Hva kan jeg gjøre hvis min ipad skjermen sprakk

Mitt forsøk på å fikse en ødelagt iPad

16 februar 2014

Media bildetekst Etter å bryte henne iPad 2-skjermen, bestemte Klikk sin LJ Rich for å lære hvordan du kan fikse det selv.

Vurderer vår avhengighet av smarttelefoner og nettbrett, og deres mottakelighet for å bli ødelagt, er det overraskende har det ikke vært mer av en ramaskrik over hvorfor de er så vanskelig å fikse.

Jeg var crest-falt da min iPad 2 falt på et hardt gulv og skjermen knuste så en dag jeg tweeted passivt og spørre om jeg kunne fikse det selv.

Det ville det ha endt, bortsett fra en av mine etterfølgere tweetet meg en link til en skjerm erstatning kit for £ 15 - mye mindre enn de £ 200 jeg ble sitert på Apple Store.

Jeg klikket, kjøpte erstatning skjermen så innså jeg hadde forpliktet seg til et oppdrag for å fikse min egen iPad.

Så jeg besøkte iFixit - en crowdsourced nettsted fullpakket med tutorials på hvordan å fikse utstyr.

Guiden til hvordan du kan fikse en iPad 2 så godt lagt ut, men komplisert og innviklet. Det ble vurdert "veldig vanskelig".

Men jeg var fast bestemt på at det ikke ville avskrekke meg.

Jeg hadde brukt £ 15 etter alt. Videre forskning avdekket historier av knust glass og en nesten sikker garanti for å bryte noe. Ikke akkurat oppmuntrende.

Min neste anløpshavn var Restart Project - en gruppe frivillige som gir amatører råd om hvordan å forlenge livet til sine gadgets.

varmepistol moro

Bildetekst LJ bruker en varmepistol for å fjerne limet

Siden i fjor har bevegelsen utvidet til mer enn 40 land, og de tilbyr nå "lunch time" klinikker i arbeidslivet, samt holder kveld og helg parter. De tilbyr råd om hvordan å fikse ødelagte kit - og deltakerne aksepterer den åpenbare risikoen forbundet med DIY reparasjon.

Før vi fortsetter, noen advarsler: Hvis du tror du er dekket av en garanti vil du sannsynligvis ønske å ta brutt gadgets tilbake til der du kjøpte dem.

Og skaden kan være mer personlig - det er potensial for elektriske støt og blødende fingre fra knust glass.

Jeg ble ikke skremt - tross alt, er min iPad gammel, så jeg spratt inn i en av sine London hendelser.

Hva kan jeg gjøre hvis min ipad skjermen sprakk

Jeg hadde ikke lyst å gjøre en jobb som dette uten tilsyn, pluss at de hadde blitt enige om å låne meg en varmepistol, som er som en industriell styrke hårføner.

Jeg brukte varmepistol for å myke opp limet som holder enheten sammen. Når limet myknet, jeg brukte plast og metall redskaper kalt spudgers til premien min høyt elskede gadget åpen.

Den første snittet var skremmende.

Francis, en "restarter", holdt øye med meg at jeg ikke skadet meg selv. Jeg hadde på seg vernebriller, og brukte tape til å samle små knust glass fragmenter.

Men viktig forberedelse som å lese guider, se videoer og memorere trinnene i forveien kunne ikke forberede meg for den forferdelige virkeligheten av gouging ut min kit.

vanlige feil

Bildetekst Restart tilbyr lunsj klasser for folk å stikke innom og fikse gadgets

Det var en taxing kombinasjon av brutal heavy-handedness og en delikat, fingernem lett berøring. Tablet reparasjon er ikke en oppgave jeg vil oppfordre alle til å prøve uten nøye vurdering og en sunn respekt for garantien.

Janet Gunter, co-grunnlegger av Restart Project, ønsker flere bedrifter til å tenke på folks evne til å reparere sine egne enheter.

"Ting blir mer vanskelig å åpne og vi ser at i de hendelser som vi skal arrangere. Vi kommer til å nå et punkt hvor det kommer til å bli vanskelig å hjelpe folk fikse ting i en tre-timers periode.

