Hva mobile lenovo A7000

referansedokumenter

Lenovo Oppstart Diagnostics

LENOVO Diagnostics - oppstartbar USB kan startes av seg selv og tester maskinvareenheter i Lenovo ThinkPad, Thinkcentre, Thinkstation, Think, og IdeaPad systemer. Den kan brukes på Lenovo-maskinen, uavhengig av hvilket operativsystem som maskinen har.

Hva mobile lenovo A7000

Oppstartbar Diagnostics ISO image

Du må laste ned en ISO image å lage oppstartbar generator. For å laste ned dette bildet,

  1. Klikk på Lenovo Diagnostics - oppstartbar CD ISO-fil her
  2. Når filen ned vinduet åpnes, klikker du Lagre
  3. Velg en mappe for å sette den inn og klikker på Lagre
  4. For å lage et CD-bilde, høyreklikker du på bildet etter at du har lagret den, og velger Burn Disk Image

ads

Oppstartbar Generator for Linux

Den Lenovo diagnostikk – Oppstartbar USB er et diagnostisk verktøy som kan startes av seg selv og tester minne og harddisker i Lenovo ThinkPad, Thinkcentre, Thinkstation og Think. USB diagnostiske tok må være opprettet på en Linux-systemet først, og først da kan den brukes på Lenovo-maskinen, uavhengig av hvilket operativsystem den har når den er opprettet. For å laste ned Lenovo Linux Diagnostics – Oppstartbar USB-filer, følger du instruksjonene nedenfor:

For å laste ned installasjonsfilen, klikk her. Når du blir bedt om å velge en stasjon og katalog der du vil lagre de nedlastede filene kan du bruke et Linux-system for å forberede oppstartbar USB-nøkkel. Eksisterende filer på USB-nøkkelen vil bli overskrevet.
  1. Følgende pakker må være installert system før Generer Bootable søknaden. Alt dette pakkene er levert av Linux-leverandør. For eksempel RHEL eller Suse hjemmeside
    1. Dialog Package
    2. Lsscsi Package
    3. syslinux Package
  2. Installere og kjøre Linux Bootable på en Linux-maskin (RHEL eller Suse)

    Last ned * .run binær

    Sett inn en USB-nøkkel inn i datamaskinen

    Kjør * .run fil med root privilegier og følg instruksjonene.

    Start datamaskinen på nytt og velge USB-stick som oppstartsenhet.

    Lenovo Linux Diagnostics skal starte automatisk, og du kan bruke den til å diagnostisere maskinvare.
  3. Logg på konsollen som root:

    sudo su (Ubuntu)

    Super (Redhat / Suse)
  4. Koble USB-tasten på maskinen

    Utfør oppstartbar script:

    cd / tmp / oppstartbar

    chmod 755 CreateBootable.sh

    /CreateBootable.sh

Hva mobile lenovo A7000 Hvis ingen avhengighet blir funnet, blir brukeren bedt om å installere dem.

Neste trinn er å velge hvilken enhet for å lage oppstartbar Linux fra menyen. Velg USB-nøkkelen du plugget i å lage oppstartbar linux.

En bekreftelse vil bli spurt om du virkelig liker å formatere USB-nøkkel.

* Legg merke til, vil alle data være tapt hvis USB-nøkkelen er formatert.

Deretter vil skapelsesprosessen startes. Ikke fjern USB-nøkkel i løpet av denne prosessen. Systemet vil til slutt vise vellykket informasjon og be om å trykke en tast.

Fortsett å trykke på en tast, og deretter kan du fjerne USB-nøkkel fra maskinen. Boot systemet med USB-tasten for å starte diagnostikk.

Oppstartbar Generator med brukergrensesnitt

  1. Sørg for at du har lastet ned ISO-bildefilen. Klikk her for veibeskrivelse.
  2. Systemet kan være lurt å starte fra harddisken. For å være sikker på at den starter fra flyttbare medier, klikk F12 for å endre oppstartsrekkefølgen
  3. For å laste ned Lenovo-bootable-generator-107.zip filen, klikk her.
  4. Lagre filen i samme mappe som bildefilen
  5. Gå til mappen hvor du lagrer filen og dobbeltklikker på filen for å pakke
  6. Dobbeltklikk på nytt for å starte BootableGenerator.exe fil
  7. Sett inn en USB-nøkkel inn i datamaskinen. Merk at alle data vil gå tapt på denne tasten når du oppretter de oppstart diagnostikk
  8. Når LenovoBootable Generator vinduet åpnes, klikker du på Type-trekk og velge Linux.
  9. Velg USB-nøkkelen i Tilgjengelig flyttbare enheter Window
  10. Klikk Generer
  11. Oppstartbar USB vil bli opprettet.

