjøring spill delen, og for å legge til Drop Wizard til plattform spill delen.

Før vi kommer inn på vår spilleSuperGuide, ta en titt på videoen over for å se vår nedtelling av de 10 beste iPad og iPhone-spill gjennom tidene. Hvis du ønsker å spille noen av disse spillene, har vi App Store-lenker her:

Men nå med listen. Vi har delt vår roundup av de beste iPad & iPhone-spill i 15 sjangere eller temaer - klikk på området som interesserer deg for å se de flotte spillene vi anbefaler i denne sjangeren.

1. Beste eventyr, pek-og-klikk og historien spill for iPad & iPhone

Hva ordet iphone app spill

Spill preget av en sterk tegn og historie og (for det meste) en mangel på rask action. I stedet spillerne snakker til andre tegn, samle og kombinere gjenstander og ser etter måter å samhandle med omgivelsene (ofte via et "pek og klikk" grensesnitt). Eksempler på vår liste er Den brutte Age (bildet under) og The Walking Dead; Vi har 10 eventyrspill helt.

2. Beste brettspill for iPad & iPhone

Dagene med Monopol og Risk er nummerert, og det er mange, mange fantastiske brettspill der ute. Mange av dem vises også på iOS, som er en stor (og billigere) måte å utforske noen av de nyere brettspill som du kanskje ikke har prøvd. Vi har fått 12 på denne listen, blant annet Settlers of Catan og Carcassonne.

3. Beste kortspill & dekk-building spill for iPad & iPhone

Ikke whist og kabal. Dette er collectible kortspill og flukt utbyggere, hvor du setter sammen en kortstokk med spesielle kort til å kjempe med andre spillere eller en datastyrt fiende. Vi har 6 flotte spill for å prøve, hvorav den mest kjente er Hearths og Magic: The Gathering (bildet under).

4. Beste casual spill for iPad & iPhone

Dette er både vår største kategorien (13 kamper) og vår vaguest: det kan omfatte stort sett alle spill som er laget for raske økter, og som er designet for å appellere til mindre hardcore gamere. Det inkluderer også noen av de mest berømte iPhone og iPad serien: Angry Birds, Fruit Ninja, World of Goo og Bejeweled.

5. Beste kjøre & racing spill for iPad & iPhone

Nøyaktig hva det høres ut: de fineste kjøre spill for iOS. Vi liker 13 i særdeleshet, som dekker både relativt realistisk (for eksempel Asphalt 8: Airborne) og tegneserieaktig (som Crazy Taxi, nedenfor) grafiske og spillestiler, og enda noen som lar deg kjøre ikke biler, men motorsykler eller rakettdrevet hydro jetfly.

6. Beste horror spill for iPad & iPhone

Noe skummelt kan vises i denne kategorien. Inneholder 4 spill i dag.

7. Best multiplayer & sosiale spill for iPad & iPhone

Hvis du liker å spille kamper mot andre mennesker denne kategorien (som inneholder 4 spill, samt linker til gode multiplayer spill i andre seksjoner) er en for deg. Tegne noe og forfengelighet, to helt forskjellige spill, men begge strålende for multiplayer spillere, er de mest kjente tilbud i denne kategorien.

8. beste plattformen spill for iPad & iPhone

Nintendo har ikke brakt sine spill til iOS helt ennå. men Mario vil være klassisk eksempel på et plattformspill. Mens vi venter på rørleggeren til å komme, kan du prøve disse 13 fantastiske plattform spill, som kjører gamut fra puslespill plattformspill (Stealth Inc) og skrekk plattformspill (Limbo) til skremmende avhengighetsskapende old-school plattformspill (Mr hopp).

9. Beste puslespill for iPad & iPhone

Vår oppgave delen inneholder 'fysikk puslespill ", der du manipulere tyngdekraften, flytende bobler og andre fysiske effekter (Cut The Rope er den mest åpenbare eksempel på dette). Vi har også fått mellow abstrakte oppgaver, som for eksempel Lyne, room-escape spill som The Room-serien, den vakre og alt-erobrende Monument Valley og mye mer. Det er 12 spill i denne delen.

10. Beste rollespill (eller rollespill) for iPad & iPhone

Dungeon crawlere, sverd og trolldom handling, høy fantasy: rollespill er spill der du styrer en heroisk veiviser, kriger eller tyv - eller en fest består av flere komplementære helter - og samle fantastisk skatten på vei til (vanligvis) besparende kongeriket. Infinity Blade er den mest kjente mobile RPG, men Baldur Gate kan være vår personlige favoritt. Inneholder 10 kamper; nylig oppdatert for å legge den fantastiske Legend of Grimrock (bildet under).

11. Beste skytespill for iPad & iPhone

Vår liste over strålende iOS shoot 'em ups inkluderer førstepersonsskytespill som Deus Ex og retro top-down skyttere som Død Ray Manta. Den mest kjente spillseriene i denne delen er Grand Theft Auto; Vi har for tiden 7 skytespill som du må prøve.

12. Beste siderullende spill for iPad & iPhone

Dette er spill som er definert ved en konstant (og som regel meget hurtig) bevegelse mot den høyre side av skjermen. Det er 6 spill i denne delen, hvorav den mest kjente kan være Tiny Wings.

