Hva har skjedd med TweetDeck ipad app

Topp 10 beste alternativ Twitter apps for iPhone og iPad

Bryte ned de beste, mest må-ha alternativer til den offisielle Twitter for iPhone og iPad-app

Den offisielle Twitter 4.0 for iPhone har et radikalt overhalt brukergrensesnitt som, mens det kan potensielt gjøre tweeting mer synlig og å nå frem til nye, ordinære brukere, kan også irritere og fremmed lang tid, avanserte brukere. Heldigvis, hvis du er en av han irritert, den fremmedgjorte, er det en rekke alternative Twitter apps i App Store for deg å velge fra. Dette er noen av våre favoritter, de vi anser det aller beste, mest må-ha tredjeparts Twitter-klienter for iPhone og iPad.

Hva har skjedd med TweetDeck ipad app

Merk: Dette har blitt oppdatert og utvidet fra vår forrige, post #dickbar liste over anbefalte Twitter app alternativer og inneholder flere nye plukker.

Tweetbot av Tapbots er det en skjønnhet. En tekst gjennomgang kan neppe gjøre dette programmet rettferdighet fordi det er umulig å sette ord på hvor vakkert Tweetbot er gjort. Jada, jeg kan beskrive hvordan, ved berøring, glir en tweet opp avsløre en navigeringslinje mens samtidig slippe ut den perfekte lyden. Jeg kan forklare at sveipe en tweet til høyre avslører samtalen og sveipe til venstre viser relaterte tweets. Jeg kan fortelle deg om smarte bevegelser, flere tidslinjer, og tilpasses navigasjon. Jeg kan til og spyr ut en konkret liste over hver funksjon som Tweetbot omfatter. Det jeg ikke kan gi deg, er imidlertid opplevelsen.

Tweetbot er forskjellig. Det er nyskapende og forfriskende. Tweetbot er ikke en app du bruker, det er en du samhandler med. Alt har en animasjon, en lyd, en vakker grensesnitt. Og sant å Tapbots 'stil, lydene er subtile og behagelig - berikende opplevelse. For de som er suckers for design, innovasjon, og tør jeg si, personlighet, vil Tweetbot rocke din verden.

Inkluderer støtte for iOS 5 Twitter integrasjon, Push Notification, og TweekMarker sync. Har ikke en iPad-spesifikk versjon eller en PC-versjon.

Twitterrific

Twitterrific av Iconfactory var den aller første Twitter applikasjon for iPhone, selv predating Apples offisielle App Store. Det er fullverdig, prisvinnende klient med en vakker og intuitivt brukergrensesnitt. Twitterrific støtter linken fett og tweet oversettelse i tillegg til evnen til å filtrere en tidslinje for bestemte tweet typer og trender. Det er rent og elegant og fargekoder tidslinjen din, slik at du kan se tweets, @mentions og DMs alle i samme strømmen.

Hva har skjedd med TweetDeck ipad app

Twitterrific støtter Tweetmarker og omfatter både iPhone og iPad optimalisert versjon i en enkelt universell app, samt en Mac app. Den støtter ikke iOS 5 Twitter integrering eller Push Notifications.

Tilgjengelig som en in-app kjøp for $ 4,99, kan du oppgradere til Twitterrific Premium som vil fjerne annonser og aktivere flere kontoer.

TweetDeck, nå eid av Twitter, er en stasjonær kraftpakke som prøver å bringe den samme multi-kolonne, rask filtrering funksjonalitet til iPhone. Foretrekkes av sosiale medier markedsføring, analytiker og engasjement typer på grunn av muligheten til å sortere, organisere, administrere og presse ut tonnevis med Twitter materiale, overs tilnærmingen ned til mye mindre skjerm med greit, men ikke gode resultater.

Likevel, for folk som bor og sverger til TweetDeck på Windows eller Mac, spesielt de med en TweetDeck konto slik at for rask og enkel installasjon, kan det være lurt å sjekke denne versjonen ut.

TweetDeck støtter ikke iOS 5 Twitter integrasjon, Push Notifications eller Tweetmarker.

Echofon er en fullverdig twitter klient med et veldig rent grensesnitt og gode egenskaper som en mute alternativ til støyfilter brukere, kunder og hashtags. I tillegg forhånds Echofon media direkte i strømmen som hjelper deg å avgjøre om det er noe du er interessert i. I så fall vil et raskt trykk på miniatyr åpne bilder eller video.

Hva har skjedd med TweetDeck ipad app

Echofon støtter Push Notification, hadde både iPad og iPhone-versjoner i en enkelt universell app, og vil synkronisere med Echofon på skrivebordet (sin egen tjeneste, ikke Tweetmarker). Echofon støtter ikke iOS 5 Twitter integrering (og faktisk har en litt mer komplisert, men sikker web + pin godkjenningsordning på plass.)

Det er både vanlig og pro-versjoner av Echofon i App Store. Den vanlige versjonen er gratis, pro-versjonen er $ 4,99, og du kan oppdatere fra vanlig til pro via en $ 4,99 in-app kjøp også.

