Hva gjør app keynote gjøre

Keynote for Mac

Presentasjonen. Helt pyntet.

Keynote for Mac gjør det enkelt å lage og levere vakre presentasjoner. Oppdatert for OS X El Capitan, Keynote benytter kraftige verktøy og blendende effekter som bringer liv til dine ideer. Du kan arbeide sømløst mellom Mac og iOS-enheter. Og jobbe uanstrengt med personer som bruker Microsoft PowerPoint.

Hva gjør app keynote gjøre

Kraftige kreative verktøy

Gjør et godt show av dine ideer.

Bilde en blendende presentasjon. Deretter gjøre det skje med lett-å-bruke visuelle verktøy. Stikk innom bilder eller video. Legg refleksjoner og bilderammer. Frisk opp dine data med interaktive diagrammer. Bruk den nye Split View-funksjonen i OS X El Capitan til kilden lager kunst i Safari. Deretter binde det hele sammen med kinokvalitet overganger. Keynote er bygget for å håndtere det. Spektakulært.

Virkelig spesialeffekter.

Bruk over 30 fantastiske filmatiske overganger og effekter for objekter og tekst som vil påvirke publikum på en ny måte.

En piksel-perfekt ytelse.

Pixel-nøyaktig herskere og hjelpelinjer gjør det enkelt å stille opp elementer på lysbildet. Bare dra til veiledningen vises, så la gå. Alt bokstavelig smekker på plass.

Visuelle hjelpemidler for visuelle hjelpemidler.

Kraftige bilderedigeringsverktøy hjelpe deg å gjøre hver ramme en vekker. Automatisk justere bilder med ett klikk bildeforbedring. Fjern bakgrunn av et bilde med Instant Alpha. Eller til og med legge avansert grafikk som kontakt skygger.

Gjør pitch perfekt med presentasjonsverktøy.

Den nye Split View-funksjonen i OS X El Capitan gjør kort prosess med multitasking. Nå kan du endre presentasjonen mens gjennomgå notatene. Eller endre størrelsen på et diagram mens du søker etter støtte grafikk i Safari.

Designet for enkelhet

Det er lett å få showet startet.

Helt fra begynnelsen, setter Keynote scenen for en overbevisende presentasjon. En ren, intuitivt grensesnitt setter alle verktøyene du trenger for front og senter. Og det er bygget for å utnytte 64-bit ytelsen til OS X El Capitan. Så alt går som det skal - uansett hvor stor eller grafisk rik.

Hva gjør app keynote gjøre

Se bra ut. Før du har gjort ditt første punktet.

Apple-designede temaer umiddelbart gi presentasjonen et polert utseende. Velg mellom over 30 iøynefallende design.

De riktige verktøyene. Rett for hånden.

Formatet panelet viser automatisk relevante alternativer basert på hva du har valgt. Så har du de verktøyene du trenger, akkurat når du trenger dem.

Lerretet er nå i sentrum for oppmerksomheten.

Lerretet du arbeider på er sentrert i vinduet, noe som gjør det lettere å håndtere objekter utenfor glide grenser. Det kan virke som en liten ting. Inntil du har å animere noe fra offscreen.

Data tar sentrum scene.

Når det gjelder å forklare data, er et diagram verdt tusen ord. Velg mellom kolonne, bar, pai, scatter, boble diagrammer, og mer. Bruk animasjon for å legge til visuelle inntrykk. Og gjør dine diagrammer interaktiv å sette fokus på viktige stadier av historien. Effekten er stor, men innsatsen er det ikke.

Interaktive diagrammer som stjeler showet.

Ta publikum gjennom data trinnvis med interaktive diagrammer. Bare flytt glidebryteren for å avansere diagrammet gjennom datapunktene. Og til wow publikum.

Det er lett å style diagrammet. Velg type, plukke teksturer, angi 2D eller 3D, og ​​mye mer. Slik at dataene har din personlighet.

Keynote overalt

Legg alle dine enheter til å fungere. Sammen.

Alltid for hånden.

Nå med iCloud Drive, har du et sted i skyen der du kan lagre alle typer filer, organisere dem slik du vil, og få tilgang til dem fra alle enhetene dine. Sett en presentasjon i en iCloud Drive mappe på én enhet, og du finner den i samme mappe på andre enheter med dine siste endringer - slik at du aldri trenger å lure på hva som er der, eller som er den nyeste versjonen.

Hva gjør app keynote gjøre

Se den her. Se den der.

Med Handoff, kan du sømløst bytte fra Keynote på iOS-enheten til Keynote på Mac og vice versa. Uansett presentasjonen du sist var å jobbe på vil være der venter på deg med alle dine siste endringer. Takket være en enkelt fil format deles av Keynote for Mac og Keynote for iOS, vil presentasjonen ser de samme uansett enheten.

Få et større publikum.

Keynote gjør det enkelt å dele show med en cast av dusinvis. Rett fra verktøylinjen, kan du sende en kopi av filen. Eller dele en link til presentasjonen at folk kan se selv på mobile nettlesere. Du kan også arbeide med filer som er lagret med tredjeparts tjenester. Og presentasjoner kan sendes via tjenester som Gmail eller Dropbox. Det gjør forbinder med teamet ditt - og til slutt publikum - mye jevnere.

Mange måter å levere presentasjonen. Før du gir den.

Raskt og enkelt dele en kobling til jobben via e-post, meldinger, Twitter eller Facebook. Så kolleger kan enkelt vise den delte presentasjonen i alle nettlesere - selv på iOS eller Android. Å få alle de involverte aktørene er enklere enn noen gang.

Airdrop. Bare klikk Del og det er der.

Airdrop lar deg enkelt og sikkert sende presentasjonen direkte til noen i nærheten over Wi-Fi, uten å knytte det til en e-post eller en melding.

Microsoft PowerPoint vennlig

Du trenger ikke å jobbe i Office til å jobbe med Office.

Relaterte innlegg

  • Denne gratis app bruker kameraet i smarttelefonen å gjøre matte leksene for deg kameraet i smarttelefonen kan falle kort av den typiske DSLR i omtrent alle måter, men det er en ting det ...

  • Chromechrome debuterte i juli 2013 og det har blitt en av de mest vellykkede Google fysiske produkter noensinne. Enkel å bruke, billig, og kompatibel med alle Android og iOS-enheter, ...

  • iOS iTunes, apps App Store lydløst oppdatert for å legge Kjøpt knappen (Oppdatert) Mens alle var gawking på nyhetene som kommer inn fra WWDC 2011 Stevenote i dag, Apple stille gled i en ...

  • iPhone 5S - Kamera og bildekvalitet iPhone 5S - Kamera og bildekvalitet Igjen, på papir kameraet på iPhone 5S ligner den på iPhone 5. Begge har 8 megapiksler, ...

  • Hva gjør Intel-Nokia avtale bety for Symbian? Avtalen vil skape en ny måte for Nokia å bekjempe konkurransen i markedet for smarttelefoner ved å fokusere på en Linux-strategi som et sterkt alternativ til ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gjr-app-keynote-gjre.php on line 145

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gjr-app-keynote-gjre.php on line 145