Hva er noen gode videoredigering apps for instagram

20 Apps du trenger for bedre Instagram bilder og videoer

Instagram kan være et kraftig markedsføringsverktøy når det brukes riktig. Men vanlig mobiltelefon bilder med vintage inspirert filtre kan bare gå så langt. Heldigvis, det er mange flere programmer tilgjengelig for å forbedre Instagram bilder og videoer ytterligere. Vi spurte rundt for å finne noen favoritter blant Instagram brukere. Nedenfor er 20 av dem.

Hva er noen gode videoredigering apps for instagram

Snapseed er et fotoredigeringsprogram app populær blant bloggere og kreative typer. Det gir brukeren kontroll over nesten alle aspekter av sine bilder, fra full auto riktige funksjonene til små justeringer.

Fotograf Jeffrey Kaphan sa at Snapseed er hans "gå til" app for iPhone fotografering. Etter å ha prøvd en rekke av de andre fotografering apps tilgjengelig, sa han Snapseed er fortsatt den eneste han bruker regelmessig. Dette programmet er tilgjengelig på både iPhone og Android-enheter.

Denne mobil photo editor tilbyr grunnleggende kontroller sammen med filtre, rammer, klistremerker og andre effekter. Programmet i seg selv er gratis, men tilbyr noen in-app kjøp som ytterligere effekter og filtre. Aviary er tilgjengelig for både iPhone og Android-enheter.

Instagram bildetekster kan også ofte oversett. Så hvis du har en kort melding for dine etterfølgere, legge til tekst rett inn på bildet kan være en kraftig evne.

Greg Fry, grunnlegger av Karriere Coach. bruker Overgram å understreke meldinger på Instagram:

"Jeg tror at fotoredigeringsverktøy er avgjørende for merkevarer som ønsker å bygget et fellesskap på Instragram, spesielt verktøy som lar deg legge til tekst til bildene."

Pic Stitch

Noen ganger vil ett bilde av seg selv ikke får full budskapet. For fotomontasjer, Fry app av valget er Pic Stitch. Pic Stitch er en gratis app, som er tilgjengelig på både iPhone og Android-enheter, som tilbyr flere grunnleggende oppsett og mer avanserte de som kan kjøpes i appen.

Denne app, produsert av Visual Supply Company, er en annen som er populær blant mange kreative yrker på grunn av redigeringskontroller og filter stiler. Den er tilgjengelig i både iPhone og Android-versjoner.

Hva er noen gode videoredigering apps for instagram

Artist Laura E. Pritchett bruker både VSCO Cam og Snapseed og sa at hun har vært veldig fornøyd med kvaliteten de produserer:

"Jeg blir ofte spurt om sosiale medier hvis jeg legger DSLR-bilder, og jeg tror disse små justeringer til kontrast og farge som jeg er i stand til å gjøre når du redigerer kan bidra til å gi dem det sammenlign preg."

Afterlight

Afterlight har en enkel design, og har som mål å gjøre bilderedigering raskt og enkelt. Applikasjonen inneholder 56 ulike filtre, 66 teksturer, 15 justeringsverktøy, grunnleggende redigeringsfunksjoner og rammer. Den er tilgjengelig for både Android og iPhone-enheter.

Hvis du ønsker å ta et bilde som inkluderer selv eller krever at du sette telefonen ned på et stativ eller en annen overflate, kan dette programmet ta bilder på en tidtaker på opptil 30 sekunder, og deretter eksportere bildene. Dette programmet er tilgjengelig for både Android og iPhone.

Legg over

Legg over tilbyr verktøy som kan se kjent for Photoshop-brukere, inkludert muligheten til å blande flere bilder sammen til et bilde igjen. Dette programmet er foreløpig kun tilgjengelig for iOS-enheter.

Everlapse er en app som skaper flippbok stil videoer ved hjelp av en serie med bilder. Så merker og andre brukere kan vise frem mer enn ett bilde i et innlegg og legge andre til å samarbeide om et fotoalbum. Det er foreløpig bare tilgjengelig på iPhone-enheter.

Dobbel eksponering er en effekt som blander flere bilder sammen. Denne gratis app gir brukerne den evnen, noe som ofte fører til en drømmende type effekt, men kan også bidra til å skildre tid forfalle. Gratis og betalte versjoner er tilgjengelig på iOS-enheter, men det er ingen nåværende Android-versjon av programmet.

