Hva kameraet gjør iphone 5 har

Gå til Seksjon:

IPhone 5 Kameraet kan ikke se estetisk annerledes enn det som finnes på iPhone 4S. og i sannhet er det veldig likt.

Men igjen, når du vinner ros over hele linja for smarttelefonen fotografering, stepping opp ting når det gjelder spesifikasjoner er egentlig ikke en prioritet for Apple.

Bare fordi spesifikasjonene er de samme, betyr ikke at det ikke er nye funksjoner. De to største forskjellene er det faktum at iPhone 5 kan ta bilder 40 prosent raskere enn forgjengeren, og den nye dynamiske svaklysmodus reduserer pikselantallet, men forbedrer mørkere bilder dramatisk.

På toppen av det har vi fått nye elementer som en safir krystall linse for å slippe inn mer lys og bedre filter for å øke de naturlige fargene.

Det vi ikke har er en hel del effekter og innstillinger for å spille med, og dette er både styrken og svakheten i iPhone 5. Mens noen vil se mangelen på seriemodus, belysning nivåer og skarphet endring som en svakhet, andre vil se på muligheter for å legge til et rutenett eller skru på HDR og se alt de trenger fra en kameratelefon.

Og i sannhet, er det sistnevnte leiren som er mest fornuftig, som iPhone 5 vil tilby gode kvalitet snaps på auto-modus igjen og igjen. Den lave lysmodus fungerer veldig bra, og mens bildene kan se litt kornete den generelle effekten er svært imponerende.

Noen kan stille spørsmål ved om de kule funksjonene sett på HTC One X og Samsung Galaxy S3 burde ha gjort det på iPhone - nemlig burst mode for å fange skudd i rask rekkefølge. De bør sannsynligvis har gitt de hastigheter tilgjengelig fra kameraet, og gitt prosessorkraft de ville ha så ganske bra, også.

Og det er også en ny funksjon i form av Panorama-modus - dette er en av de gangene der Apple gir ut en ny funksjon og noen fans laud det som den største oppfinnelsen men da i sannhet har det vært på andre telefoner i mange år.

Og ennå, har Apple en eller annen måte jobbet ut The Kinks i systemet. For en, ta deg panoramaer i stående modus som fører til en høyere (hvis mindre ekspansiv) end bilde, som er sydd sammen med en slik nøyaktighet vi er ikke sikker på at de mørke kunst ikke er involvert.

Hva kameraet gjør iphone 5 har

Det er en 28MP bildet som kommer ut på slutten og iPhone 5 masker det hele sammen som du går, noe som er utrolig effektiv og rask, slik at du er klar til å knipse så snart fotografering er gjort.

Legg til at det faktum at utløserknappen er større, og du kan se at den enkle bruken har økt på dette allerede enkelt grensesnitt. Og ikke glem at du kan bruke volum ned-tasten for å ta bilder… selv om det i praksis gjorde noen ganger føre til kamera jiggle med kraften som kreves for å ta bildet hvis telefonen holdes feil vei opp.

Hvis du har det travelt kan du aktivere kameraet fra låseskjermen også, som er en av de raskeste måtene på noen smarttelefon å gå fra låst til å knipse, så lenge du kjenner bevegelser for å fyre opp kameraet (en rask sveip opp på kameraikonet, hvis du lurer).

Det er andre funksjoner som er involvert som bidrar til å opprettholde fotokvalitet også, som ble sett på iPhone 4S: lang trykke på skjermen vil låse eksponeringen, så mens iPhone 5 vil vanligvis endre eksponeringsnivåer avhengig av scenen, hvis du vil ha det til bo på et visst nivå vil oppnå det.

Det er også gode på ansiktssporings også, så bør du ønsker å fokusere på flirer venner så det vil plukke dem opp uten problem.

I normale, lyse forhold iPhone 5 tar gode snaps

Velge hvor du vil plassere eksponering resulterer i noen godt innrammet snaps

Hva kameraet gjør iphone 5 har

Og du kan se hvordan ulike bildet kan være

Det er ingen makromodus, men det kan ikke komme så nær som noen andre smartphones

Du kan få noen interessante fokusalternativer ved å trykke på ønsket del av skjermen

Farger er godt presentert i en rekke lysforhold

HDR-modus bringer det beste ut av himmelen og forgrunnen her

Denne mørke scenen er kornete, men objekter er synlige takket iPhone 5 behandling

Relaterte innlegg

  • iPhone 5S - Kamera og bildekvalitet iPhone 5S - Kamera og bildekvalitet Igjen, på papir kameraet på iPhone 5S ligner den på iPhone 5. Begge har 8 megapiksler, ...

  • Bookbook for iPhone 5 vil ha kamera Hole, Tilgjengelig I november By Alex Heath • 13:10, 19 oktober 2012 Nyheter Ingen flere holder din iPhone i sin Bookbook som dette for å ta et bilde. Vi er ...

  • Forstå Tilbakestill innstillinger på din iPhone eller iPad I iOS, er det en rekke av tilbakestillingsalternativer for din iPhone eller iPad. De fungerer på en annen måte, og det er ulike scenarier for ...

  • iCloud kobler deg og dine Apple-enheter i utrolige måter. iCloud Photo Library og iCloud Drive holde alle dine bilder, videoer og dokumenter lagret sikkert og oppdatert overalt. Familie...

  • Guide til Apple Watch ikoner symboler: Hva gjør at Apple våkningsikonet bety? Hva gjør at Apple våkningsikonet bety? Vi viser deg alle ikonene og symbolene du kommer over og hva de ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kameraet-gjr-iphone-5-har.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-kameraet-gjr-iphone-5-har.php on line 126