Oppstartbar USB med Command Line Interface (CLI)

Hvis du ikke ønsker å bruke brukergrensesnittet, kan du bruke en kommandolinje-grensesnitt for å lage en oppstartbar USB på Windows, laste ned oppstartbar diagnostikk bildet fra Lenovo nettstedet.

  1. Sørg for at du har lastet ned ISO image fil Klikk her for veibeskrivelse
  2. For å laste ned oppstartbar-generator-10.exe fil, klikk her
  3. Kopier oppstartbar-generator-10.exe fil og bildefilen (for eksempel linux-oppstartbar-cd-2103639.iso) i en mappe
  4. Koble en USB-nøkkel inn i datamaskinen. Merk at alle data vil gå tapt på denne tasten når du oppretter de oppstart diagnostikk.
  5. Systemet kan være lurt å starte fra harddisken. For å være sikker på at den starter fra remov stand media, klikker du på F12 for å endre oppstartsrekkefølgen.
  6. Logg inn på Windows og starte kommandovinduet med Administrator-rettigheter
  7. Naviger til mappen der du kopierte de to filene kjøre denne kommandoen:

oppstartbar-generator-11.exe --create -l -u -f

* Lt; -1gt; er det nye navnet på USB-nøkkel (grense på 11 tegn)

* Lt; -ugt; er stasjonsbokstaven til USB-nøkkel

* Lt; -fgt; er navnet på bildet

For eksempel:

Hvis USB-nøkkelen du har blitt tildelt som Drive "I" av Windows, og bildet du har lastet ned er "linux-oppstartbar-cd-14.iso", og you name USB-nøkkelen "oppstartbar", vil kommandoen lyde :

oppstartbar-generator-10.exe --create -l oppstartbar -u jeg f linux-oppstartbar-cd-2103639.iso
  • Ved ledeteksten, skriv "y" og trykk "Enter" -tasten for å formatere USB-nøkkel og begynne å lage oppstartbar diagnostikk verktøy
  • Andre Brytere: Det er to andre brytere akseptert av dette verktøyet * - help Viser hjelpemelding for verktøyet * - List Lister alle USB-nøkler koblet til systemet

    Lenovo A7000 gjennomgang: Multimedia phablet på et budsjett

    Som telefonene begynte å bli smart, folk oppdaget de kunne gjøre mye mer enn bare å ringe. I dag er det mange som bruker en telefon til å surfe på nettet, chatte med personer som bruker messenger apps, lytte til musikk, se filmer og spille spill. Disse funksjonene krever ikke high-end hardware lenger. Lenovo forstår det er et stort marked for rimelige multimedia smarttelefoner, og har konstruert Lenovo A7000 for nettopp denne grunn.

    Med en stor skjerm, meaty batteri og kraftig prosessor, flått den A7000 alle de riktige boksene for en smarttelefon. Denne 5,5-tommers phablet er ganske rimelig og har en annen interessant triks - det er verdens første telefon til funksjonen Dolby Atmos. La oss se om A7000 er verdt sin salt og kan overvinne den intense konkurransen i denne prisklassen.

    Se og føl

    Hvis vi må si det rett ut, ser Lenovo A7000 som noen strukket Lenovo A6000 (gjennomgang | Bilder) fra hjørnene og flatet det, som er å si at det ser slående lik sin mindre søsken. I vår gjennomgang av A6000, sa vi at vi virkelig ikke tankene sin utilitaristisk design, og vi står ved at for A7000 også. Telefonen har en upretensiøs design med avrundede kanter og en matt ferdig bak. Det er bare 8 mm tykk og veier 140 g. Den A7000 er ganske muligens en av de mest ergonomiske budsjett smarttelefoner med en 5,5-tommers skjerm.

