Hva er et søknadsgebyr for college

Nesten 40 skoler lade søkere $ 75 eller mer for å søke, ifølge US News data.

USA News lille listen, atskilt fra våre samlede rangeringen, er en vanlig serie som forstørrer individuelle datapunkter i håp om å gi elever og foreldre en måte å finne noe som undergraduate eller graduate-programmer excel eller har plass til å vokse i bestemte områder. Pass på å utforske Den lille listen: College og Den lille listen: Grad Skole å finne data som er viktige for deg i din høyskole eller graduate school søk.

Hva er et søknadsgebyr for college

Det har vært mye snakk om den vanligvis høye prisen for å delta på college. men påføring kan også være en kostbar prosess.

Stanford University i California belaster en $ 90 påmeldingsavgiften, ifølge data som sendes til US News våren 2014. Akkurat som det var i fjor, er den høyeste for studentene blant 1,073 rangert institusjoner som innsendte data Stanford søknadsgebyr.

Syv andre skoler, blant annet University of Southern California og University of North Carolina-Chapel Hill, kreve søknad avgifter på $ 80 eller mer.

Mange skoler lade potensielle undergrads ingenting å søke på nettet, men søkere vil betale mellom $ 10 og $ 75 hvis de sender en tradisjonell søknad. Disse skolene har Drexel University i Pennsylvania, Mount Holyoke College i Massachusetts og Benedictine College i Kansas.

Blant alle 1,073 skoler, er den gjennomsnittlige påmeldingsavgiften $ 41.

Nedenfor er en liste over skoler som belaster de høyeste søknad avgifter, men alle skoler oppført vil frafalle gebyret for studenter med økonomisk nød. Urangert skoler, som ikke oppfyller visse kriterier som kreves av US News skal numerisk rangert, ble ikke ansett for denne rapporten.

Søknad avgifter

Det er et ikke-refunderbart gebyr på $ 95,00 CDN å søke på college gjennom ontariocolleges.ca. Opp til 5 programvalg (ikke mer enn 3 til enhver høyskole) er inkludert i denne avgiften, så lenge de starter innenfor samme studieår (august-juli). Hvis du vil bruke til programmer som starter i neste studieår, må du opprette en ny søknad og betale en ny søknad behandlingsgebyr.

Hva er et søknadsgebyr for college

Din søknad vil ikke bli videresendt til college valg inntil søknaden behandlingsgebyr er mottatt. Vær oppmerksom på at det ikke er noen unntak fra søknadsbehandlingsgebyr.

Andre avgifter kan gjelde i tillegg til $ 95,00 søknad behandlingsgebyr, herunder avskrift forespørsel avgifter for noen utdanningsinstitusjoner.

betalingsmetoder

Du kan betale for søknad fire måter:

 • På nett. Med Visa (inkludert Visa debet), MasterCard, American Express eller Interac Online. Vi anbefaler ikke å bruke forhåndsbetalte kredittkort.
 • Nettbank. For nettbank, må du din 9-sifret søknadsnummer.
 • Over telefon. Du kan kontakte oss for å betale over telefonen ved hjelp av et kredittkort. Vi aksepterer Visa (inkludert Visa debet), MasterCard og American Express.
 • Post til en sertifisert sjekk / Money Order. Gjør sertifisert sjekk eller postanvisning betales til ‘ontariocolleges.ca’ og sørg for å inkludere din 9-sifret programnummer. For vår postadresse, se vår Kontakt oss-siden. Ikke send penger i posten.

Alle avgifter er ikke refunderes. Det vil være en ekstra $ 25 gebyr for returnerte varer. Denne avgiften gjelder for alle betalings elementer som returneres til oss for en hvilken som helst grunn, inkludert NSF, en lukket konto, stoppet betaling eller post-datert sjekk, etc.

Hva er påmeldingsavgiften brukes til?

Nysgjerrig hva påmeldingsavgiften brukes til? Vi’re en non-profit organisasjon og avgiften vi samler inn for søknaden går mot å gi tjenester til våre søkere, inkludert:

 • Online søknad tilgjengelig 24/7. Hvert år behandler vi over 200.000 søknader fra folk som deg som ønsker å gå på college. Alle disse programmene går gjennom vår elektroniske søknaden tjeneste, som lar deg bruke alle 24 av Ontario’s offentlige høyskoler på ett sted.
 • Sentralisert transkripsjon og dokumentbehandling. Vi mottar tusenvis av elektroniske og papir transkripsjoner fra college søkere hvert år. Den’er vår jobb å sørge for at transkripsjon er knyttet til kontoen din og overført til hver college du’ve brukt på.
 • Sentralisert postering og bekreftelse av college innleggelser tilbud. Hvert år vi ikke bare prosessen college programmer, vi også håndtere hundretusener av college innleggelser tilbud. Tilbud fra college valg er lagt ut på søknaden din og alt det der’som er igjen for deg å gjøre er å klikke på Bekreft.
 • Customer Contact Centre hjelp. Vår Customer Contact Centre tilbyr støtte via telefon, e-post og live chat, med utvidet åpningstid i høysesonger for å veilede søkere jevnt gjennom prosessen.

Relaterte innlegg

 • CRM programvare - customer relationship management software Relaterte vilkår i CRM (Customer Relationship Management), er CRM-programvare en kategori av programvare som dekker et bredt sett av applikasjoner ...

 • Javascript-funksjonen på din nettleser er slått av. Vennligst slå den på slik at du kan oppleve alle funksjoner på websiden. Craft en strålende karriere Kreativitet er vår At ...

 • ASP - Application Service Provider By Bradley Mitchell. Trådløst / Nettverk Expert Bradley er en datamaskin profesjonell med 20 års erfaring i nettverket programvareutvikling, prosjektledelse ...

 • Relaterte Vilkår Direct X er et sett med APIer (Application Programming Interface) som er utviklet av Microsoft. Det gir programvareutviklere med ressurser til å skrive Windows-baserte applikasjoner som bruker ...

 • IPSW Filplassering for Mac og Windows Anytime du oppdatere din iPhone. iPod touch. eller iPad. du vil få en ny IPSW-filen som er lastet ned til en iOS-oppdateringer mappe høflighet av iTunes. Å vite ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-et-sknadsgebyr-for-college.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-et-sknadsgebyr-for-college.php on line 132