Hva er den billigste virgin mobile plan

Den beste billige Cell Phone Plans Du har aldri hørt om

Det finnes en rekke smartphone alternativer utover de fire store operatører i USA. Hvis du er ute etter å spare penger, kan disse mindre kjente planer være billetten.

Mens de fleste amerikanere er registrert med en av de fire store bære merker — PÅ&T, Sprint, T-Mobile, eller Verizon Wireless — det er mange flere valg tilgjengelig for oss mobiltelefon kunder på jakt etter en god handel. Kjent som MVNO (mobile virtuelle nettoperatører), disse lavprisselskaper piggyback på de fire store nettverk og kan levere lavere priser, spesielt for enkelte brukere som ikke ønsker å være en del av en familie plan.

Alle de store operatører har lave kostnader spinoffs, og deres avtaler er verdt å sjekke først. PÅ&T kjører Cricket Wireless. Sprint har Boost og Virgin. T-Mobile eier GoSmart og MetroPCS. Og Verizon, vel, Verizon bare har forhåndsbetalt planer. Hvis du leter etter et bredt utvalg av butikker og solid kundetjeneste, bør disse merkene være din første shopping stopper.

Hva trenger du?

Vi har kjørt denne listen for mer enn fire år nå, og vi har besluttet å omorganisere det denne gangen å liste bærere basert på grupper de kan appellere til. Hvis du leter etter en avtale på trådløse tjenester og passer inn i en av gruppene nedenfor, klikke på denne linken for å se hvilke operatører er riktig for deg:

Er disse de eneste Carriers jeg bør vurdere?

Det er flere operatører vi ikke liste her, og ønsker å forklare hvorfor. Google Fi er invitasjon-only og krever en kostbar Nexus håndsett. Lycamobile planer er svært lik Ultra Mobile, bare litt dyrere. Elle planer er svært lik amerikanske Mobile, bare litt dyrere. TextNow har problemer samtalekvaliteten. PTel og Giv Mobile bare døde. Og vi setter FreedomPop i skammekroken på grunn av for mange klager om deres kundeservice.

En stor endring i løpet av det siste året er hvor mange av disse merkene er ikke lenger fokus på å selge telefoner. aT&T- og T-Mobile-baserte merker, spesielt, arbeide med ulåste telefoner, så ta en titt på vår liste over de beste Unlocked telefoner og de beste Super-Billige Unlocked telefoner for et håndsett å bruke. De kan også arbeide med den gamle enheten fra din tidligere operatør.

Hva er den billigste virgin mobile plan

Vi trenger også å forklare Tracfone, som er grandaddy av MVNO, og det vises i mange forkledninger. Alle de Tracfone merker en tendens til å endre sine planer ofte, noen ganger også handel bonuser mellom dem, så det er godt å vite hva som er Tracfone og hva som ikke. Familie Mobile, Net10, Page Plus, Simple Mobile, Straight Talk, Telcel Amerika, Total Trådløs og ja, Tracfone, er alle Tracfone.

Til slutt, disse er ikke de eneste bærere du bør vurdere. Avhengig av dine behov, selv en av de fire store nettverkene kunne ha en plan som fungerer for deg. For mer plan shopping råd, sjekk ut vår artikkel om hvordan du kan spare penger på Cell Phone Plan. Og for den beste carrier tjeneste der du bor, sjekk ut våre resultater for den raskeste mobilnett.

Gruppe 1: price

Noen ganger trenger du bare en liten bit av taletid, eller i det minste en liten bit av data. Slik fungerer belaste deg $ 10 eller mindre per måned for tjenesten.

Red Pocket kjører på flere forskjellige nettverk, og har en rekke planer, men det vi fokuserer på her er dens ettårige pay-as-you-go talk kort. Det er en 1000-minutt kort for $ 100 som kjører på AT&T-nettverk, og en 2000-minutt kort for $ 100 som kjører på Sprint-nettverket (ja, Red Pocket har besluttet at AT&T dekning er verdt dobbelt så mye som Sprint-tallet.) Tekster "cost" ett minutt per tekst. Du kan bruke Red Lomme med en ulåst, AT&T-kompatibel enhet eller med en brukt Sprint LTE-telefon.

Republic Wireless

Republic Wireless starter på $ 10 / måned for ubegrenset tale og tekst, uten data, på Sprint-nettverket. Republikkens Hemmeligheten er at det desperat håper du vil gjøre mest mulig ut av ditt kall, texting, og databruk over Wi-Fi, holde kostnadene nede. Mens sin 1GB plan for $ 25 er også en ganske god deal, dets høyere bruk planer er mye dyrere og mindre tiltalende. Alle planer inkluderer også ubegrenset gratis Wi-Fi-anrop fra hvor som helst i verden, som er nyttig for internasjonale reisende. Republic tilbyr tre mellomtone Motorola smartphones, 2014-epoken Moto X, på $ 249, er en veldig god pris for en veldig god telefon.

Relaterte innlegg

  • New Virgin Mobile Unlimited Plans fullpakket med mer data. Ubegrenset data, inkludert Talk tekst. Lær mer data DETALJER: Når planen er aktuelt høyhastighets data terskelen nådd, hastigheter reduseres til ...

  • 2 756 отслеживающих Посмотреть, как вы связаны О компании Virgin Mobile Sør-Afrika Det var en vakker dag den 24. juni 2006 da Virgin Mobile Sør-Afrika ble lansert. Som Sør-Afrikas første ...

  • Hva butikker bære Virgin Mobile? Radioshack Radioshack er en kjede av elektronikk butikker med over 4000 filialer over hele USA. Som av mai 2011, tilbød de åtte mobiltelefoner ...

  • Virgin Media å lukke Liverpool callsenter 30 september 2011 Bildetekst En 90-dagers konsultasjon over nedleggelsen har blitt annonsert Virgin Media er å stenge sin kundesenteret på Liverpools ...

  • Virgin Mobile Top-Up E-Cards @ Walmart under pålydende verdi, ingen skatt dmbooth0310 7/15/13 10:54 AM De fleste vil se dette og tror det ikke er en varm avtale, men Virgin Mobile brukere vil trolig ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-billigste-virgin-mobile-plan.php on line 119

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-billigste-virgin-mobile-plan.php on line 119