Som en in-app kjøp for $ 4,99, kan du fjerne annonsene og oppgradere til Echofon Pro.

Osfoora er mye som den offisielle Twitter for iPhone app var før de siste endringene i versjon 4.0. Det vil si, alle som likte den opprinnelige Tweetie vil umiddelbart bli kjent med de fleste av Osfoora. Men Osfoora ikke bare holde seg til konvensjoner, det syltetøy mange flere funksjoner i tillegg. Det er alt fra en "home screen" med store ikoner for viktige funksjoner til uleste merkene på de store seksjonene.

Hvis Tweetie / Twitter for iPhone pre-4.0 "bare jobbet" for deg og passer måten du brukte Twitter, og du ikke ønsker å endre, gi Osfoora en prøve.

Det er både iPhone og iPad versjoner av Osfoora men de er ikke universell - du trenger å kjøpe både separat. Mens Osfoora støtter massevis av funksjoner, iOS 5 integrasjon, Push Notifications, og Tweetmarker er ikke blant dem.

Tweetings er en utmerket Twitter app med en ryddig UI. Det lar deg søke hvem som er i nærheten, og finne ut hva som er populært i øyeblikket, eller se hvem som er rundt deg med Augmented Reality. Tweetings gir også selektive eller automatiske oppdateringer til Facebook, samt støtte for TwitLonger, Twtmore og URL forkortelse.

Mange av de store funksjoner, som push-varslinger, blir fjernet fra gratis versjon av Tweetings, men du selv kan velge hvilke funksjoner som er viktig for deg og kjøpe dem for $ 0,99 eller oppgradere til fullversjonen for $ 2.99.

Tweetlist tilbyr en utmerket måte å vise lister og raskt bytte mellom dem. Kategorien Tweetlists er raske til å få tilgang til og du bare sveiper du til venstre og høyre for å vise forskjellige lister. Denne klienten er svært irritabel og har utmerket Voice Over tilgjengelighet støtte. Tweetlists tilbyr også støtte for Twitlonger, Instapaper, og lese den senere. En annen fantastisk funksjon av Tweetlist er at samtalene åpnes automatisk - hvis en tweet er en del av en samtale, vil hele samtalen vises på peke på tweet.

Twittelator Neue - @reneritchie

Twittelator Neue er ren fryd for øyet. Det er en ny bølge av apps som prøver ut nye lagdeling effekter og fysikk, nye animasjoner og interaksjoner. Twittelator Neue er en av dem som fører an. Dette er ikke Apples Twitter-klient. Det er ikke flat og utilitaristisk som Mail eller altfor skeumorphic som Finn mine venner. Det er blank, det er polert, det er frisk, og det er forfriskende.

Det har ikke funksjonaliteten til noen andre klienter. Den plukker og velger sine kamper med omhu. Mer funksjonalitet vil trolig følge i fremtidige oppdateringer, men jeg håper de fortsetter å kuratere det, holde det enkelt.

bare iPhone, ingen push varsling støtte.

Tweetlogix

Tweetlogix tilbyr tonnevis av funksjonalitet, inkludert støtte for temaer og et vell av tilleggstjenester, alt pakket inn i et elegant, lett å navigere grensesnitt. Innebygde bilder, aktive lenker, og flere gjør det til et godt valg for kraft lesere.

bare iPhone, ingen push varsling støtte.

Hootsuite er en av de som Twitter - og Facebook, Linkedin og Foursquare - apps som virker rettet mer holdent på sosiale nettverk og sosiale medier markedsføring typer snarere enn gjennomsnittsbrukere, men hvis du har en merkevare å presse og elske deg noen statistikk , spesielt hvis du allerede er all in med Hootsuite på app, er app en god følgesvenn.

Støtter både iPad og iPhone i samme universell app. Krever en Hootsuite konto.

Relaterte innlegg

  • Vi er veldig stolte av å kunne presentere vår nye spillet: Doctor Who: Si det du ser! Med over 150 Doctor Who tegn, gadgets, episodetitler og monstre, er dette den ultimate puslespillet for ...

  • Film HD For iPad / iPhone Last ned (filmer App på iPhone 6/6 Plus) Stream filmer TV-programmer gratis. Er det en spøk? No Man, ikke i det hele tatt. Det er en app som gir deg full kontroll over filmer ...

  • iPad mini Video Converter iPad mini kan spille en rekke svært vanlige film filtyper, inkludert MP4, m4v, og mov. Hvis du har en slik film på en datamaskin som du ønsker å se på iPad ...

  • Mitt forsøk på å fikse en ødelagt iPad 16 februar 2014 Media bildetekst Etter å bryte henne iPad 2-skjermen, klikk s LJ Rich bestemte seg for å lære hvordan du kan fikse det selv. Vurderer vår avhengighet av smarttelefoner ...

  • Best iPad Prosjektledelse Apps til å styre prosjekter på farten Prosjektledelse er viktig både for små lag og store selskaper. Det er en av de mest avgjørende faktorene som bestemmer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-har-skjedd-med-tweetdeck-ipad-app.php on line 136

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-har-skjedd-med-tweetdeck-ipad-app.php on line 136