Hva gjør jeg hvis min iphone 5 skjermen sprekker

Hvordan du bytter sprakk iPhone 3GS-skjermen

Så du har nettopp vært på fest og våknet opp med et bankende bakrus å finne iPhone-skjermen er sprukket. Kjent historie? Det har skjedd med meg, for mange ganger! Fret ikke skjønt, det er veldig lett å erstatte en sprukket iPhone-skjermen og kan gjøres for bare en femmer!

Hva gjør jeg hvis min iphone 5 skjermen sprekker

Denne opplæringen er gjort ved hjelp av en 3GS, men fremgangsmåten for alle iPhone-modeller er ganske mye det samme.

Kjøp en erstatning iPhone 3GS skjerm glass og verktøy

eBay er det beste alternativet, jeg fikk min kit for bare £ 5.50 som inkluderer skjermen glass, selvklebende pads og alle verktøyene du trenger for å gjennomføre denne opplæringen. Bare sørg for at du sjekke selgere tilbakemeldinger for folk som også har kjøpt kit, det er noen dårlig kopi skjerm glass "tilgjengelig.

Hvordan fikse din iPhone 3GS sprukket skjerm

 1. Fjern de to skruene fra bunnen av din iPhone. Disse er plassert ved siden av dock-tilkoblingen, må du fjerne disse med en mini Philips skrutrekker og sørg for å sette dem på et trygt sted. Merking som skruer er for hva som er en god idé.
 • Løft iPhone-skjermen unna.   Ved hjelp av stempelet du fikk med settet, plasser den like over hjem-knappen og nøye prøve og løfte skjermen ut fra huset, må du kanskje bruke et verktøy for å premien det ut fra sidene, men vær forsiktig å gjøre dette som du kan skade tetningen.

  Hvis settet ditt ikke inneholder et stempel, sette en mini skrutrekker eller annet verktøy mellom skjermen og gummi og prøve å løfte den ut. Denne metoden anbefales ikke, da det er veldig lett å skade gummipakningen.

 • Løft skjermen tilbake fra iPhone casing. være forsiktig, så det vil fortsatt være festet.
 • Koble fra kablene. Det er tre kabler for å koble fra iPhone selv; disse er nummerert 1,2 og 3 (nummer 3 er skjult under nummer to). Nummer 1 og 2 kabler er lett å fjerne, bare løfte dem ut fra sine kontakter ved hjelp av kileverktøy.
 • Vær forsiktig ved fjerning nummer tre. Nummer tre er litt vanskeligere å fjerne, og du kan skade din iPhone hvis det gjøres feil. Det er klemt på plass, for å fjerne det du trenger for å slippe denne klemmen. For å gjøre dette, skyver kileverktøy eller annen plast apparat under kremfarget klemme og snu den opp 90 grader. Dette er klemmen frigjøres. Sørg for å bla klemmen ned igjen for å hindre den fra å bli skadet mens vi erstatte iPhone-skjermen.
 • Hva gjør jeg hvis min iphone 5 skjermen sprekker
 • Fjern 6 skruer. Tre av skruene er plassert på en av metallrammer sider, to på den andre siden og en er plassert øverst til høyre.
 • Vipp ut LCD-skjermen ut fra rammen. Når skruene er fjernet kan du bruke en kile verktøy eller en liten skrutrekker mellom LCD og glass ramme for å skille dem.
 • Fjern sprakk og ødelagt iPhone-skjermen glass. Dette er trolig den tøffeste delen av opplæringen, fjerne glasset. Jeg vil anbefale å bruke hansker for dette trinnet med mindre du ønsker små glasskår i hendene. Beste måten å fjerne glasset er å kraftig presse den ut eller knuse det enda mer med en skrutrekker, så det er enklere.
 • Rengjør iPhone rammen opp. Pass på at du fjerner alle igjen over limrester og biter av glass fra rammen. En varmepistol kan hjelpe med dette, men vær forsiktig så du ikke å smelte plastrammen.
 • Påfør din nye iPhone-skjermen glass. Med kit bør du ha litt dobbeltsidig tape kuttet til størrelse eller lim, nøye bruke dette til rammen slik at du ikke dekker noen av sensorer eller knapper. Påfør den nye skjermen glass til dette, presser ned for å sikre at det ligger perfekt og er sikker, gi den et par minutter å sette hvis du bruker adhesive.Reassemble iPhone. I de metodene vi tok den fra hverandre, gjør dette i motsatt rekkefølge.
  • Fest LCD ramme tilbake til glassramme, sikkert med 6 skruer.
  • Løft klemmen og skyv nummer tre kabelen igjen, på nytt klemme. Dette kan være vanskelig, rette ut kabelen ved å trykke ned på det med en kile verktøy mens du holder nummer 1 og 2 kabler med tommelen og skyv den på plass.
  • Koble nummer 2 og nummer 1 kabler. Dette er enkelt, du trenger bare å presse ned på dem slik at de sporet i sine kontakter.
  • Sett skjermen tilbake på telefonen. Sett skjermen fra toppen (der skjermen er tilkoblet) og lukk den nederst. Det bør passe godt; nå presse ned for å sørge for at det i posisjon.
  • Fest de to gjenværende skruene i bunnen.
 • Jobben er gjort! Godt gjort på å erstatte din iPhone 3GS knust skjerm, nå som du sikkert har lagret om en £ 100, gå kjøpe deg en halvliter !

  Relaterte innlegg

  • Har du knust glass skjermen på din iPhone 5? Det spiller ingen rolle om det sprakk, knust, knust, knust eller ødelagt - Vi kan fikse det, og ikke bare at det ser helt nytt når ...

  • Hva gjør du når du Break Your Phone tirsdag 19 mars, 2013 av Caitlin Corsetti Over helgen, brøt jeg telefonen min. Og etter brøt telefonen min jeg mener jeg knust den inn nesten ikke-eksistens til ...

  • iPhone 4s droppet nå skjermen er svart Datteren min falt hennes iPhone 4s (iOS-versjon 6) og nå skjermen er svart (dette var bare fire uker etter at jeg byttet en sprukket skjerm meg på ...

  • Beste svar: I utgangspunktet du spør hvordan du blir en legende. Vel, for å gjøre det, må du virkelig være unike og gal talentfull. Hvis du er en musiker, må du være en musikalsk ...

  • Skifte en sprukket iPhone-skjermen selv er billig, men utfordrende Så du sprukket iPhone-skjermen. En rask Internett-søk kan slå opp en rekke gjør-det-selv-sett for å erstatte den, mest priset ...


  Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gjr-jeg-hvis-min-iphone-5-skjermen-sprekker.php on line 130

  Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gjr-jeg-hvis-min-iphone-5-skjermen-sprekker.php on line 130