Hva gb iPad Mini skal jeg kjøpe

Hvorfor du ikke bør kjøpe 16GB iPad mini

Med Apples splitter nye iPad mini 3 bli med i iPad mini 2 og originale iPad mini på hyller, forbrukerne har en rekke ulike alternativer å velge mellom. Hvis du er en av dem tenker på å kjøpe iPad mini, og du er ikke sikker på hvilken modell du skal kjøpe, har vi noen råd til deg: Unngå 16GB iPad mini hvis du kan.

Tidligere denne måneden, etter flere måneder med forventning, annonserte Apple sine to nye iPad-modeller kalt iPad Air 2 og iPad mini 3. Mens selskapets iPad Air 2 er en stor oppdatering med antirefleksteknologi og et forbedret design, iPad mini 3 er en langt mer dempet etterfølgeren til fjorårets iPad mini andregenerasjons, nå kalt iPad mini 2.

IPad mini 3 er ikke mye annerledes enn fjorårets modell. Det har beholdt alle sine funksjoner minus to. Først kommer den i en ny gull farge. Dette er første gang at Apples tilbudt iPad mini i gull. Den andre funksjonen er Touch ID, fingeravtrykksteknologi som kom på fjorårets iPhone 5s, og nå befinner seg om bord på Apples nye iPad. Det er en flott funksjon og en som skal ha iPad mini kjøpere fascinert.

Apples nye 7,9-tommers iPad mini 3 tar over for iPad mini 2 ved selskapets $ 399 prispunkt. IPad mini 2, fjorårets modell, synker ned til $ 299, mens den opprinnelige iPad mini, den ene uten Retina Display, sitter på $ 250 mark. IPad mini er prisen poeng er diktert av hvor mye lagringsplass som er i besittelse av. For eksempel, 128GB iPad mini 3 er den dyreste varianten, mens 16GB iPad mini 1 er den billigste. Bestemme å kjøpe før du går inn i en Apple Store er viktig, og det er det vi ønsker å hjelpe deg med i dag.

Annonse

Annonse

Hvorfor du ikke bør kjøpe 16GB iPad mini

Selv om vi ikke kan gjøre vedtak for deg, kan vi fortelle deg at det er en spesiell iPad mini modell som du bør unngå. Apples 16GB iPad mini 3, 16GB iPad mini 2, og 16 GB iPad mini er de billigste iPad mini er at du kan kjøpe. Billige Apple-produkter er svært attraktive, spesielt for de som ønsker å kjøpe for andre mennesker. Vel, før valser ut av en butikk med en 16 GB-modellen, hør meg ut.

Hva gb iPad Mini skal jeg kjøpe

Du vil gå tom for plass

I fjor kjøpte jeg 16GB iPad Air. Hele året, jeg har angret på den beslutningen. I løpet av det siste året, har jeg sakte fylt opp min iPad Air interne lagringsplass med programmer og andre filer som bilder og meldinger. Og mens iPad Air selv er flott, er lagrings en konstant hodepine og en kilde til enorm frustrasjon. Jeg kan ikke fortelle deg hvor irriterende det var prøver å installere iOS 8 Over-the-Air.

Jeg gjorde ikke gjøre den samme feilen med iPad mini. Etter å ha gått gjennom denne erfaringen med iPad Air, jeg har valgt for en 32 GB versjon av iPad mini og la meg fortelle deg, de ekstra pengene var vel verdt det. Jeg bokstavelig talt ikke måtte bekymre seg for lagringsplass gang. Ikke en eneste gang.

Når Apple sette iPhone 6 opp for salg, jeg kjøpte 64GB-modellen. Og hvis og når jeg kjøper en ny iPad, kommer det til å være en 64 GB-modellen, en 128 GB-modellen, eller ingenting. 16GB rett og slett ikke er nok for mine behov, og det er sannsynligvis ikke kommer til å være nok for dine behov heller. Ikke når et enkelt spill tar opp 1 GB plass eller mer.

Du er mer enn sannsynlig kommer til å gå tom for plass hvis du kjøper en 16GB iPad mini tre, en 16GB iPad mini 2 eller 16GB iPad mini. Jeg ville være villig til å satse huset på det.

