Hva er noen gratis apps som Grand Theft Auto

Hvis du elsket GTA, vil du elske disse iOS-spill

De beste GTA alternativer for iOS

Selv om du er en fan av den mektige Grand Theft Auto (GTA) franchise, kan du være klar over at den opprinnelige spillets skapere, DMA Design, en gang utviklet en ikke ulik free-roaming spill for Nintendo rett Body Harvest. men plottet hang på en invasjon i stedet thug life.

Hva er noen gratis apps som Grand Theft Auto

Vi nevner dette bare fordi GTA er et sammensurium av ideer og spillestiler som når de vurderer hva andre spill fans kanskje har lyst, er svaret ikke nødvendigvis entydige.

Her har vi besluttet å se bredt på sandbox-stil kriminalitet spill, vanlig kriminalitet spill, sære avleggere og sandkasse-stil spill uten kriminalitet. Ved slutten, bør det være noe her for omtrent alle.

For iPad.

50 beste gratis iPad apps

Dessverre er det App Store ennå ikke velsignet med den opprinnelige GTA eller oppfølgeren, men det har den stupendously god Grand Theft Auto: Chinatown Wars (£6,99, iPhone; £6.99 iPad). Selv sett ovenfra og ned, er det visuelle gjengitt i 3D med et dreibart kamera, og celleskyggelagte comicbook visuelle gi den en distinkt utseende.

Den grunnleggende gameplay, kretser rundt aktivitetene vanæret sønnen til en myrdet Triad sjef, er klassisk GTA, men med noen smarte plattformspesifikke tilpasninger.

Det er nye minispill som kan dra nytte av berøringsskjermen, og i stedet for bare å hoppe inn i parkerte biler og kjøring av, må du waggle en skrutrekker i tenningen eller Hotwire bilen. Briljant, kan du selv spille iTunes-musikk over bilens 'radio' mens du kjører rundt. Chinatown Wars er et must for GTA fans.

For riktig gamle skolen GTA action, to perfekt spillbare kamper henter inspirasjon fra den opprinnelige. I Car Jack Streets (£1.99, iPhone) du spille rollen som Randall, som gambling gjeld til en gangstersjef må betales av ved å stjele biler, bank heists og andre forbrytelser. Det er fargerikt og morsomt - bare litt keitete kontroller la det ned litt.

Hvis du har lyst på noe lignende, men mer modig, Payback (£2.99, iPhone) er veien å gå. Det er ikke perfekt, men det gir en rekke oppdrag som dekker hele spekteret av kriminell aktivitet og det visuelle har en behagelig dybde. Historien er skuffende, men hvis du trenger kriminelle hit er det verdt en titt.

Hva er noen gratis apps som Grand Theft Auto

Når GTA fikk virkelig interessant, selvfølgelig, var da det gikk all 3D og tredje-person i GTA 3, og det var med enorm glede at vi nylig møtt utgivelsen av denne ikoniske kapittel i serien på våre iOS-enheter. Grand Theft Auto 3 (£2.99, Universal) var en innflytelsesrik og kontroversielle spillet, men det er fortsatt grundig underholdende.

Det er tre Gameloft Gangstar spill på App Store. Den tidligste er Gangstar: West Coast Hustle (£2.99, iPhone; £2.99, iPad), som er en rettferdig tilnærming av et GTA spill. Selv om det er sandkasse, og du kan utforske byen, det er ikke en stor belønning i å gjøre det; holde seg til oppdragene.

Gameloft neste iOS Gangstar utflukt, Gangstar: Miami Vindication (£4,99, iPhone; £4,99, iPad) er en mindre underholdende fortelling om en gutt fra landet som flytter til byen for å hjelpe sin familie. Men det er forbedringer i forhold til forgjengeren: det visuelle har fått en frisk slikk av maling, det er flere biler å møkk rundt i, det er en profesjonell cast av stemmeskuespillere og spillet er bare større.

Siste og sannsynligvis minst er Gangstar Rio: City of Saints (£4,99, Universal). Alle ingrediensene til en god sandkasse spill er der, men det henger ikke sammen godt og føles som serien har gått tom for ideer.

Hva er noen gratis apps som Grand Theft Auto

Hvis din virkelige kriminelle karriere ikke fungerer ut, og du er litt skit, det er et par av free-to-play apps som kan gi deg den degenererte fikse du begjærer. Urban Crime (Free, Universal) er en "freemium" spillet fra Gameloft at du kan begynne å utforske gratis, men som krever kjøp i appen hvis du ønsker å få tilgang til alle funksjoner.

