Hva kjører ned min telefonbatteriet

Batteri: gjør det siste

Det er mye du kan gjøre for at batteriet i din Windows Phone vare lenger mellom hver lading. Den enkleste måten er å bruke batterisparing. Du kan sette den slik at den vil slå seg på når som helst batteriet blir for lavt, eller hvis du vet på forhånd at du kommer til å trenge å gjøre hver bit teller, kan du slå den på for å sørge for at batteriet varer som lenge som mulig.

Når du slår på batterisparing, slår telefonen automatisk av noen av funksjonene på telefonen som bruker batteriet i bakgrunnen. Så når batterisparing er på, vil telefonen ikke lenger:

  motta automatisk e-post eller kalenderoppdateringer - Du kan fortsatt synkronisere e-post manuelt når du vil. Hvis du vil vite mer, se Synkroniser e-posten min. Oppdater noen Levende Fliser - Hvis en Tile bruker push-varslinger for å få sine oppdateringer, vil den ikke motta disse oppdateringene i sparemodus. Tillat programmer å kjøre i bakgrunnen - Du vil bare være i stand til å bruke en app hvis det er åpent.

Du kan fortsatt ringe og motta telefonsamtaler og tekstmeldinger, og surfe på Internett.

Vi har også satt sammen noen batteri-lagring tips for å hjelpe deg å komme i gang. Nøkkelen er å finne balansen mellom å få mest mulig ut av telefonen mens du får batterilevetiden du trenger.

Slik slår på batterisparing

På Start. går du til venstre til App-listen, trykker Innstillinger og klikker på batterisparer.

Gjør ett eller begge av følgende:

  Hvis du vil batterisparing for å slå på når batteriet blir til 20%, velger du Slå alltid på batterisparing ved lavt batterinivå. Hvis du ønsker å slå på batterisparing nå og la den på til neste gang du kobler til telefonen, velger du Slå på batterisparing nå før neste ladning.

Når batterisparing er på, ser batteriikonet som dette:

Når batterisparing er på, vil du ikke være i stand til å endre innstillingene for funksjoner som er deaktivert (som e-post, for eksempel). For å endre en innstilling, går du til Innstillinger gt; Battery Saver. og fjerne alle boksene. Du kan slå den på igjen når du er ferdig.

Her er noen flere tips for å gjøre batteriet siste.

Hva kjører ned min telefonbatteriet

Reduser tiden før skjermen slås av

Sett en kortere Screen time-out varighet og angi at telefonen skal låse. Dette bidrar til å spare batteristrøm og forhindrer også telefonen slår seg på ved et uhell når du setter det bort. For mer info, se Lås skjerm FAQ.

Senk lysstyrken

På Start. går du til venstre til App-listen og trykker Innstillinger. Trykk lysstyrke. slå av automatisk justere. og velg deretter nivå som du vil bruke i stedet.

Bruk en mørk bakgrunn tema

På Start. går du til venstre til App-listen og trykker Innstillinger. Trykk Theme. trykker Bakgrunn. og trykk deretter på Mørk.

Synkronisere musikk og bilder på datamaskinen

Når du er på datamaskinen, koble telefonen og synkronisere din favoritt musikk og bilder til det ved hjelp av Zune-programvaren. Hvis du vil vite mer, se Synkronisere musikk, bilder og videoer. Deretter kan du nyte din favoritt bilder og sanger på telefonen, selv om du er i et område med dårlig mottak.

Selvfølgelig er det mye musikk der ute som kanskje ikke er i samlingen din, og streaming kan du nyte nye ting mens du er på farten. Men hvis batteriet er lavt eller du kan ikke være rundt en datamaskin eller en stikkontakt, unngå lange perioder med streaming av musikk fordi den bruker mer strøm. Hvis du lytter til dine spillelister med skjermen slått av, sørg for at den gjeldende spillelisten ikke inkluderer streaming elementer. Og hvis du ikke er en Zune Music Pass abonnent, kan du slå av Connect med Zune i Musikk + videoer innstillinger.

Slå av tilkoblinger du ikke bruker

Når Bluetooth er slått på, telefonen skal kontinuerlig for tilgjengelig tilbehør. Så hvis du ikke bruker Bluetooth-tilbehør, kan du slå av Bluetooth. For mer info, se Koble telefonen min med Bluetooth-tilbehør.