32GB eller 64GB iPad mini

Nå, hva skulle jeg gjøre? Vel, jeg vil betale ekstra penger for 32GB iPad mini 2 eller 64GB iPad mini 3. Jeg høyt, anbefaler å unngå den opprinnelige iPad mini. Ikke bare er det mangler en Retina-skjerm, det bare kommer i 16 GB. $ 250 er ikke akkurat billig heller.

Hva gb iPad Mini skal jeg kjøpe

Hva er fint er at 64GB iPad mini tre har flyttet inn i prisen sporet som pleide å være okkupert av Apples 32GB modellen. Med andre ord, en 64GB iPad mini 3 koster $ 499. Det ekstra $ 100 kommer til å gi deg utrolig trygghet og det kommer til å sørge for at du ikke fyller din iPad mini opp i den første uken eller enda bedre, den første måneden.

Hvis du ønsker å spare litt ekstra penger, vurdere 32GB iPad mini 2 som går for $ 350 eller $ 50 billigere enn base 16GB iPad mini 3 modell. Hvis du ikke trenger Touch ID eller gullfargen, og mange av dere ikke gjør det, er dette den modellen jeg ville være å se på. 32 GB er ikke så god som 64 GB, men det er sikkert bedre enn 16GB.

Jeg har sagt dette før, og jeg sier det igjen. IPad er ikke en enhet som du oppgraderer hvert år. For de fleste av dere, det er en enhet som vil holde seg rundt i to år eller mer. Så dette er en beslutning som du ikke bør ta lett på. Gjør leksene dine, vente eller skrape opp de ekstra pengene, og få 32 GB eller 64 GB iPad mini i stedet for 16 GB-modellen. Jeg tror du vil være glad for at du gjorde.

Hvilke iPad Mini til å kjøpe? [Kjøper Guide]

Av John Brownlee • 11:30, 01.11.2012

  • Utvalgte historier
  • Nyheter
  • Hovedsakene
Hvilken iPad mini å plukke? Du har sannsynligvis bare vil at $ 329-modellen.

Starter 2. november vil Apple fans endelig kunne kjøpe seg en iPad mini. Apples lille nye 7,9-tommers tablet med en A5 chip, en 1024 x 768 skjerm, et 5MP kamera og som kommer i de vanlige smaker av mellom 16 og 64 gigabyte og i hvitt eller svart.

Så hvilke iPad mini er riktig for deg?

Vi vil gjøre det enkelt for deg. Over hele linja, for nesten alle, den billigste iPad mini - den $ 329 Wi-Fi-modellen i svart - er den mest verdt å vurdere. Det er noen unntak verdt å vurdere skjønt. Her er grunnen.

La oss bryte det ned. Følgende matrise anbefaler som iPad mini modell er riktig for visse typer kunder, avhengig av hva de skal bruke det til, og som tidligere iOS-enheter de eier.

Relaterte innlegg

  • Mitt forsøk på å fikse en ødelagt iPad 16 februar 2014 Media bildetekst Etter å bryte henne iPad 2-skjermen, klikk s LJ Rich bestemte seg for å lære hvordan du kan fikse det selv. Vurderer vår avhengighet av smarttelefoner ...

  • Best iPad Prosjektledelse Apps til å styre prosjekter på farten Prosjektledelse er viktig både for små lag og store selskaper. Det er en av de mest avgjørende faktorene som bestemmer ...

  • Hva er den beste kontor App for iPhone eller iPod Touch? Matthew Guay på 17 november 2010 Ønsker du å se hva alle de store Office-programmer for iPhone og iPod Touch tilbud uten å sløse ...

  • Film HD For iPad / iPhone Last ned (filmer App på iPhone 6/6 Plus) Stream filmer TV-programmer gratis. Er det en spøk? No Man, ikke i det hele tatt. Det er en app som gir deg full kontroll over filmer ...

  • iPad mini Video Converter iPad mini kan spille en rekke svært vanlige film filtyper, inkludert MP4, m4v, og mov. Hvis du har en slik film på en datamaskin som du ønsker å se på iPad ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gb-ipad-mini-skal-jeg-kjpe.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-gb-ipad-mini-skal-jeg-kjpe.php on line 132