13. Best idrett og spill for iPad & iPhone

De 5 sports sims i denne delen fokus på fotball (inkludert New Star Soccer), golf (inkludert Super Stickman Golf) og, eh, fiske - det er superb Latterlig fiske. Vi knytter også til ski og snowboard spill i andre seksjoner.

14. Beste strategi & Tower Defense-spill for iPad & iPhone

Strategispill involverer formidlinger dine styrker - en hær eller en gruppe av soldater, eller forsvar av et slott eller by - og arbeider med en fiende kraft. Tower Defense er et populært undergruppe av dette, med fokus spesielt på å bygge statiske pistoler og liknende defensive festningsverk for å slå tilbake et bevegelig (og enormt mange) motstander. Fieldrunners (bildet under) og Plants vs Zombies er de mest kjente eksemplene på sistnevnte kategori, og er blant de 7 flotte spill i denne delen.

15. Best ordspill for iPad & iPhone

Hvis du elsker ordspill, ta en titt på disse 4 flotte eksempler på sjangeren for iPhone og iPad. Ord med venner er den mest kjente, men den nydelige Blackbar er vel verdt en titt også.

16. rester

Det er der vi holder spill som vi pleide å elske, men for noen grunn vi har måttet ta ut av diagrammet. Unødvendig å si, gjør spill i denne delen ikke telle mot den totale i overskriften.

Mest vanlig er spill flyttet hit fordi de har blitt tatt av App Store ved deres utgiver eller utvikler, og slik at du ikke kan kjøpe dem på det nåværende tidspunkt. Ved andre anledninger utvikleren skrur opp prisen, bytter til et utnytt IAP-tung forretningsmodell, eller oppdaterer spillet på annen måte som stopper det fungerer bra eller fjerner en elsket funksjon, og vi er nødt til å dessverre trekke tilbake vår anbefaling.

I alle disse tilfellene shunt vi spillet i denne delen, og håper at situasjonen vil bli reversert på et tidspunkt i fremtiden, slik at vi kan legge den tilbake i hovedartikkelen. (Bruk gjerne kommentarfeltet til å peke ut noen tilfeller der du tror dette gjelder.)

Hva om freebies? Hvilke er de beste gratis spill for iPad og iPhone?

Alle liker gratis ting, men problemet med gratis spill er at det er så mange av dem - det er veldig vanskelig å vite hvilke som er anstendig og hvilke som skal prøve å huljern deg for in-app kjøp.

Det er noen fantastiske gratis spill i de ulike kategoriene ovenfor, men hvis du bare er interessert i gratis spill er det svært sannsynlig at du vil også være interessert i våre dedikerte ledig roundups: de beste gratis iPhone apps. de beste gratis iPad apps. de beste gratis iPhone spill og de beste gratis iPad spill.

Samtidig, husk at det er noe slikt som en gratis lunsj. Hvis et spill er gratis, deretter (med mindre det ble gjort som en del av en offentlig holdningskampanje, slik som morsom rail-sikkerhet spillet Dumb Ways To Die) skaperne må ha en plan for å tjene penger på andre måter - reklame, eller selge brukerdata til annonsører, eller kjøp i appen. Og i den mobile gaming feltet vi finner at disse tingene blir ofte ødelegger spill og spill franchiser som ville være fantastisk hvis de ikke prøvde å piske deg mynter ved enhver anledning.

De innovative bedrifter som tar risiko opplever at de ikke kan gjøre tilbake sine kostnader, og de blir erstattet av cloners og IAP-langere som pakke de samme gamle ideer og gjøre dem til freemium trudges. Du døde! Betal 69p for å fortsette. Du døde! Betal 69p for å fortsette. Og så videre.

Så vurdere å betale for iOS spill. Det er nesten alltid under en femmer, og bidrar til å støtte den utrolige selskaper som gjør spill som ikke hele tiden prøver å lure deg til å bruke ekstra penger.

Relaterte innlegg

  • Topp 5 frie ord spill for iPhone Ordspill er kanskje en av de beste måtene å drepe litt tid mens også øke ordforrådet ditt. Men det pleier å være ganske vanskelig å finne de virkelig ...

  • Beskrivelse ►►►► Svar på alle nivåer for hva er ordet spillet. Leter du etter bedrager og svar på den populære Android spillet Hva er Ordet? Se ikke videre, har vi deg dekket! Vår...

  • Generelt er spillet trukket og avkjøles etter å ha blitt drept og deretter hengt i flere dager. Hvorvidt spillet fugler bør trekkes er et debattert tema. En vanlig praksis er å ikke trekke ...

  • Nivå 1 - Logo Quiz Spill iPhone-versjon Nedenfor finner du alle svarene for Logos Quiz spillet på iPhone, iPad og iPod touch. Dette er den enkleste nivået av spillet med bare 34 logoer til ...

  • Puzzle Ord - Whats the Word? nytt spill for iphone Puzzle Words - Whats the Word? er et nytt puslespill fra Sporcle, Inc lenke Selger beskrivelse: Spill awesomely vanedannende, super enkelt, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-ordet-iphone-app-spill.php on line 168

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-ordet-iphone-app-spill.php on line 168