Hva er noen gode videoredigering apps for instagram

Som navnet antyder, PicTapGo mål å gjøre å ta, redigere og legge ut bilder så fort som mulig. Applikasjonen tilbyr sanntid forhåndsvisninger og selv sparer filtrene og verktøyene du bruker oftest, slik at de vil være lett tilgjengelig.

Blogger Nicole Maxfield bruker PicTapGo og har vært fornøyd med hvordan mange av sine filtre synes å lyse opp hennes mobilbilder:

"Jeg bruker den fordi den har massevis av filtre å velge mellom, og de fleste av dem lyse opp bildet."

PicTapGo er foreløpig bare tilgjengelig i en iPhone-versjon.

Diptic er en annen app som lar brukerne lage collager med flere bilder. Men på $ 1 per nedlasting, gir det noen flere redigeringsmuligheter enn hva noen gratis apps som Pic Stitch tilbudet. Dette programmet er tilgjengelig for både iPhone og Android-enheter.

Belysning er en enormt viktig del av å produsere bilder av høy kvalitet. Refleksflekker kommer med over 50 forskjellige effekter for å justere lys, slik at bildene er klare og lyse. Programmet er foreløpig kun tilgjengelig for iOS-enheter.

Personer med Apple-maskiner kan være kjent med iMovie-programvaren. Men dette programmet er også tilgjengelig i en mobilversjon som gir brukerne mange av de samme kontrollene. Programmet er kun tilgjengelig på Apple-enheter.

Filmskaper Nazar Melconian nyter kontrollene og brukervennlighet av dette programmet:

"I motsetning til et bilde, er en video mye vanskeligere å komme seg godt laget, godt fortalt, og derfor engasjerende eller relevant fordi du plutselig blir innlemme bevegelige elementer og lyd, som alle jeg styrer med en rask redigering med iMovie for iPhone. "

Denne mobile applikasjonen gir mer kunstneriske bilder redigeringsmuligheter, inkludert HDR, akvarell og blyant effekter. Det inkluderer også et fellesskap av fotografer og kunstnere som bruker appen. Dette programmet er tilgjengelig for iPhone, Android og andre web og mobile plattformer.

Slow Camera Shutter Plus

Denne gratis app gir iPhone-brukere muligheten til å bremse lukkerhastigheten på deres telefonens kamera, noe som kan skape interessante effekter ved fotografering av bevegelige objekter. Det tilbyr også en selvutløser, fotoeffekter, og grunnleggende redigeringsverktøy.

Instagram videoplattform tilbyr faktisk noen greie funksjoner, men evnen til å legge til et lydspor er en som må søkes andre steder.

Fotograf og videofotograf Meagan Cignoli bruker Vinyet, en redigering app som også tilbyr filtre og stoppe bevegelsesfunksjoner, for å legge musikk til hennes animerte eller stop motion videoer på Instagram. Vinyet er foreløpig kun tilgjengelig for iPhone.

Bokeh er en effekt som har ute av fokus lyspunkter. Denne applikasjonen lar iPhone-brukere å etterligne denne effekten med ulike farger og mønstre.

Dette videoredigering app tilbyr filtre, lydspor og andre redigeringsverktøy alle som tar sikte på å gi mobile videoer en vintage følelse. Vintagio er foreløpig kun tilgjengelig på iOS-enheter.

Relaterte innlegg

  • Dette programmet kan gjøre deg en Vine eller Instagram all-star Korte videoer er raskt blitt en favoritt nytt medium for interaksjon med det liker av Vine og Instagram gjør at vi får vår dose ....

  • Veedeo App fantastiske egenskaper Veedeo app. Enkel, rask, intuitiv videoredigering lage videoer med Veedeo app er enkel, rask og morsom. Følelsen lat? Last gamle videoer og redigere dem. Opprett utrolig ...

  • 5 Utmerket iOS Apps for Innspilling og redigering Video Av Emily Pris 2012-05-24 13:09:29 UTC lage en flott video som brukes til å bety å trekke ut et dyrt videokamera og eie din egen video ...

  • Polyvore lanserer Remix, en ny app for stil Råd og Shopping RealtyShares Gets $ 10M Fra Menlo å øke sin plattform for crowdfunding Eiendomsprosjekter stil samfunnet Polyvore sluppet ...

  • 5 Best Video Redaktører for Android fleste nye smarttelefoner i disse dager kommer med mulighet til å ta opp video i 1080p, noe som betyr at mange av oss går rundt med ganske anstendig videokameraer i vår ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-noen-gode-videoredigering-apps-for.php on line 139

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-noen-gode-videoredigering-apps-for.php on line 139