Hva gjør 1GB bjørnebær data bety

Hvor mye er 1 GB, og hva betyr det?

Hva er i en byte

Karma har en enkel forretningsmodell: vi selger mobildata på et lite overskudd. I stedet for å gjøre mobil data til en amorf "service" med tilsvar "abonnementer" og "kontrakter," vi selger bare data som et produkt å bli fortært av våre kunder i sitt eget tempo. Men hva betyr det også bety? Hvordan kan data være en "produkt," og hvordan kan det være "brukt"? Hva er en GB?

Hva gjør 1GB bjørnebær data bety

En GB (eller "Gigabyte") Er omtrent en milliard bytes. For å være presis, Karma og andre mobile leverandører måledata ved "GiB," som faktisk er 1,073,741,824 byte, men det heter en GB likevel takket være ikke-alltid-grei historie informatikk og markedsføring. Hvis dette skillet bekymrer eller forvirrer deg (det bugs vettet av meg!), Foreslår jeg denne doozy av en Wikipedia-artikkel.

Så, hva er en byte? Det er en enhet av datamaskinens minne, vanligvis stor nok til å holde et enkelt tegn (som bokstaven "EN" eller sifferet "4"). Som du kanskje skjønner, en milliard bytes lagrer mye av tegn - om lag ett tusen bøker verdt av informasjon. Hvis alt du noen gang brukt internett for var å sende e-post og laste ned bøker, 1GB kan vare lenge. Men, for bedre eller verre, internett har kattebilder.

CD-ROM Bill Gates holder lagrer mer informasjon enn papiret under ham

Så snart du lagrer noe mer komplisert enn en tekstfil, antall byte som kreves ballonger raskt. En enkelt piksel i et bilde, for eksempel, kan kreve tre eller flere bytes for å representere sin fargeinformasjon (en byte hver for rød, grønn og blå). Multipliser de piksel av millioner per bilde (en iPhone, for eksempel, tar 8 megapiksler), og du har mye av bytes. Video forverrer datakrav, viser 24 eller 30 bilder per sekund. Det finnes en rekke komprimeringsteknikker som brukes til å holde størrelser ned, men det er bare så mye du kan komprimere et bilde, video eller lydfil før det ser eller høres forferdelig.

Hva gjør 1GB bjørnebær data bety

Internett er en metode for å få disse bytes fra punkt A (vanligvis en server) til punkt B (telefonen eller datamaskinen, kjent som en "klient"). Internett-protokoller som TCP / IP og HTTP legge litt overhead for å kommunisere til en server hva er det du ber om. TCP / IP vil re-laste ned deler av en fil for å sørge for at du ender opp med en intakt digital kopi, uansett tilkoblingskvalitet.

Når du surfer på Internett, den typiske nettsiden - et konglomerat av bilder, tekst, og bak-kulissene-scripts - er 1.6MB (1,6 millioner bytes). Det er datanettleser forespørsler når du skriver inn en nettadresse, eller klikk på en link. Hver lille del av en webside er funnet gjennom en rask serie av HTTP-forespørsler til uansett hvor disse filene leve på eksterne servere et sted. Hvis nettleseren din har sett en siste versjon av filen før, kan det ha det "lagret" på din lokale enhet, som betyr at du slipper å laste det ned igjen.

Selvfølgelig, det er mye mer databruk enn bare skjer i nettleseren. Telefonen apps kan oppdatere, kan bildebiblioteket synkron, e-postklienten kan laste ned noen meldinger med store vedlegg. Du kan liksom tenke på hver av enhetene som "tørst" for WiFi, og de kan slurp mye data så snart de får en tilkobling.

Dette er vanligvis ikke et problem med den typiske hjem eller arbeid WiFi - det er en grunn til Time Warner og Comcast som lading $ 100 i måneden for internett - men det er noe å se opp for når du betaler med Gigabyte (i tilfelle av Karma) eller har en streng av data hette (i tilfelle av de fleste mobile leverandører). Dave Ford, en del av vår support team, har satt sammen et innlegg om hvordan å administrere bakgrunns oppdateringer til å lagre data, og en annen post med informasjon om nøyaktig hvor mye data forskjellige programmer bruker.

En god tommelfingerregel er tekst lt; bilder lt; GIFs lt; videoer, i form av erfaring per byte. Med 1 GB data kan du sende noen tusen e-poster og laste opp hundrevis av bilder, eller du kan se en halv episode av House of Cards og noen Corgi GIF. Samme Gigabyte, ulike prioriteringer.