Også, hvis du lytter til musikk eller snakke i telefonen i timevis, prøv å bruke hodetelefoner i stedet for en Bluetooth-enhet. Og hvis du bruker et Bluetooth-tilbehør eller høyttaleren i en samtale, trykker du på strømknappen for å slå av skjermen. Hvis du vil vite mer, kan du se Foreta og motta telefonsamtaler.

Ikke bruke spill nå? Deretter kan du slå av Koble til Xbox LIVE sette i spillinnstillingene.

Synkroniser e-post og kontakter selektivt

For å gjøre batteriet vare litt lenger, kan du prøve en eller flere av disse synkroniserings-relaterte tips:

  Endre synkroniseringsinnstillingene for e-postkontoene til en lengre intervall, spesielt for sekundær kontoer som du ikke trenger å sjekke så ofte. Du kan endre synkroniseringsinnstillingene på en per-konto basis. (På Start. Sveiper du mot venstre til App-listen, trykker Innstillinger og klikker på e-post & kontoer. Klikk på kontoen du vil endre synkroniseringsinnstillinger for, trykk ned nytt innhold. velge et lengre intervall, og klikk deretter på Fullført.) Hvis du ikke bruker noen Windows Live-tjenester og ikke har en e-postkonto som Microsoft er vert, for eksempel en Hotmail-konto, gå inn i Live-kontoinnstillingene i Windows og endre standard synkronisere innstillingen manuelt. Velg hvilke kontakter synkroniseres til telefonen. Hvis e-postkontoen ikke inneholder noen kontakter som du ønsker å holde på telefonen din, kan du velge å ikke få dem synkronisert til telefonen. Du kan også holde dine Facebook-kontakter atskilt fra andre kontakter også, som skal bidra til å redusere det totale antall kontakter som er synkronisert til telefonen. For mer info, se Sosiale nettverk på telefonen min FAQ. Vær oppmerksom på at hver gang du besøker Hva er nytt for folk og bilder. telefonen bruker ekstra kraft for å synkronisere og oppdatere.

Fotograferingstips

Når du er ferdig med å ta et bilde, trykker du på Tilbake-knappen for å gå ut av kamerasøkeren. (Du kan også trykke på strømknappen for å sette telefonen i dvale.) Når søkeren er aktiv, forblir skjermen på lenger.

Også når det er på tide å laste opp bilder, laste opp bare de du vil beholde og hoppe over de ikke-så-store. Dette sparer strøm-og sparer deg for tid senere når du vil sortere bildene dine på datamaskinen.

Ikke fjern eller bytte batteriet når telefonen er slått på. Hvis du har et reservebatteri, slå av telefonen, og deretter bytte batteriet i telefonen med reservedeler. Dette bidrar til å sikre at dataene er lagret på riktig måte. For å slå av telefonen, trykker og holder inne knappen i tre sekunder til farvel meldingen vises og skjermen blir mørk.

Hvorfor Android Battery Die så fort? Den beste telefonen / Tablet batterilevetiden Savers!

Enten du har en Samsung, HTC, LG, Motorola, Google eller andre Android-telefoner og -nettbrett, problemer med Android batterilevetid nesten alltid løses ved å ta det én ting alle disse enhetene har til felles: Android operativsystem. Jeg kommer til å forklare de virkelige grunnene til Samsung, HTC, LG, Motorola, eller Google telefon eller nettbrett går tom for batteri så fort og viser deg nøyaktig hva du skal gjøre for å lage din Android-basert telefon eller nettbrett batteri vare en hel masse lenger.

Før vi begynner: Free Apps som er livs Savers

Vi kommer til å endre noen innstillinger på enheten og Innstillinger-menyen på hver enhet er litt annerledes. Hvis du har problemer med å finne noen av innstillingene jeg nevner nedenfor (eller hvis du bare ønsker å gjøre livet ditt enklere), anbefaler jeg at du tar turen til Google Play-butikken og laste ned disse flotte gratis apps.

Ikke bekymre deg, jeg ikke får noen kickbacks for å anbefale disse programmene til deg. Jeg har brukt en haug med batteri livreddende apps og disse er de som jeg bruker på min egen Android-telefon. Hvis du heller vil hoppe over nedlastinger og hodet rett til den første Android batterilivreddende tips. du kan gjøre det også!

