Hva er vpn på iphone onavo

Onavo Beskytt Tar VPN Rute for å gjøre surfingen Safe På iPhone

For ganske lenge, har verktøy som WOT vært å gi et sikkerhetsnett for brukere å surfe på nettet fra sine datamaskiner, men når du er på din iPhone, er sunn fornuft vanligvis den eneste beskyttelsen du har mot svindelforsøk og usikre nettsteder. I dag, de mobile enhetene ofte holder mye mer av sensitive personopplysninger enn stasjonære, så potensialet for katastrofe i tilfelle av et sikkerhetsbrudd er større. Android har lenge vært beryktet for malware og lax sikkerhet, men iOS har hatt sin del av problemer i tillegg. Google Play-butikken har apps som Avira Android Security og Advanced Mobile Care som er ganske anstendig antivirus-verktøy, men iOS har ikke mye å tilby i den sjangeren, med apps som AirCover være sjeldne unntak. Onavo Protect er en helt ny sikkerhets app fra en klarert navn i bransjen, og det har som mål å sørge for at du aldri trenger å bekymre deg for utilsiktet å gi bort din private informasjon til svindlere mens du surfer på nettet fra din iPhone. Programmet overvåker også surfeøkter for å sikre at du blir varslet når et nettsted er ikke trygt.

Hva er vpn på iphone onavo

Hvis navnet Onavo høres kjent ut for deg, det er fordi merkevaren har gitt ut en rekke apps for både iOS og Android, inkludert deres data overvåking app for Android som vi dekket i det siste. Onavo Protect er helt forskjellig fra selskapets øvrige apps skjønt, så det ruter alle dine data via en VPN-server til å søke etter potensielle trusler.

For å begynne å bruke Onavo Protect, starte applikasjonen og les bruksanvisningen nøye. Som med alle andre VPN-relaterte app for iOS, Onavo Beskytt verk ved å installere en ny profil på enheten. Dette gjøres ved å laste en webside på Safari, og deretter ber om tillatelse til å installere sertifikatet. Når programmet er installert, slår Onavo automatisk på VPN-tilkoblingen når du bruker Wi-Fi eller mobildatatilkobling på enheten.

Det første Onavo Beskytt sjekker etter kommer til liv er sikkerheten på Wi-Fi-tilkobling. Appen varsler sine brukere om den gjeldende tilkoblingen er ikke sikker. Hvis du er på mobildata, sørger programmet for at du får litt ekstra beskyttelse mens du surfer, sende e-post eller gjøre noe som involverer bruk av internett.

Hva er vpn på iphone onavo

Mens du bruker Safari (eller hvilken nettleser du foretrekker på din iDevice), Onavo Beskytt blokker nettsteder som er kjent for å være skadelig. Ved mistanke om nettstedets troverdighet, kan du fortsatt se den, men er vist en advarsel for å holde deg på vakt. Sist men ikke minst, gjør app for at brukerne blir varslet når de er i ferd med å dele sin personlige informasjon med en ikke stoler på.

Som et biprodukt av alle funksjonene som tilbys i Onavo Protect, får du også til å omgå region restriksjoner i enkelte tilfeller, siden programmet er i hovedsak en VPN. Det eneste problemet vi oppdaget mens du bruker den nyeste Onavo app er at du ikke kan slå av sikkerhetsfunksjonene ved veksling av VPN-alternativet i Innstillinger, og VPN blir aktivert automatisk selv om du gjentatte ganger deaktivere den. Den eneste måten rundt dette er å velge en annen VPN-profil først, og deretter slå av vippe.

Onavo Protect er en gratis app, og ikke betalt noe for sine tjenester heller. Appen er optimalisert for alle iDevices, så gi det en sjanse ved å gå til koblingen nedenfor.

Onavo Utvid for iPhone / iPad

ofte stilte spørsmål

Hvordan Onavo Utvid arbeid?

Onavo Utvid installasjonsprosess består av to trinn:

    Last ned Onavo Extend fra App Store, akkurat som alle andre app Installer Onavo Utvid profilen på enheten. Hva er vpn på iphone onavo

Onavo Extend installerer en konfigurasjonsprofil (som inkluderer operatørens APN-innstillinger) på enheten, slik at data du mottar fra Internett er komprimert i vår cloud-basert komprimerings service, plassert i datasentre drives av Amazon Web Services. Den komprimerte data blir deretter sendt til den mobile enheten, slik at du får en slankere, raskere og mer effektiv versjon av nettet.

Onavo Extend også gir deg innsikt i din databruk, slik at du kan se nøyaktig hvor mye av dataabonnementet blir konsumert av hver app du kjører.

Hvorfor skal jeg bruke Onavo Extend?

Hvorfor ikke? Enten dataplanen er avkortet, måles, ubegrenset eller du er redd for å bli strupes, er det ingen grunn til at du ikke bør utvide dataabonnement med Onavo Extend. Onavo Utvid gjør det enkelt å gjøre mer med dataabonnement enten du er hjemme eller i utlandet.

Er Onavo Utvid sparer fra det øyeblikket jeg laste ned eller må jeg "starte" noe?

Når du har fullført installeringen beskrevet ovenfor, Onavo Extend er aktiv og den nedlastede trafikken streames via Onavo Extend sin kompresjons servere. Tjenesten er fortsatt aktiv selv om du "drepe" app selv. Du kan styre komprimering og rapportering via appens innstillinger.

Har Onavo Utvid krympe data jeg sende, motta eller begge deler?

Foreløpig Onavo Utvid komprimerer data som mottas (ned) av den mobile enheten og krymper ikke data du sender, for eksempel bilder eller videoer du laster opp. Vær oppmerksom på at operatørens databruk kan avvike fra våre.

Kan jeg kontrollere komprimering?

Ja visst! Onavo Extend gir deg kontroll over hva som er komprimert fra appens innstillinger. Her er noen vanlige bruksmåter:

Onavo Utvid starter komprimere data (og krympende bill) fra det øyeblikket du installerer. Hvis du ønsker å bruke Onavo Utvid uten komprimering, sett Savings til AV på innstillingsskjermen.

Gå til app-innstillinger, satt Tjenestestatus til Av. Dette vil installere en midlertidig profil som kobler deg fra komprimerings servere.

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • Shattered iPhone-skjermen: Hva ville du gjort? Den andre dagen jeg var på jobb og alle plutselig fikk jeg en tekst fra min kone at hennes iPhone hadde "sprukket". Min kone har vært kjent for å fortelle folk at ...

  • Ringtonium anmeldelse: Den beste ringetone etableringen app for iPhone Ringtonium er enkel og lett å bruke, og best av alt sparer du penger ved å la deg bruke din allerede kjøpte sanger som ringetoner ....

  • Hva er inkludert når jeg sikkerhetskopiere iPhone 4 ved hjelp av iTunes? Jeg har lest dette spørsmålet Har en backup iTunes iOS-enhet inkluderer alt på enheten? men det ser ikke ut til å være ...

  • Iphone 5 Pris På Pakistan Oddsen i satser mye penger som trengs for å kjøpe noe; "Prisen på bensin"; "Han fikk sin nye bil på gode vilkår"; "Hvor mye er skaden?" ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-vpn-p-iphone-onavo.php on line 129

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-vpn-p-iphone-onavo.php on line 129