    Hele telefonen er laget av plast, men det føles ikke billig. Vi har funnet det å være tilstrekkelig solid, og det bør være i stand til å motstå en viss mengde av grov behandling. Høyre kant av telefonen huser volumet rocker og strømknappen. Disse er laget av metall og har stor taktil feedback. Det er en mikrofon på bunnen. Den øvre kanten, på den annen side, har 3,5 mm audio port og Micro-USB-port. Det er en rad med kapasitive knapper under skjermen, som ikke er bakgrunnsbelyst, så å finne dem i mørket vil være en problemfri.

    Øretelefonen, front-mot kamera, og lyssensor er alle over skjermen. Den primære kameraet og dobbel LED-blits sitte i øverste venstre hjørne av baksiden. Høyttalergitteret er mot høyre på baksiden og er ute av rekkevidde for fingrene dine når du holder telefonen, og dermed ikke blokkerer noen lyd. Imidlertid er lyden noe blokkert når telefonen er plassert flatt på baksiden. Den bakre dekselet er flyttbar, og under den ligge batteriet, to Micro-SIM-kort-plasser og et microSD-kortspor.

    Spesifikasjoner og programvare

    Under panseret, bruker A7000 en okta-core MediaTek MT6752m SoC klokket til 1,5 GHz; en entry-level versjon av MT6752. Dette SoC har integrert Mali-T760MP2 grafikk. Lenovo har gått med en sjenerøs 2 GB RAM, men en ikke-så-sjenerøs 8 GB intern lagringsplass. Lagringsplassen kan utvides med opptil 32 GB ved hjelp av et microSD-kort, og det er også støtte for USB OTG. USB OTG-funksjonen kan også brukes til å lade andre enheter, som kan komme godt med i nødsituasjoner.

    Den A7000 har en 8-megapiksel kamera med dobbel LED-blits, og det er også et 5-megapiksel front-mot kamera. En av SIM-kort kan brukes til å koble til 4G-nettverk selv på 2300MHz frekvensbånd som brukes i India. De andre tilkoblingsmuligheter er Wi-Fi a / b / g / n og Bluetooth 4.0. Batteriet har en nominell kapasitet på 2,900mAh.

    Den 5,5-tommers IPS LCD-skjermen har en oppløsning på 720p, noe som har en pikseltetthet på 267ppi. Skjermen er beskyttet av Asahi er Dragontrail glass. De metningsnivåer av skjermen er en ikke altfor høy, og det ser skikkelig skarp også. Lysstyrke og innsynsvinkel er ikke så ille heller.

    Telefonen kjører Android 5.0 Lollipop med Lenovos Vibe UI 3.0 hud på toppen av det. Dette skinnet bruker ikke en app skuff. Det gir brukerne en god rekke tilpasningsmuligheter, og det er et eget tema app som gjør hele prosessen enklere. Meldingen slider og multitasking kortene er løftet fra Lollipop med ett lite unntak: Lenovo har lagt sine egne hurtiginnstillinger til de som er til stede som standard. Annet enn Lenovos egen ShareIt og Syncit apps, kan de fleste av de andre forhåndsinstallerte apps avinstalleres, som du kanskje faktisk ønsker å gjøre fordi det er en rekke av dem.

    Ytelse og kamera

    Den A7000 er ganske kraftig, og vi fikk ikke se det choke eller stamme når som helst i løpet av vår tid med den. Åpning flere programmer var ikke et problem heller. Selv grafisk taxing Asfalt åtte løp uten å slippe rammer.

    I AnTuTu og Quadrant ytelsestester vi oppnådd score på 30 159 og 14 714 kroner. Grafikken benchmarks, 3DMark Ice Storm Extreme og GFXbench, returneres score til 22fps og 5,990 poeng henholdsvis, som viser at A7000 kan være en flott telefon for gaming.

    Mens telefonen fikk spille alle våre testvideoene uten stamming, la vi merke til noen merkelige artefacting i vår tungt kodet 40Mbps prøven. Videoer i andre formater og ved andre oppløsninger spilt helt fint. Vi var veldig ivrige etter å teste Dolby Atmos funksjonalitet på A7000, men dessverre var det litt av en nedtur.