"Folk alltid slå opp på Apple men poenget er alt blir slankere, mindre, mer forseglet sammen og mer vanskelig å åpne."

Jeg var fast bestemt - og til slutt fjernet skjermen etter tre timer med prodding, poking, nysgjerrige, skraping og bruke varme. Alle jublet.

Etter å ha fjernet glasset jeg har angret fire små skruer og forsiktig løftet skjermen for å komme til berøringskontakten bak det. Jeg trakk ut data kabler, og forberedt på å gjøre alt på nytt - denne gangen baklengs.

Min tablett startet på nytt og koblet til nettet med hell.

Jeg hadde unngått den vanligste feilen - bryte wifi / bluetooth-antenne fast til glass ved siden av hjem-knappen.

Men det var bare en delvis seier. Under fjerningen av glasset, hadde jeg kuttet forbindelsen til en av antennene på toppen av enheten. Jeg kunne ikke vurdere det en fullstendig reparasjon, og var litt motløs.

profesjonelle verktøy

Bildetekst Det virket!

Alex Perjescu selskap Lovefone reparerer telefoner og tabletter.

Han var på arrangementet, og var imponert over at jeg selv forsøke en tablett skjermen reparasjon, enn si prøve å erstatte GPS-antennen selv. Han fant meg en antenne og vi arrangert for å møte på neste Restart fest.

Jakten på en fullstendig reparert tablett var tilbake på!

Alex fortalte meg at det var vanlig å ødelegge noe på den første reparasjonen.

"Instruksjonene du finner på nettet er stor - men også [du trenger å vite] de små triks for å få det riktig fra første forsøk Og sørg for at du er trygg med instruksjonene du har funnet.".

Alexs profesjonelle verktøy var mye mer presis enn de jeg hadde kjøpt på nettet. Jeg fikk rett ned til hovedkortet, fjerner kameraenheten, unpeeling ørsmå biter av tape, skru små skruer.

En uutholdelig øvelse faktisk - men sju timer senere hadde jeg endelig gjort det - ta fem timer lenger enn en kompetent profesjonell. Jeg var for sliten til å heie, men umåtelig glad - og jeg er fortsatt glad som jeg skriver denne artikkelen på min selv renovert enhet.

Restart Prosjektet har som mål å hjelpe mennesker til å fikse ting selv - og jeg følte opprømt etter en så vanskelig reparasjon. For meg, etter å ha åpnet en iPad, ingenting føles ugjennomtrengelig.

Men viktigst var jeg forberedt på å bryte min kit for å forstå det - og jeg vil råde alle til å tenke på denne måten hvis de vurderer DIY reparasjon. Fordi noen ganger er det ikke vinne - det er å ta fra hverandre som teller.

Relaterte innlegg

  • Har du knust glass skjermen på din iPhone 5? Det spiller ingen rolle om det sprakk, knust, knust, knust eller ødelagt - Vi kan fikse det, og ikke bare at det ser helt nytt når ...

  • Motta en reparasjons sitat i minutter skriv inn stedet Velg Device Issue Snakk med din lokale iTech alle enheter. Alle problemer. Folk elsker oss! Nylige Trykk Inkluderer Kjærlighet fra World Peter ...

  • Den normale Applecare plan dekker ikke skader som følger de generelle garantivilkårene som dekker normal bruk generelt slitasje er bare dekket hvis det er både hindrer en normal ...

  • Forutsatt at vi snakker om en brukbar iPad (ikke foreldet) er det relativt avhengig av om du har Applecare Plus dekning. Applecare Plus byr opp til to skader ...

  • iPhone eller iPad ikke lader? Her er hvordan du kan fikse det! Kan ikke lade din iPhone eller iPad? Her er noen reparasjoner du kan prøve! Hvis du ikke kan lade din iPhone, iPad eller iPod touch, enten det er ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kan-jeg-gjre-hvis-min-ipad-skjermen-sprakk.php on line 147

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kan-jeg-gjre-hvis-min-ipad-skjermen-sprakk.php on line 147