Dette GIF er 834KB av adorbs

Men hva er det viktigste å huske er at den ikke er koblet til internett som bruker data, det er hva enhetene be for overføring. Akkurat som sitter i bilen bruker ikke gass, det er når du trykker på gasspedalen. Når du får for vane å slå av bakgrunnsoppdateringer, og lagre medie tunge erfaringer til senere, kan du få mye mer kjørelengde ut av den mobile data du kjøper.

Bundle vilkår & forhold

Generelle vilkår for pakkeløsninger

 1. Tesco Mobile Pay as you go-kunder har nå muligheten til å legge sett med Minutter, tekst og data Bundles (Bundles) til sin Pay as you go tariff.
 2. De nåværende typer, mengder og priser på Pay as you go-pakker er satt ut her. Denne siden vil bli oppdatert så snart nye pakkeløsninger blir tilgjengelige.
 3. Du kan melde deg på for en Bundle online på Min Tesco Mobile eller ved å ringe 282 gratis fra Tesco mobiltelefon.
 4. Hver Bundle vil starte og fornye en måned * etter din opt-in dato og kjører for en måned * (‘fornyelse Dato’) Eller til du har brukt din oppgitte kvote, avhengig av hva som kommer først.
 5. Du vil bruke din valgte Bundle (e) før den gjenværende Pay as you go kreditt, hver gang du gjør en standard samtale, sende en standard tekstmelding eller bruke datatjeneste.
 6. Du kan ha maksimalt én kaller Bundle, en tekst Bundle og en datapakke hver måned.
 7. Betaling vil bli tatt fra Pay as you go top-up saldoen på din opt-in dato, og fornyelsesdatoen, så snart du melde deg på og vi vil sende deg en tekstmelding for å bekrefte datoen din Bundle (e) start .
 8. Din Bundle fornyes automatisk fornyelsesdatoen hver måned * til: (i) du melde deg ut av Bundle; eller (ii) du ikke har nok penger på kontoen til å kjøpe Bundle. Vi vil sende deg en tekstmelding før fornyelsesdatoen å gi råd til kostnadene ved å fornye bundle eller varsle deg om at du ikke har nok kreditt til å fornye Bundle (e). Hvis du ikke har nok kreditt, vil du trenger å fylle opp kontoen din og melde deg på nytt hvis du vil fortsette å motta Bundle.
 9. Du må holde Bundle (e) på din konto i minst en måned *. Hvis Bundle er fjernet eller hvis du bruker opp Bundle godtgjørelse, vil du bli belastet med våre standardpriser beskrevet her. Kampanjevilkårene (eventuelt) vil ikke gjelde i slike tilfeller.
 10. Ubrukt kvote vil ikke bli videreført eller rullet over i neste måned’s Bundle. Ingen refusjon betales.
 11. For å avbryte Bundle, ring 282 fri fra Tesco mobiltelefon eller logg inn
Min Tesco Mobile-kontoen din. Du må kontakte oss 48 timer før den månedlige forfall, ellers topp-up kreditt vil bli automatisk trukket med kostnaden av neste måned’s Bundle (e) og kansellering vil tre i kraft fra og med måneden etter at (du vil fortsatt få den tjenesten du har betalt for, og være i stand til å bruke den før din kvote er brukt opp eller til neste måneds Renewal Date, men vi vil ikke refundere betaling som du har gjort).
 • Bunter er ikke tilgjengelig til å betale månedlige kunder, og hvis du bytter til en betale månedlig tariff vil du ikke lenger kunne bruke Bundle (e). Ingen refusjon betales for rester av din Bundle.
 • Hvis du’re på Pay as you go med Triple Credit tariff, Bundle (e) er tilgjengelig i tillegg til noen gratis kreditt tilgjengelig på at tariff. Samtaler, tekster eller data vil bli tatt fra din Bundle første til din Bundle kvote er fullt brukt opp, etter som gratis kreditt vil bli brukt. Dessverre kan du ikke bruke gratis kreditt til å kjøpe pakkeløsninger.
 • Vi forbeholder oss retten til å erstatte, endre eller trekke tilbake når som helst: noen av Bundles (helt eller delvis); kostnadene for de Bundles; eller disse vilkårene, på rimelig varsel. Merknader vil bli gitt på Tesco Mobile hjemmeside og vi vil gi deg 30 dagers varsel via tekstmelding hvis vi gjør noen betydelige endringer i ulempe. Hvis du fortsetter å bruke Bundles etter datoen da endringen trer i kraft, din bruk av pakkeløsninger indikerer at du har samtykket til de endrede vilkårene.
 • Hvis fjernsalgs forskriften gjelder, når du begynner å bruke Bundle (e), vil du ikke være i stand til å heve kjøpet før neste måned. Dine lovbestemte rettigheter påvirkes ikke.
 • Pay as you go Triple Credit tariff og Pay as you go Betingelsene gjelder også.
 • * Blackberry data bunt varer og fornyer hver 30. dag i stedet for en måned.