    Dolby Atmos på telefonen er i utgangspunktet en app som kan brukes til å justere lyden håndtering i henhold til innholdet som blir spilt - for eksempel musikk eller filmer. Ærlig talt, det ser ut som en avansert equalizer app som bare lar deg leke med lyden frekvens nivåer for å skape en følelse av rom. Vi prøvde massevis av innhold som spenner fra musikk til filmer til spill, og forskjellen mellom vanlig stereo og Dolby Atmos var noe å skrive hjem om. Faktisk, klarte ikke telefonen til å spille Dolby egen lossless demo.

    Selv på sitt maksimale volumnivået lyden er ikke veldig høyt gjennom enten høyttalerne eller hodetelefonene. Det er ikke alle dårlig skjønt - kvaliteten på lyden er veldig bra, noe som bør komme som en lettelse for folk som er villige til å leve med de lave desibel.

    Telefonen håndterer samtaler uten problemer - vi ikke står overfor noen samtale faller overhodet og kvaliteten på lyden var ganske bra også. Vi ble virkelig imponert over batterilevetiden på A6000, som varte i 10 timer og 12 minutter i vår video sløyfetest. Med A7000, Lenovo faktisk betters at: 2900mAh batteri varte i 10 timer og 58 minutter denne gangen. Hvis brukt moderat, bør brukerne lett kunne få en og en halv dager igjen av bruk med A7000, som er veldig bra.

    (Klikk for full størrelse)

    Kameraet app i A7000 er minimalistisk, og vi hadde det gøy å bruke den. Den 8-megapiksel kamera er en veldig rask skytespill for et budsjett telefon, men det tar gjennomsnittlig bilder i beste fall. Våre dagslys prøver ble undereksponert, og noen av detaljene så flekkete. Men fargene var naturlige og det var ingen pixellation i full oppløsning. Low-light skuddene var nesten ubrukelig fordi programvaren obfuscates mye detalj. Den fremre kameraet kan fange noen virkelig gode selfies, skjønt. Selv med kontinuerlig autofokus, kameraet slet med å holde fokus mens du tar opp video.

    På Rs. 8999 for A7000, Lenovo har nok en gang spilt prisingen kortet riktig. Det er minst Rs. 1.000 billigere enn konkurrerende telefoner som Micromax sin Yu Yureka (gjennomgang | Pictures), den Xiaomi redmi Merk 4G (gjennomgang | Pictures), Huawei Honor 4X (gjennomgang | Bilder) og Infocus M330 (Review), som definitivt gir det en fordel . Den Lenovo A7000 er en flott telefon for spill og for generell bruk.

    Dessverre gjorde multimediefunksjonene som ble spilt opp under lanseringen ikke leve opp til våre forventninger. Dette betyr ikke at Lenovo A7000 ikke kan gjøre multimedia i det hele tatt, det bare ikke gjøre noe ekstraordinært som annonseres. Alt i alt, er A7000 en flott telefon, og prisen er den største fordelen.

    Lenovo A7000 i bilder

    Last ned Gadgets 360 app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, omtaler og eksklusive avtaler på de populære mobiler.

    Relaterte innlegg

    • Sony Xperia, Årsak Du trenger en Smart Communicator! Sony Xperia Mobiles er en av de mest fremtredende merkevarer i India. De har etablert seg som en verdi leder på tvers av ulike produkter ...

    • Ved hjelp av den franske dictinary på mobiltelefonen Informasjonen på denne siden er hovedsakelig ment for "gamle" stil mobiltelefoner. Hvis du har en iPhone eller moderne smarttelefon. du kan være mer ...

    • De 3 beste Mobile Dating nettsteder Siste oppdatering 11 november 2015 Match er høyre nær toppen av listen når det gjelder de beste mobile dating-nettsteder på grunn av sin ekstremt dyktige mobile app i ...

    • De uSwitch Mobile Awards 2012 2012s uSwitch Mobile Awards ble holdt på Circus i Londons Covent Garden på den 14. november og viste en uforglemmelig kveld feirer det beste av det ...

    • Hva er mobilvennlig? Seo> Mobile> Hva er mobilvennlig? Oppdatert: 7 juni 2015 Mobile vennlig websider Hva gjør en side, som Google kaller det, "mobile vennlig"? 1 Sannheten ...