Hva er den beste telefonen som kommer ut i 2012

Nye ATT Phones Coming Out

Ulåst Sony Xperia C5 Ultra er nå på salg for $ 329,99

på Amazon. Amazon anmeldelse: Dette er en vakker telefon. denne telefonen

vil få 4G LTE i Nord-Amerika, men bare på AT&T-nettverk

aT&T Blackberry Priv er nå på salg for $ 249,99 på kontrakt eller $ 24,67 per måned (Full utsalgspris: $ 739,99).

Hva er den beste telefonen som kommer ut i 2012

Apple iPhone 6s - New AT&T Phones 2015

IPhone 6s er en god telefon frontkameraet er fantastisk, og så er alt annet! Resten av telefonen er stor skjønt! Spesielt batterilevetid! Denne telefonen er svært brukervennlig.

ads

Samsung Galaxy S6 kanten + - New AT&T Phones 2015

Samsung Galaxy Note 5 - Ny AT&T Phones 2015

S Pen har kraftig forbedret. Skrive mens skjermen er låst er en meget praktisk forbedring. Den ekstra fjærbelastet låse av pennen er fint. Handlingen memo er mye mer praktisk med å være i stand til å legge til et par snarveier av ditt valg. For det andre har den utvendige designen kraftig forbedret. Jeg liker litt buede sidekanter. Dessuten legger glasset backing en fin glans til enheten.

HTC Desire 626 - New AT&T Phones 2015

Flott telefon for prisen også enkelt bruke god samtale klarhet enhåndsbetjening ikke for stor eller tung batterilevetid er greit ja få en

Samsung Galaxy S6 Aktiv

Flott telefon som er bedre enn originalen i omtrent hver eneste vei. Jeg elsker mil spec vurdering og IP68 betegnelse er et must for oss folk som er aktive eller arbeide i den store utendørs i all slags vær.

LG Escape 2 - New AT&T Phones 2015

De eneste problemene jeg har med denne telefonen: 1. Mengden av intern lagringsplass er ikke nok. Telefonen har bare 8 GB intern lagringsplass, og ca 4-5 GB er allerede brukt fra div. filer som allerede finnes på telefonen.

Microsoft Lumia 640 XL - New AT&T Phones 2015

Styling er kjempefint på 640XL. Jeg tror den 5,7 "skjerm er den største jeg kunne håndtere, men jeg kan fremdeles fungere alle funksjoner med unntak av kameraet med én hånd; og jeg tror jeg har ganske gjennomsnittlig mann hender.

Samsung Galaxy S6 kant - New AT&T Phones 2015

Hva er den beste telefonen som kommer ut i 2012

Kant funksjoner er et flott tillegg til mobiltelefonen, og vil trolig være en funksjon som alle mobiltelefoner vil legge i fremtiden. Kant kontakter er stor som et kortnummer / hastighet teksttype funksjonen.

HTC One M9 - New AT&T Phones 2015

Oppgradere fra en HTC en M7, og dette er et fantastisk valg. Oppbyggingen og design er veldig bra i standard htc mote. Programvaren er intuitiv, attraktiv og latterlig rask. Batterilevetiden er stor. Kameraet kan produsere noen gode skudd, men lider litt under dårlige lysforhold. Høyttalere er den beste på hvilken som helst telefon. Veldig fornøyd med mitt kjøp.

LG G4 - New AT&T Phones 2015

LG G4 har samme størrelse skjermen som en 6 Plus, men telefonen er ganske litt mindre og er mye mer pocket og håndvennlig størrelse. Skjermen er vakker. Kameraet er like god som eller bedre enn iPhone kamera, er den bakre høyttaleren lik høyttaler på iPhone, og programvaren som leveres av Google og LG er veldig bra.

LG G Flex 2 - New AT&T Phones 2015

LG G Flex 2 har ikke fått den oppmerksomheten den fortjener. Det er behagelig å holde og pakket med funksjoner. Batterilevetiden er grei i forhold til andre flaggskip enheter i år. Jeg var bekymret når jeg først kjøpte denne telefonen på grunn av å høre om overoppheting problemer med Snapdragon 810-prosessoren, men telefonen varmer ikke opp noe mer enn noen annen telefon jeg har brukt.

Relaterte innlegg

  • Her er hva New Hampshire velgere er mest redd for New Hampshire, Vermont frigid, industriell siamesiske tvillinger, har den selv tildelte plikt hosting det første primær i landet. Staten...

  • Hva er den beste Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips for nøyaktig telefonnummer Søk og Side-by-side-sammenligning av de topp-karakter Online Cell Phone Kataloger publisert. Tidligere nyheter ...

  • Hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? Does noen vite hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? min venn med T-mobile ...

  • 5 Best Video Redaktører for Android fleste nye smarttelefoner i disse dager kommer med mulighet til å ta opp video i 1080p, noe som betyr at mange av oss går rundt med ganske anstendig videokameraer i vår ...

  • Som data? I så fall kan Sprint være bærer for deg Side 1 av 2: Mens andre operatører liten uenighet om data planer - ubegrenset, begrenset, strupes, ikke-strupes - Sprint tilbyr noen av de mest ...