Hva har skjedd med Meebo iphone app

Ars Technica snakket med Meebo administrerende direktør Seth Sternberg om hans selskapets …

av David Chartier - 23 mars 2009 02:30 UTC

Meebo er et webbasert, rik multi-nettverk chat-tjeneste som kan skryte av over 45 millioner brukere over hele verden. Som av Apples iPhone OS 3.0 hendelse på tirsdag, har selskapet nå også en innfødt iPhone app i verk, komplett med en av plattformens beste og mest etterlengtede funksjoner: Push Notifications. Hvis du vil vite mer om Meebo kommende app, snakket Ars med Seth Sternberg, Meebo er co-grunnlegger og CEO.

Meebo støtter et bredt spekter av nettverk, alt fra etablerte aktører som tar sikte på å nye utfordrere som Facebook og selv Flixter (ja, tilsynelatende trenger enda en sosial filmtjeneste sin egen chat nettverk nå). Sternberg forteller Ars at Meebo ønsker "alt vi gjør på nettet for å være tilgjengelig på iPhone app", og selskapet har nesten spikret det målet. Mens alle Meebo er nettverk støttes vil være tilgjengelig på sin iPhone app, som vil Flixter aktivitetsvarsler som en venns film vurdering, vil Meebo Rom ikke gjøre den første utgivelsen.

På spørsmål om hvorfor Meebo har ventet til nå å tilby en innfødt iPhone app (foruten en Web-optimalisert iPhone app og Android app), Sternberg tilbød det opplagte svaret: Push Notifications. "Vi har høye standarder, og en innfødt chat app uten noen slags bakgrunn system er en dårlig opplevelse." Push Notifications var svaret Meebo nødvendig, og den kommende iPhone OS 3.0-funksjonen vil tillate brukere å bli varslet om nye meldinger selv når de ikke kjører programvaren.

På dette notatet, vi spurte Sternberg om hvor langt Push Meldinger kan skyves og tilpasses. Tross alt, selskapet skryter av at brukerne sende en kollektiv fem milliarder direktemeldinger hver måned-som kan slå inn i en masse presset varsler. "Vi forventer ikke at de fleste brukere vil kjøre inn i for mange Push Notifications, men" Sternberg forklart. Måten hans selskap tall det, vil brukerne vanligvis mottar et varsel om en ny melding, og deretter åpne Meebo å svare, benektende ytterligere varsler for den økten.

Hva har skjedd med Meebo iphone app

Såvidt Push Notification customizability, men Sternberg innrømmet at verken Meebo eller Apple har brukt mye krefter på dette aspektet av funksjonen. For eksempel, er det ingen måte å strupe antall chat-relaterte Push Notifications man mottar i løpet av en bestemt tidsperiode. Videre kan du ikke sette en "stille timer" periode som du kan med AOL IM-til-SMS videresending funksjonen. Fra hva Ars vet av den første iPhone OS 3.0 beta, har den eneste tilpasning Apple gitt til Push Notifications så langt er e-post-aktig valg frekvenser av push (selvsagt), manuell, eller 15, 30 og 60 minutter. Apple har fortsatt god tid til å polere dette aspektet av Push Notifications, skjønt, og Sternberg sa at han ville videresende vår tilbakemelding på denne potensielt batteri buldre og Sen-oppvåkning-funksjonen til app-utviklere.

Sternberg sier at Meebo har ingen planer om å utnytte det som er lett en av Apples andre favoritt nye funksjoner: lading for in-app mikro-innhold. Aktive chattere trenger ikke bekymre deg Meebo Nikkelverk-og-diming dem for ting som uttrykksikon pakker eller tilgang til bestemte nettverk.

En av de siste elementene vi diskutert med Sternberg er hvor godt Meebo iPhone app vil integrere med nettstedet. Han sier at selv om Meebo for iPhone vil tilby selskapets single-sign-on alternativet, Meebo har ennå ikke tatt stilling til om det vil være nødvendig. Sikkerhetsbevisste lesere bør vite at alle direktemeldinger som sendes via Meebo ulike apps gå gjennom selskapets servere, enten du bruker den single sign-on eller ikke. Men det er brukervennlighet fordeler til dette systemet også. For eksempel, forklarte Sternberg at mange av Meebo brukere vil logge på AIM, MSN, Yahoo og Facebook på skrivebordet, men bare si, AIM og Facebook i mobilappen. Den single sign-on tilnærming kan legge til rette for dette med roaming preferanser som kan settes på skrivebordet, noe som gjør en innledende Meebo for iPhone påloggings opplevelsen ganske glatt.

Hva har skjedd med Meebo iphone app

Men som ikke krever en Meebo konto og la brukerne angi sine egne tjenester på iPhone er fortsatt et alternativ. Forhåpentligvis vil det forbli slik, men vi får vente og se det endelige produktet en gang denne sommeren.

Pris og planer

Som for en ETA og en pris, sier Sternberg Meebo har planer om å være klar for når det er iPhone OS 3.0 offisielt skip. Prisingen Spørsmålet er imidlertid en som Meebo har ennå til å svare. På den ene siden, lading for chat apps virker litt tøff (selv om andre mindre kjente multi-nettverk apps som allerede er i butikken ser ut til å være å gjøre ok). "Så igjen," Sternberg motvirkes, "Meebo er ikke en super billig app til å kjøre." Siden selskapet tilbyr funksjoner som sparer samtaleutskrifter og en enkelt konto sign-on for å logge på alle ens chat nettverk, er det absolutt ikke-ubetydelige kostnader involvert i å kjøre Meebo.

På nettstedet har Meebo en solid reklame system som har gjort selskapet godt. Men Sternberg er ennå ikke sikker på om annonsering er veien å gå med en mobil chat app som allerede kort på skjermen eiendomsmegling. Hvis Meebo for iPhone gjør slutt får en prislapp, vil det høyst sannsynlig være i den lave prisklassen for å holde det tilgjengelig. Tross alt, ser selskapet sine mobile klienter delvis som vekst ledere, som mange brukere ende opp på Meebo i sine nettlesere der chat-tjenesten er reklamebasert forretningsmodell tok av for en tid siden.

Når Meebo kommer en gang i sommer, vil det trolig være en av de beste eksemplene på hva som er mulig med iPhone OS 3.0 nye push-varslinger funksjoner. Mens noen detaljer har ennå å bli strøket ut for både Meebo og en av Apples mest etterlengtede tilskuddene til iPhone, Meebo brukere vil trolig ikke bli skuffet med selskapets offisielle, morsdagen på Apples gadgets.

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • Apple trekker iOS 8.0.1 etter brukere rapporterer store problemer med oppdatering Den nye oppdateringen er angivelig dreper celle mottak og Touch ID En uke etter lanseringen av iOS 8, Apple lanserte sin første ...

  • Ringtonium anmeldelse: Den beste ringetone etableringen app for iPhone Ringtonium er enkel og lett å bruke, og best av alt sparer du penger ved å la deg bruke din allerede kjøpte sanger som ringetoner ....

  • Hva er inkludert når jeg sikkerhetskopiere iPhone 4 ved hjelp av iTunes? Jeg har lest dette spørsmålet Har en backup iTunes iOS-enhet inkluderer alt på enheten? men det ser ikke ut til å være ...

  • Iphone 5 Pris På Pakistan Oddsen i satser mye penger som trengs for å kjøpe noe; "Prisen på bensin"; "Han fikk sin nye bil på gode vilkår"; "Hvor mye er skaden?" ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-har-skjedd-med-meebo-iphone-app.php on line 117

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-har-skjedd-med-meebo-iphone-app.php on line 117