Hurtiginnstillinger innstillinger~~POS=HEADCOMP

Smart Hurtiginnstillinger er en gratis app som lar deg endre innstillinger på enheten din uten hulene gjennom den kompliserte Innstillinger-menyen. Jeg kommer til å holde ting enkelt ved å fortelle deg hvordan du kan endre innstillingene for enheten din ved hjelp av Smart Hurtiginnstillinger app. Hvis du ønsker å bruke Innstillinger-menyen på enheten din, må du gjerne - alle disse innstillingene kan endres uten å laste ned Smart Hurtiginnstillinger, hvis du foretrekker å ikke.

Super Task-Killer Gratis  

Super Task Killer Free er en stor app som gir deg en rask og enkel måte å stenge ute alle programmene dine på en gang. Vi dekker nøyaktig hvorfor du ønsker å bruke det senere. For nå, være trygg, det er et enormt tidsbesparende, og vel verdt nedlastingen.

Nå som du har åpnet opp Smart Hurtiginnstillinger, la oss gå gjennom innstillingene som kan tømme batteriet uten din viten. Vi vil komme til flere hemmelige tips om de neste par sider. Hvis du ønsker å hoppe fremover. gjerne - men disse er viktig!

1. Mobile Data - Slå av 4G

Hvis du har en smarttelefon, vil du se Mobile Data som et alternativ i Smart Hurtiginnstillinger. Hvis du ikke ser det, er det helt greit - bare hoppe til neste avsnitt.

Har noen av disse situasjonene gjelder for deg?

 • Operatøren har ikke 4G-dekning i ditt område
 • Du gjør mye reising mellom 3G og 4G dekningsområder
 • Du rett og slett ikke trenger å bruke 4G (fordi du ikke streame video på farten)

Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, slå av 4G på enheten. Når du har 4G på og du ikke er i et område med 4G-dekning, telefonen er alltid spør: "Er det 4G-dekning her? Hva med her? Hva nå? ", Og dette konstant søker bruker mye batterilevetid.

2. Slå av Mobile Data Helt (når du kan)

Hvis du virkelig sliter med batterilevetid og du reiser innenfor områder med ustabil dekning, prøve å deaktivere Mobile Data helt. Du vil fortsatt kunne motta tekster og foreta telefonsamtaler, men du vil spare mye batteri.

En venn av meg har en leir i Adirondack-fjellene i delstaten New York, og når jeg reiser dit jeg sørge for å slå av mobildata. En god tommelfingerregel: Jo verre dekning, jo raskere batteriet tømmes. Dette skjer fordi telefonens antenne må jobbe så mye vanskeligere å prøve å finne og opprettholde et signal.

Neste opp: En av de største batteri Android batterilevetid drainers, og det har å gjøre med en app vi alle bruker: Facebook. Jeg skal gi deg den virkelige scoop på hvorfor Facebook-applikasjonen fører til at batteriet tappes så raskt og hva du skal gjøre for å fikse det.

Hvorfor Android Battery Die så fort? Den beste telefonen / Tablet batterilevetiden Savers!

Enten du har en Samsung, HTC, LG, Motorola, Google eller andre Android-telefoner og -nettbrett, problemer med Android batterilevetid nesten alltid løses ved å ta det én ting alle disse enhetene har til felles: Android operativsystem. Jeg kommer til å forklare de virkelige grunnene til Samsung, HTC, LG, Motorola, eller Google telefon eller nettbrett går tom for batteri så fort og viser deg nøyaktig hva du skal gjøre for å lage din Android-basert telefon eller nettbrett batteri vare en hel masse lenger.

Før vi begynner: Free Apps som er livs Savers

Vi kommer til å endre noen innstillinger på enheten og Innstillinger-menyen på hver enhet er litt annerledes. Hvis du har problemer med å finne noen av innstillingene jeg nevner nedenfor (eller hvis du bare ønsker å gjøre livet ditt enklere), anbefaler jeg at du tar turen til Google Play-butikken og laste ned disse flotte gratis apps.

Ikke bekymre deg, jeg ikke får noen kickbacks for å anbefale disse programmene til deg. Jeg har brukt en haug med batteri livreddende apps og disse er de som jeg bruker på min egen Android-telefon. Hvis du heller vil hoppe over nedlastinger og hodet rett til den første Android batterilivreddende tips. du kan gjøre det også!

