Hva er nytt i Android 6.1.a.2.45

Hva er egentlig nytt i Android 5.0.2?

Google rundet ut i forrige uke ved å gjøre sin nyeste systemprogramvare tilgjengelig for 2012 Nexus 7. tablett var behov for en oppdatering, etter å ha sett Nexus 9, Nexus 10, og 2013 Nexus 7 alle får sine Android 5.0.1 oppdateringer mens det var fortsatt på 5,0. Men det er ikke hva det ble i det hele tatt, og i stedet vi så Google slippe tablett fabrikk image for Android 5.0.2. Med ingen formell kunngjøring, var vi igjen i mørket om akkurat hva tilstedeværelsen av 5.0.2 betydde, og hvordan det kan avvike fra 5.0.1. Nå har vi begynt å sette bitene sammen, som en serie av AOSP forplikter avsløre hva som skjedde mellom 5.0.1 og 5.0.2.

Hva er nytt i Android 6.1.a.2.45

Ikke overraskende, gitt den lille versjonsnummer bump, det er ikke en pokker for mye som er nytt her. Det er ikke å si at endringene er ikke viktig, men i stedet for nye funksjoner eller noe så synlig, det er mye opprydding, bug-fix typen forbedringer.

Et par endringer håndtere hvordan Android håndterer interne alarmer, hvilke apps bruk for å planlegge oppgaver. Spesielt er Android nå bedre om å våkne CPU når alarmer trenger det til. Det er også en løsning for en ufullstendig funksjon som skulle hindre samtidige alarmer fra konkurrerer om systemressursene.

En annen fikse bekymringer hvordan Android renser opp flash filsystemet tildeling. TRIM prosessen skulle kjøre under lading over natten, men hvis du hadde enheten fullstendig slått av eller ladet den i løpet av dagen, du var ute av lykken. Android 5.0.2 sørger for å gjøre sine TRIM plikter neste gang hardware boot-sykluser hvis det er gått noen dager uten å kjøre den.

Det er noen andre små endringer, men det er om det for de bemerkelsesverdige seg. Det er 5.0.2 for deg: noen verdifulle fikser, men ingenting spill-endring.

Oppdater Sony Xperia S med offisielle Android 4.1.2 6.1.A.2.55 Jelly Bean

Denne opplæringen vil lære deg hvordan du oppdaterer din Sony Xperia S manuelt med den siste versjonen av Android 4.1.2 Jelly Bean firmware. Les hele veiledningen før du begynner å bruke alle endringene som bruker SONY egen PC følgesvenn programvare verktøyet.

Hva er nytt i Android 6.1.a.2.45

Android 4.1.2 6.1.A.2.55 Firmware oppdatering er en offisiell utgivelse av SONY. og denne opplæringen kanskje litt annerledes enn de andre vi har lagt ut til nå. Denne guiden vil jobbe utelukkende med en Xperia S enhet som kjører på 100% lager firmware. Så, vil du ikke kunne bruke denne guiden for å oppgradere noen Xperia S modell som kjører en tilpasset ROM eller noen annen form for tilpasning fil.

Dette OTA Update gir den nyeste Sony Media service, WALKMAN app sammen med Album app og Filmer-appen. En ny låseskjermen med tonnevis av nye funksjoner og egenskaper. Tilpassede widgets, forbedret mobildata kontroll forbruk, knappen Nylige Apps for enklere tilgang til alle de nyeste applikasjonene du lansert på enheten.

Sjekk smarttelefonens delversjonsnummeret for å se om den nye oppdateringen ikke allerede er installert på enheten din uten at du vet: Åpne Innstillinger, deretter Om telefonen og deretter åpner Bygg nummer / versjon menyen. Hvis modellnummeret er forskjellig fra 6.1.A.2.55 da har du en eldre firmware.

Her er hva du trenger å vite før du begynner oppdateringen:

 • bruke denne guiden bare med Sony Xperia S.
 • du må ha Sony PC Companion programvare installert på enheten. Last ned koblinger for disse maskinene mangler Sony PC Companion verktøy: Windows Download link her / Mac OS X nedlastingslink her.
 • Sørg for at det er nok strøm igjen i batteriet i telefonen før du begynner oppdateringen.
 • en USB-kabel.
 • backup av dine viktigste data før du begynner oppdateringen.
 • vi kan ikke holdes ansvarlig i tilfelle du mister data eller du murstein smarttelefonen.
Hva er nytt i Android 6.1.a.2.45

Nå som du vet alt dette, kan du lese tutorial på hvordan du installerer 6.1.A.2.55 firmware oppdatering basert på Android 4.1.2 Jelly Bean for SONY Xperia S:

 1. Start PC Companion programvare verktøyet på maskinen din.
 2. Bruk USB-kabelen og koble PC til smarttelefonen.
 3. Finn Update, og følg deretter alle instruksjonene på skjermen for å fullføre oppdateringen.
 4. Vent til enheten for å starte på nytt, og etter at du kan koble Xperia S fra PC.

Det er det, disse var alle trinnene som du måtte lese for å lære hvordan å blinke en offisiell SONY Jelly Bean oppdatering for enheter som allerede kjører 100% lager firmware.

Relaterte innlegg

 • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

 • Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 januar 2015 Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 og alle andre enheter WhatsApp er den beste og ...

 • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

 • Kan du si taco? En rekke nye emojier landet på iPhones og iPads tidligere denne uken med iOS 9.1-oppdateringen, inkludert midterste fingrene, enhjørninger og elendige, forlater Android-brukere litt igjen ...

 • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-nytt-i-android-6-1-a-2-45.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-nytt-i-android-6-1-a-2-45.php on line 132