Dessverre er denne tittelen ganske mye Gameloft forrige tittel, Miami Vindication, med nøyaktig samme by og grafiske eiendeler deri, men med single-player historieoppdrag strippet ut. Det er en annen lek mekaniker, i den grad dette er i ferd med å få erfaring og ta over gjengen torv, men det er dårlig utført og en ganske lat forsøk på å gjenbruke utviklerens eget spill.

På den mer uformelle siden er det Crime City (Free, Universal). Dette er en søt og tegneserieaktig spill med isometrisk grafikk der du bare besøker ulike steder i byen begår forbrytelser, tiltrekke ressurser og bygge opp kriminalitet imperium. Engangs moro.

Stikker med underverdenen, men med en liten avgang fra sandkassen sjanger, et par spill fokus på kjøretøysiden av ting. Vertigo Rogue (£1.99, Universal) er et morsomt hvis frustrerende shoot-em-up, som involverer å ta ut rivaliserende gjengmedlemmer fra et helikopter. Kontrollsystemet er en håndfull, men det er gøy likevel.

Driver (£1.99, iPhone) er en svært vellykket spill franchise i sin egen rett. Dette iOS porten er deftly håndteres og til tross for spillet viser sin alder litt, er det fartsfylte moro.

Hvis alt dette kriminalitet forårsaker du å miste troen på menneskeheten, kan vi anbefale en kort stint spille på siden av loven, i Gameloft 9mm (£4,99, Universal). Det er mer som spillet Max Payne enn GTA, med cop protagonist blindt hoppe inn i livstruende situasjoner, mens de slo-mo dødballer tillate deg å nyte hvert øyeblikk av den voldelige, hvis det er ganske dumt, action. Det er langt fra perfekt, men avlede nok.

Og endelig… alt dette seediness, vold og generelt klossete oppførsel har trolig forlatt en litt bitter smak i munnen, så hvorfor ikke rense paletten med et par sandkasse spill som gir en lignende spillestil, men i skyldfølelse-fri fantasi innstillinger.

Den første er MMORPG Bestill & Chaos Online (£4,99, Universal). Hvordan er det ligner på GTA, spør du? I det, vandrer du rundt, drepe onde beist for pengene, utforske miljøet, får oppdrag (eller oppdrag) fra lokale innbyggere, deretter drar ut for å gjøre sin budgivning for kraftige belønninger og å bli sterkere, bedre og mer innflytelsesrike. Når det kommer til stykket, begrepene er nesten det samme.

På samme måte, men enkelt spiller, prøv den grunnleggende-men-sjarmerende Ravensword: The Fallen King (£1.99, iPhone). Igjen, det er en 3D action adventure, satt i en fantasi verden, der du kan hacke and slash på fiender til din hjertens lyst, i trygg forvissing om at de er bare orker og troll og lignende, og så har egentlig ikke telle som ofrene. Ikke sant?

Artikkelen fortsetter under

Mest leste artikler

Relaterte innlegg

  • Polyvore lanserer Remix, en ny app for stil Råd og Shopping RealtyShares Gets $ 10M Fra Menlo å øke sin plattform for crowdfunding Eiendomsprosjekter stil samfunnet Polyvore sluppet ...

  • Hvorfor vi hjerte Det kan være det neste store sosiale nettverk A Vi hjerte Det billboard i Manhattan. Av Kurt Wagner 2014-01-13 10:22:04 UTC For en smak av som bruker bilde-baserte sosiale nettverk Vi Hjerte ...

  • Hvordan laste ned Apps til iPhone Opprette en Apple-ID Bekreft at du har en Apple-ID. Hvis du har kjøpt musikk fra iTunes eller har en iCloud-konto, da disse påloggingsinformasjon brukes når ...

  • Dette programmet kan gjøre deg en Vine eller Instagram all-star Korte videoer er raskt blitt en favoritt nytt medium for interaksjon med det liker av Vine og Instagram gjør at vi får vår dose ....

  • 20 Apps du trenger for bedre Instagram bilder og videoer Instagram kan være et kraftig markedsføringsverktøy når det brukes riktig. Men vanlig mobiltelefon bilder med vintage inspirert filtre kan bare gå så ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-noen-gratis-apps-som-grand-theft-auto.php on line 130

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-noen-gratis-apps-som-grand-theft-auto.php on line 130