Hva kameraet gjør iphone 5s ha

iPhone 5S - Kamera og bildekvalitet

iPhone 5S - Kamera og bildekvalitet

Nok en gang, på papir kameraet på iPhone 5S ligner den på iPhone 5. Begge har 8 megapiksler, men Apple har gjort noen betydelige forbedringer til iPhone 5S kamera for å hjelpe den takle bedre i dårlige lysforhold - tradisjonelt området som telefon, kamera er svake.

Hva kameraet gjør iphone 5s ha

Det er forsøkt å få mer lys inn i linsen ved å forstørre føleren fra 1 / 3.2 til 1/3, som i sin tur fører til en økning i størrelsen av bildeelementer fra 1,4 mikron til 1,5 mircons. Det er en lignende metode som forsøkes av HTC One, men med blandede resultater på grunn av den ekstremt lave 4 megapiksler oppløsning, halvparten av iPhone 5S. Apple har fått saldoen rett?

I gode lysforhold kameraet gir gode resultater. Farger er nøyaktig og det er nok detaljer. Det er ikke optisk bildestabilisering, som kan finnes på Nokia Lumia 1020. men iPhone 5S bruker programvare stabilisering for å kompensere noe for ustø hender.

Jo lavere antall megapiksler i forhold til Samsung Galaxy S4 eller Xperia Z1 betyr at det ikke nå disse kameraenes detaljnivået i perfekte lysforhold, som for eksempel den solfylte dagen vi var testing.

Lukkertid det raskt nok, og hvis du holder på kameraknappen trykkes inn, kan de 5S ta 10 bilder per sekund ad infinitum, vel i hvert fall inntil du fyller opp det interne lagrings eller går tom for batteri.

IPhone 5S kompromisser litt på bildekvalitet når det tar sprekke skudd så raskt, men ikke så mye som vi fryktet. Den anbefaler også de beste bildene i serien, så du trenger ikke å sortere gjennom dem alle.

I mørkere forhold større sensor og pikselstørrelse kommer i forgrunnen og betyr at fagene er synlig. Det er opplagt støy, men både iPhone 5S og eldre iPhone 5 betydelig bedre enn Galaxy S4, som helt mislykket vår dårlige lysforhold test.

True tone Flash

En større sensor er alltid en god ting, men ekte nyskapning for iPhone 5S kamera er "True tone" flash. Apple har lagt til en andre, rav farget, LED-blits til iPhone 5S for bruk når det er mørkt. Ideen om True tone blitsen er å forbedre på de harde toner og unøyaktig fargegjengivelse av hudtoner forårsaket av hvite LED eller Xenon blinker.

Hva kameraet gjør iphone 5s ha

Det fungerer ved å ta et bilde, analysere omgivelseslyset og deretter sette riktig blits tone og intensitet. Som du kan forestille deg dette tar tid, og det er en merkbar forsinkelse mellom å trykke på knappen og tar blunk.

Så det er en forsinkelse, men det gjør en forskjell i kvaliteten på skudd? Som sammenligningen ovenfor viser, er forskjellen subtil, men det er der. De 5S skutt på venstre har færre blanke, harde lysrefleksjoner, mens hårfarge er mer naturlig og nøyaktig. Det er på ingen måte en revolusjon i blitsfotografering på en telefon, ikke minst som området er fortsatt mye det samme, men det minske de verste feil forårsaket av ren hvit LED blinker.

Video ytelsen er også solid, med noen fiffige tillegg. En slow-motion-modus har blitt lagt, og det er masse moro. Det nye kameraet og app lar skyter på 720 120 FPS. Når du er ferdig med å skyte kan du flytte noen glidere rundt og gjøre noen del trekk i sakte film. Det er enkelt, men det fungerer svært godt. Hoppe på en trampoline vil aldri se mer elegant.

Alt-i-alle de utallige tilpasninger Apple har gjort til kameraet av iPhone 5S gjør den til en av de beste allroundere der ute, et faktum hjulpet ingen ende av den mye bedre kamera app som er enklere å bruke og gir noen fine nye funksjoner som fotofiltre. Det er vanskelig å si at det er den beste telefonen kameraet rundt som definisjonen varierer, avhengig av dine behov, men det er rett opp der.

Relaterte innlegg

  • Hva gjør en soft reset gjøre til en iPhone 4 En myk, eller til og med en hard, reset tilbakestiller ikke din iPhone 3G til fabrikkinnstillingene. Det kalles å gjenopprette iPhone. En myk tilbakestilling holder alle dine ...

  • Bookbook for iPhone 5 vil ha kamera Hole, Tilgjengelig I november By Alex Heath • 13:10, 19 oktober 2012 Nyheter Ingen flere holder din iPhone i sin Bookbook som dette for å ta et bilde. Vi er ...

  • Forstå Tilbakestill innstillinger på din iPhone eller iPad I iOS, er det en rekke av tilbakestillingsalternativer for din iPhone eller iPad. De fungerer på en annen måte, og det er ulike scenarier for ...

  • iCloud kobler deg og dine Apple-enheter i utrolige måter. iCloud Photo Library og iCloud Drive holde alle dine bilder, videoer og dokumenter lagret sikkert og oppdatert overalt. Familie...

  • Guide til Apple Watch ikoner symboler: Hva gjør at Apple våkningsikonet bety? Hva gjør at Apple våkningsikonet bety? Vi viser deg alle ikonene og symbolene du kommer over og hva de ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kameraet-gjr-iphone-5s-ha.php on line 118

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kameraet-gjr-iphone-5s-ha.php on line 118