Hva er programvare designet for å gjøre

CRM programvare - customer relationship management software

Relaterte Betingelser

I CRM (Customer Relationship Management), er en kategori av programvare som dekker et bredt sett av applikasjoner og programvare utviklet for å hjelpe bedrifter administrere kundedata og kundedialog, få forretningsinformasjon, automatisere salg, markedsføring og kundestøtte og også administrere de ansattes CRM-programvare , leverandør og partner relasjoner. Vanligvis er CRM-programvare som brukes i bedriften, men mange produkter skalere til selskap i alle størrelser.

Hva er programvare designet for å gjøre

Dagens CRM Software

CRM-programvare er utviklet for å hjelpe bedrifter å møte de overordnede målene for customer relationship management (se webopedia CRM definisjon). Dagens CRM-programvare er svært skalerbar og tilpasses, slik at bedrifter å få handlingskundeinnsikt med en back-end analytisk motor. se forretningsmuligheter med prediktiv analyse. effektivisere driften og tilpasse kundeservice basert på kundens kjente historien og tidligere interaksjoner med din bedrift.

CRM-programvare brukes vanligvis til å styre en bedrift-kundeforhold, men CRM programvaresystemer er også brukt på samme måte å administrere forretningsforbindelser, kunder, kontrakt seire og potensielle kunder.

CRM programvare installasjoner

Customer Relationship Management programvare er tilgjengelig i en rekke installasjoner, inkludert den lokale (hvor programvaren ligger inne i bedriftens brannmur og administreres av IT-drift), eller som web-baserte (sky applikasjoner) der programvaren er arrangert av en CRM-leverandør og tilgang til klienten virksomhet på nettet via leverandørens sikre tjenester.

Fundamentals of Computer Systems: System programvare

Operativsystemet Rediger

Time-deling operativsystemer planlegge oppgaver for effektiv bruk av systemet og kan også omfatte regnskap for kostnadsfordeling av prosessor tid, masselagring, utskrift og andre ressurser.

For maskinvarefunksjoner som inngang / utgang og hovedminnehåndtering, fungerer operativsystemet som et mellomledd mellom programmer og maskinvare, selv om søknaden koden er vanligvis utføres direkte av maskinvaren det vil ofte ringe OS eller bli avbrutt av den . Operativsystemer kan bli funnet på nesten hvilken som helst enhet som inneholder en datamaskin, fra mobiltelefoner og spillkonsoller til superdatamaskiner og webservere.

Hva er programvare designet for å gjøre

Eksempler på populære moderne operativsystemer inkluderer Android, iOS, Linux, Mac OS X og Microsoft Windows, men bruker ikke disse navnene i eksamen!

Utvidelse: Åpen vs lukket kildekode operativsystemer

Du kan høre ordene Open Source når du leser om operativsystemer. Linux er den mest kjente Open Source OS og Windows er den mest kjente Closed Source OS. Så hva betyr dette?

Open Source programmer er programmer hvor du kan se koden (kilde), kan du redigere den, kopiere den og bruke som du ønsker innenfor rammen av en åpen kildekode-lisens. Du kan til og med selge det, men personen ville være velkommen til å skaffe seg koden for gratis hvis de ville. Som et resultat av denne Linux ikke er utviklet av en person eller en bedrift, men bruker kode utviklet av tusenvis av mennesker, som arbeider for ulike organisasjoner over hele verden. Og som et resultat det er mange forskjellige versjoner (kjent som distribusjoner) av Linux der ute inkludert Ubuntu, Slackware og Fedora. Android er bygget ved hjelp Linux kode.

Stengt Source programvare tillater ikke folk å se på koden eller tilpasse den. Selskaper normalt selge lukkede kildekode-produkter, og du må betale for en kopi av Windows. I dag rundt 83% av stasjonære kjører Windows OS.

Hva er programvare designet for å gjøre

Hjelpeprogrammer Rediger

Utility programvare er en type systemprogramvaren som har en svært spesiell oppgave å utføre knyttet til driften av datamaskinen, for eksempel anti-virus programvare, disk defragmentere etc.

Utility programvare må ikke forveksles med programvare, som tillater brukere å gjøre ting som å lage tekstdokumenter, spille spill, lytte til musikk eller surfe på nettet. Snarere enn å gi slike brukerrettet eller output-orientert funksjonalitet, nytteprogrammer fokuserer vanligvis på hvordan datamaskinen infrastruktur (inkludert maskinvare, operativsystem, programvare og datalagring) opererer. På grunn av dette fokuset, verktøy er ofte ganske teknisk og rettet mot mennesker med et avansert nivå av datakunnskap.

Relaterte innlegg

  • ASP - Application Service Provider By Bradley Mitchell. Trådløst / Nettverk Expert Bradley er en datamaskin profesjonell med 20 års erfaring i nettverket programvareutvikling, prosjektledelse ...

  • Hvorfor gamle programmer ikke kjøre på moderne versjoner av Windows (og hvordan du kan kjøre dem likevel) av Chris Hoffman 24. september er 2013 Windows handler om bakoverkompatibilitet, slik at folk ...

  • Whats Up For Mobile Last ned Whats Up For Mobile Whats Up For Mobile. Nedenfor er listen over kobling nedlasting relatert til Whats Up For Mobile. å laste ned Whats Up For Mobile klikk på linken ...

  • Relaterte Vilkår Direct X er et sett med APIer (Application Programming Interface) som er utviklet av Microsoft. Det gir programvareutviklere med ressurser til å skrive Windows-baserte applikasjoner som bruker ...

  • IPSW Filplassering for Mac og Windows Anytime du oppdatere din iPhone. iPod touch. eller iPad. du vil få en ny IPSW-filen som er lastet ned til en iOS-oppdateringer mappe høflighet av iTunes. Å vite ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-programvare-designet-for-gjre.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-programvare-designet-for-gjre.php on line 123