Hurtiginnstillinger innstillinger~~POS=HEADCOMP

Smart Hurtiginnstillinger er en gratis app som lar deg endre innstillinger på enheten din uten hulene gjennom den kompliserte Innstillinger-menyen. Jeg kommer til å holde ting enkelt ved å fortelle deg hvordan du kan endre innstillingene for enheten din ved hjelp av Smart Hurtiginnstillinger app. Hvis du ønsker å bruke Innstillinger-menyen på enheten din, må du gjerne - alle disse innstillingene kan endres uten å laste ned Smart Hurtiginnstillinger, hvis du foretrekker å ikke.

Super Task-Killer Gratis  

Super Task Killer Free er en stor app som gir deg en rask og enkel måte å stenge ute alle programmene dine på en gang. Vi dekker nøyaktig hvorfor du ønsker å bruke det senere. For nå, være trygg, det er et enormt tidsbesparende, og vel verdt nedlastingen.

Nå som du har åpnet opp Smart Hurtiginnstillinger, la oss gå gjennom innstillingene som kan tømme batteriet uten din viten. Vi vil komme til flere hemmelige tips om de neste par sider. Hvis du ønsker å hoppe fremover. gjerne - men disse er viktig!

1. Mobile Data - Slå av 4G

Hvis du har en smarttelefon, vil du se Mobile Data som et alternativ i Smart Hurtiginnstillinger. Hvis du ikke ser det, er det helt greit - bare hoppe til neste avsnitt.

Har noen av disse situasjonene gjelder for deg?

 • Operatøren har ikke 4G-dekning i ditt område
 • Du gjør mye reising mellom 3G og 4G dekningsområder
 • Du rett og slett ikke trenger å bruke 4G (fordi du ikke streame video på farten)

Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, slå av 4G på enheten. Når du har 4G på og du ikke er i et område med 4G-dekning, telefonen er alltid spør: "Er det 4G-dekning her? Hva med her? Hva nå? ", Og dette konstant søker bruker mye batterilevetid.

2. Slå av Mobile Data Helt (når du kan)

Hvis du virkelig sliter med batterilevetid og du reiser innenfor områder med ustabil dekning, prøve å deaktivere Mobile Data helt. Du vil fortsatt kunne motta tekster og foreta telefonsamtaler, men du vil spare mye batteri.

En venn av meg har en leir i Adirondack-fjellene i delstaten New York, og når jeg reiser dit jeg sørge for å slå av mobildata. En god tommelfingerregel: Jo verre dekning, jo raskere batteriet tømmes. Dette skjer fordi telefonens antenne må jobbe så mye vanskeligere å prøve å finne og opprettholde et signal.

Neste opp: En av de største batteri Android batterilevetid drainers, og det har å gjøre med en app vi alle bruker: Facebook. Jeg skal gi deg den virkelige scoop på hvorfor Facebook-applikasjonen fører til at batteriet tappes så raskt og hva du skal gjøre for å fikse det.

Relaterte innlegg

 • 5 måter å kutte batteriet tappes på Android-telefonen Har du noen gang kikket på din Android-telefon halvveis gjennom dagen, bare for å legge merke til at batterilading er allerede halvparten borte og du ...

 • Hvorfor mobiltelefon batterier eksploderer den 17 april 2014 på 10:41 Av: LALI VAN ZUYDAM Pretoria - Ifølge eksperter, smartphone-brukere må leve med muligheten for at telefonen kan eksplodere ...

 • "Koblet til, lader ikke" Du legger et svar til: "Koblet til, lader ikke" Kunngjøring av reklame, banning eller personlige angrep er forbudt. Vennligst referer til våre CNET forum ...

 • 4. Lukk Out Your Apps iOS 9 App Switcher Når hver dag eller to, er det en god idé å lukke ut dine apps. I en perfekt verden, bør du ikke å gjøre dette, og de fleste Apple-ansatte vil aldri ...

 • Hva er den beste solenergi lader for min mobiltelefon? Spørsmål: Jeg ønsker å få en god mobiltelefon solenergi lader. Jeg fikk en ganske billig en, og for å være sløv, det suger. Er det noen gode på ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kjrer-ned-min-telefonbatteriet.php on line 186

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kjrer-ned-min-telefonbatteriet.php on line 186