  minutter Bundle

  The General Bundle vilkårene ovenfor gjelder, men med de unntak som er nevnt nedenfor:

  1. Den Minutter Bundle kan brukes til å ringe i Storbritannia til standard britiske fasttelefoner (starter 01, 02 eller 03 tall bare) og 07 tall fordelt til britiske mobiloperatører som tilbyr mobilprisene med betydelig nasjonal dekning.
  2. Den Minutter Bundle kan ikke brukes til å foreta samtaler i Storbritannia for å: (a) ikke-geografiske numre og gratis telefonnumre (starter 08, &, 05); (B) ikke-standard eller "sjelden" 07 tall (alle de 07 numrene som ikke er spesifikt inkludert i Minutes bunt, dvs. ikke er vant til å levere mobiltjenester, inkludert 07 tall allokert til nettoperatører i Jersey, Guernsey og Isle Man), 076 tall og 070 numre; (C) en rekke områder som Tesco Mobile rimelighet mener blir brukt for viderekobling tjenester, videre ringer tjenester eller tall som betaler en inntektsandel. Eksempler på slike nummerserier omfatter 07 744 eller 07 755, 078 225, 079 879, 078 730, 078 931, 079 118, 079 112, 078 930, 078 921, 077 000, 079 245, 079 246, men kan endres; (d) fellesfakturerte og opplysningstjenester tall der spesielle priser gjelder; (e) videosamtaler; eller (f) eventuelle samtaler fra utlandet (inkludert Jersey, Guernsey og Isle of Man) eller til en internasjonal destinasjon fra i Storbritannia.

  tekst Bundle

  data Bundle

  Bjørnebær® data Bundle

  The General Bundle vilkårene ovenfor gjelder, men med de unntak som er nevnt nedenfor:

  1. Tesco Mobile Blackberry® Bundle er tilgjengelig for alle Tesco Mobile Pay as you go Blackberry® kunder med en kompatibel enhet og som aktiverer og vedlikeholde Blackberry® Bunt
  2. Tesco Mobile Blackberry® Bundle gir deg tilgang til Tesco Mobile Blackberry® Internet Service.
  3. Om hvordan du aktiverer din Blackberry®, vi’ll gi deg 5 dager’ gratis bruk av Blackberry® Internett-tjenesten. I løpet av de 5 dagene vil vi sende deg en tekstmelding for å forklare at du vil automatisk bli valgt inn i Blackberry® data Bundle og forklare hvordan du melder deg ut hvis du ønsker det.
  4. Når denne Blackberry® Bundle påføres det vil vare i 30 dager, og vil automatisk fornyes hver 30. dag inntil du gir oss beskjed om at du ikke lenger vil at Blackberry® Bunt.
  5. Den opt-in og opt-out vilkårene som er beskrevet i de generelle Bundle vilkårene ovenfor gjelder. Vær oppmerksom på at hvis du velger bort og deretter melde seg på et senere tidspunkt, kan det ta opptil 48 timer å gjeninnsette tjenesten.
  6. Varsler vil bli gitt av enten tekstmelding, e-post til e-postadressen du registrerte deg med oss ​​når du først søkte om Blackberry® Internet Solution. Endringer vil også bli varslet på Tesco Mobile nettstedet.

  Relaterte innlegg

  • Hva gjør eiendommen Nonatomic mener? Ta en titt på Apple Dokumenter. I utgangspunktet, hvis du sier nonatomic. og du generere accessors hjelp @synthesize. så hvis flere tråder prøver å ...

  • Hva gjør en soft reset gjøre til en iPhone 4 En myk, eller til og med en hard, reset tilbakestiller ikke din iPhone 3G til fabrikkinnstillingene. Det kalles å gjenopprette iPhone. En myk tilbakestilling holder alle dine ...

  • Jeg nesten varte i uken bruker bare min iPad, men en ting holdt meg tilbake "Da min trofaste 12-tommers MacBook gikk til reparasjon sist lørdag, bestemte jeg meg for å prøve en uke med bare en iPad Air som min ...

  • Del Følelser bruker Tekstikoner Hva gjør folk gode malere, gode skuespillere, eller store poeter? Det er definitivt ikke et enkelt spørsmål, men nei, jeg prøver ikke å forvirre deg og si at de ...

  • Skjerm symboler 12-02-07, 05:28 PM Tråd Forfatter # 1 Skjerm symboler korssymbolet Hvis det er bare et trådkors, er at indikasjon på at 911 GPS-sporing er tilgjengelig. Med mindre du slår din ...


  Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gjr-1gb-bjrnebr-data-bety.php on line 156

  Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gjr-1gb-bjrnebr-data-bety.php on line 156