Hva er den beste telefonen ut for Verizon akkurat nå

8 Best Phablets du kan kjøpe i 2016

Hoppe til:

Hva er den beste phablet på markedet i 2016? Det er mange fantastiske modeller å velge mellom akkurat nå, som alle har sine egne viktigste styrker. Vi har rundet opp de beste phablets akkurat nå.

Den siste phablet lagt til denne listen var Nexus 6 og vi kan ikke se at det blir slått helst snart, men MWC 2016 kunne bevise at vi tar feil.

Hva er den beste telefonen ut for Verizon akkurat nå

Holdes hvert år i februar, er det et sted for mange av de største telefon lanseringer av året. For eksempel, er vi sikker på å se den nye Samsung Galaxy S7 i år, og ikke minst nye telefoner fra HTC og LG.

En telefon vi allerede vet om, men er Huawei Mate 8. Dette er en annen stor telefon fra Huawei, og selv om den bare har en 1080p-skjerm, kan dens enorme 4,000mAh batteri resultere i fremragende batterilevetid - en av de mange grunner til å vurdere en phablet.

Alt som er sagt, hvis det er en phablet du virkelig ønsker da noen av de på denne listen vil gjøre deg veldig glad. Og hvis penger er ingen objekt, 6P vil ikke bli slått helst snart.

Se vår smartphone kjøpere guide

Beste Phablets - Hvorfor bør du kjøpe en?

Hvorfor har phablets blitt så populært? Mange tror det er fordi folk ikke ønsker å kjøpe en telefon og en tablet, men det finnes en rekke andre klare fordeler å eie en.

skjermkvalitet

Det er ingen hemmelighet at mobiler vokser større innen år. Phablets, som er generelt ansett som en hvilken som helst smarttelefon måling på 5,5 inches og over, er enorm akkurat nå. Det faktum at Apple, som en gang var så i motsetning til store skjermtelefoner, har sluttet seg til phablet fanfare viser hvor i etterspørselen de er.

Den mest åpenbare fordelene ved å eie en telefon så stor kommer med på skjermen. Phablets er vanligvis velsignet med fantastisk skjermer som er flott for å se filmer, spille spill og lese. De er veldig populære blant pendlere for disse svært grunner.

Mens LG og Samsung var raske til å omfavne superskarp qHD paneler, Full HD på en stor skjerm gir fortsatt en suveren seeropplevelse.

Ytelse og batterilevetid

Hva er den beste telefonen ut for Verizon akkurat nå

Siden phablets er også mer sannsynlig å bli brukt til spill formål enn mindre smarttelefoner, har de en tendens til å kjøre på kraftigere maskinvare. Nesten alle mobiler i denne runden opp kan håndtere komplekse 3D-titler uten problem, noe som gjør dem ideelle valg for uredde spillere.

Store telefoner tendens til å komme med forstørrede batterier, og phablets er svært godt utrustet i denne avdelingen. Glem å bekymre om mobilen vil vare dagen; de fleste phablets kan gå for rundt to dager mellom hver lading, og noen kan vare enda lenger.

Andre ting å vurdere

Design og ergonomi er alltid viktige områder å tenke på når du kjøper en smarttelefon, men de er spesielt viktig med phablets grunn av sin størrelse.

De fleste produsenter er å sette alle krefter inn på å gjøre sine store skjermen smarttelefoner som brukervennlig som mulig, enten det er gjennom en slank ramme, en dedikert pekepenn, sentralt plassert myke tastene eller en enhåndsbetjening modus. Men vil vi likevel anbefale å prøve en ut i en butikk først, spesielt hvis du har små hender. Sørg for at de får plass i lommene også.

Ekstra funksjoner som fingeravtrykksskannere, NFC og microSD-kort-plasser kan også ha en stor innvirkning på den totale brukeropplevelsen.

Relaterte innlegg

  • Her er hva New Hampshire velgere er mest redd for New Hampshire, Vermont frigid, industriell siamesiske tvillinger, har den selv tildelte plikt hosting det første primær i landet. Staten...

  • Hva er den beste Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips for nøyaktig telefonnummer Søk og Side-by-side-sammenligning av de topp-karakter Online Cell Phone Kataloger publisert. Tidligere nyheter ...

  • Hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? Does noen vite hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? min venn med T-mobile ...

  • Som data? I så fall kan Sprint være bærer for deg Side 1 av 2: Mens andre operatører liten uenighet om data planer - ubegrenset, begrenset, strupes, ikke-strupes - Sprint tilbyr noen av de mest ...

  • Hvis My Verizon telefon brøt og det var ikke min skyld, kan jeg få et gratis telefonnummer hvis jeg ikke har forsikring? Selv om de fleste dyre smarttelefoner nå kommet med holdbare deksler som beskytter mot ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-telefonen-ut-for-verizon-akkurat.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-telefonen-ut-for-verizon-akkurat.php on line 124