Hva er den beste tekstbehandling app for ipad 3

Pages for Mac

Det siste ordet i tekstbehandling.

Pages for Mac er en kraftig tekstbehandlingsprogram som gir deg alt du trenger for å lage dokumenter som ser vakker. Og lese vakkert. Redesignet for OS X El Capitan, det kan du arbeide sømløst mellom Mac og iOS-enheter. Og selv jobbe uanstrengt med personer som bruker Microsoft Word.

Kraftige kreative verktøy

Kreativ skriving. Uansett hva motivet.

Uttrykk deg både verbalt og visuelt. Men alltid kunstnerisk. Velg fonter, stiler og karakter og linjeavstand. Stikk innom et bilde. Deretter endre størrelse på det, rotere det, og fjerne bakgrunnen. Kanskje til og med legge til et interaktivt diagram. Og bruk den nye Split View-funksjonen i OS X El Capitan å raskt dra på en logo fra grafisk design app. Pages er en fullverdig tekstbehandlingsprogram som hjelper deg slå hvert dokument til et must-read.

Sier mye. Før du skriver et ord.

Apple-designede maler å gjøre dokumentene ser profesjonelle fra start. Det er 60 vakre design for alle typer bruk. Det er som å ha en grafisk designer bygget i.

Kommunisere ved design.

Du kan enkelt legge til bilder, interaktive diagrammer, figurer eller tabeller. Og alt smekker perfekt justering takket være pikselnøyaktige herskere og hjelpelinjer. Så siden din ser ut akkurat slik du avbildet det.

Endre skrive stil umiddelbart.

Preset styling alternativer lar deg kjapt tilpasse tekst, bilder, figurer, celler, tabeller og diagrammer høyre når du lager dem. Så hvert dokument har sin egen signatur.

Intelligent ord wrap. Ord og bilder kommer sammen perfekt.

Kjærlighet ved først utkast.

Fra ordet gå, Pages plasserer deg i den perfekte skriftlig miljø. Det setter alle de riktige verktøyene i alle de riktige stedene. Som gjør det naturlig å velge en titt og tilpasse fonter, stiler og grafikk. Siden Sider er konstruert for 64-bit strøm av OS X El Capitan, skjer alt på hastigheten på tanken, også.

De riktige verktøyene, rett for hånden.

Formatet panelet viser automatisk relevante kontroller basert på hva du har valgt. Så har du de kontrollene du vil, akkurat når du vil ha dem. Og en forenklet verktøylinje gjør kort prosess med å finne det verktøyet du leter etter.

Hva er den beste tekstbehandling app for ipad 3

Flere verktøy for å designe din side.

Bare dra og slipp delene for å få riktig rekkefølge. Bruk den vertikale linjalen og hjelpelinjer for å plassere din tekst, bilder og figurer med presisjon.

Avanserte skriveverktøy

Alt du trenger å krysse

Sett inn siteringer med EndNote eller matematiske ligninger med MathType. * Kontroller ord teller. Spor endringer gjennom runder med revisjoner. Gjør det hele er utrolig enkelt. Selv om funksjonene er alt annet enn enkel.

En sidebar det er ikke bare en side.

Den nye sidepanelet hjelper deg å holde styr på kommentarer og endringer enda lettere. Hold markøren over kommentarer for å se hvilken tekst de refererer til. Sorter tilbakemelding ved side og dato, og filtrere etter forfatter. Så du kan holde deg på toppen av ting uansett hvor mye redigering du trenger å gjøre.

Automatisk format listene. Sjekk staving, grammatikk og ord teller. Sider sjekker av alle de tingene du ønsker i et tekstbehandlingsprogram. Og mer.

sider overalt

Legg alle dine enheter til å fungere. Sammen.

Alltid for hånden.

Nå med iCloud Drive, har du et sted i skyen der du kan lagre alle typer filer, organisere dem slik du vil, og få tilgang til dem fra alle enhetene dine. Sett et dokument i en iCloud Drive mappe på én enhet, og du finner den i samme mappe på andre enheter med dine siste endringer - slik at du aldri trenger å lure på hva som er der, eller som er den nyeste versjonen.

Se den her. Se den der.

Med Handoff, kan du sømløst skifte fra Pages på iOS-enheten til Pages på Mac og vice versa. Uansett dokumentet du sist var å jobbe på vil være der venter på deg med alle dine siste endringer. Takket være en enkelt fil format deles av Pages for Mac og Pages for iOS, vil dokumentet ser det samme uansett enheten.

Spre ordene.

Sider gjør deling og samarbeid like naturlig som å skrive. Bare på Del, og du kan sende en kopi av filen. Eller dele en lenke til dokumentet med hvem du vil. Du kan også arbeide med filer som er lagret med tredjeparts lagring leverandører. Og dokumenter kan sendes via tjenester som Gmail eller Dropbox. Det betyr at dine kollegaer ikke fungerer på mange stadig skiftende versjoner og trenger ikke å bekymre deg for filer de ikke kan åpnes. Til slutt, alle virkelig er på samme side.

Del og dele og dele og dele likt.

Raskt og enkelt dele en kobling til jobben via e-post, meldinger, Twitter eller Facebook. Så kolleger kan enkelt vise den delte dokumentet i enhver nettleser - selv på iOS eller Android. Det har aldri vært så mange måter å øke lesekretsen.

Oversett arbeidet ditt. Inn i mange formater.

Eksportere Pages-dokument i Microsoft Word, PDF, ren tekst, eller Pages '09 formater. Eller eksport i ePub-format for å lage en nydelig bok.

Microsoft Word vennlig

Du trenger ikke å jobbe i Office til å jobbe med Office.

Relaterte innlegg

  • Spill deg på Gamehouse Gratis Online spill, laste ned spill, PC-spill, Mac spill og mobilspill - Det er bra til spill! Det er bra til spill! Det er vårt motto på Gamehouse, og vi er sikker på at du vil ...

  • Diskusjon Jarte puster lett og rask. Laget av Carolina Road Programvare dette tekstbehandlingsprogram tilbys som en gratis versjon, bærbare versjonen og valgfri oppgradering til "klokkene og ...

  • Hva er den beste kontor App for iPhone eller iPod Touch? Matthew Guay på 17 november 2010 Ønsker du å se hva alle de store Office-programmer for iPhone og iPod Touch tilbud uten å sløse ...

  • Spill 4 bilder 1 ordspillet 4 bilder 1 ord nettsteder for å koreansk drama gratis Mad max raseri vei full movie kickass Kcee pull remix gratis Mp3 gratis alene Celine Dion Realplayer internett ...

  • Liker du dette Pictoword: 2 Pics, Hva er en Word? side? Som oss på Facebook eller Google+. Hva du liker å gjøre oss til å smile :-) og inspirere oss til å oppdatere raskere! Format / System: iPhone iPad iPod Touch ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-tekstbehandling-app-for-ipad-3.php on line 141

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-tekstbehandling-app-for-ipad-3.php on line 141