Hva er den beste sprint telefonen ut akkurat nå 2013

Som data? I så fall kan Sprint være bærer for deg

Side 1 av 2:

Mens andre operatører liten uenighet om data planer - ubegrenset, begrenset, strupes, ikke-strupes - Sprint tilbyr noen av de mest lett å forstå planer tilgjengelig. Og mens vi ikke har vært stille om vår skuffelse med selskapets tempoet i å rulle ut sitt 4G LTE-nett. faktum er at for det meste, Sprint nettverk er raskt nok.

Hva er den beste sprint telefonen ut akkurat nå 2013

Med det i tankene, hvis du er en aktuell Sprint abonnent, eller du er lei av din nåværende plan og ønsker å gjøre hoppe, så vil du ønsker å sjekke ut de beste sprint telefoner tilgjengelig nå.

1. iPhone 5S

Mens det er ikke det verste telefonen du kan få, det er ikke akkurat den beste telefonen heller. Imidlertid er iPhone 5S fortsatt en veldig god telefon og Sprint ville være en dåre å ikke inkludere hat-det eller kjærlighet-it Apple iPhone i sitt tilbud.

Faktum er 5S er en forbedring på iPhone 5 når det gjelder hastighet, kamerafunksjoner, inkludering av en fingeravtrykksleser og bare rundt kvalitet.

Hvis du er i markedet for å oppgradere din gamle iPhone, 4G LTE iPhone 5S på Sprint er et must, spesielt på pris som starter på $ 99,99 på en to-års kontrakt.

Moto X er definitivt en telefon laget for folket, av folket takket være Motorolas Moto Maker tilpasning program. Mens opprinnelig bare på AT&T, virker det som Maker er på vei til Sprint før heller enn senere.

Kameraet er ikke super og 5-tommeren er bare en 720p-skjerm, men batteriet kan definitivt vare du hele dagen. Ved å velge for funksjoner i stedet for hardcore specs, hands-free Google Nå talekommandoer, en smart varslingssystem og kameratilgang med flick av håndleddet er noen verdt å nevne at virkelig markere telefonens evner.

Det er ikke den perfekte enheten, men det er vel verdt å sjekke ut på Sprint siden det virkelig føles som den "allemanns" telefon - pluss, Sprint bare banket prisen ned.

3. Nexus 5

Men ikke fullt ut ennå, Nexus 5 er sikker på å bli en hit på Sprint, spesielt siden det har alreadysold ut i Google Play-butikken.

Hva er den beste sprint telefonen ut akkurat nå 2013

I tillegg til sin latterlig lav pris, er mange siklende over den nye Android 4.4 KitKat enhet for sine godt avrundet spesifikasjoner; fargene er levende på sine 4,95-tommers IPS LCD-skjerm, takket være Snapdragon 800-brikken og integrering av Google Nå er en nyttig funksjon.

Kameraet, en 8MP alternativ på Nexus 5, er et trekk fremover igjen i forhold til Nexus 4, med skarpere bilder, raskere behandling og et bredere register av muligheter til å bidra til å forbedre bildene dine.

Vi hadde bare et par minutter for å teste, men de lavere lyse bilder virket imponerende nok, og videoen var riste fri i forhold til at på Nexus 4.

4. HTC One

Som vi har sagt gang på gang, er dette den beste HTC telefonen evert. Men vi vil gå en bedre enn som så: Det er den beste telefonen på markedet full stopp. Samsung Galaxy S4 er ikke så langt bak i det hele tatt som det er mye billigere enn HTC One, men for ren funksjonalitet, innovasjon og bare samlet effekt det har i hånden, kan vi ikke annet enn å anbefale HTC One til alle som ønsker å kjøpe en ny smarttelefon.

Det har en full HD-skjerm stappet inn 4,7-inches, som bringer en 468ppi - godt over det som er nødvendig for øyet å skjelne, men det gjør definitivt bringe overdådig skarphet gjennom bruk av telefonen.

På toppen av at det er en CPU og RAM combo som knapt bedret, en mer enn nok 32 GB lagringsplass og topp-end Bluetooth, Wi-Fi og 3G / 4G LTE-tilkoblinger, alt toppet av en fullstendig re-forestilt versjon av HTC Sense. Hva er ikke å like?

Hva er den beste sprint telefonen ut akkurat nå 2013

relaterte nyheter

Relaterte innlegg

  • De beste telefonene fra ATT 2015 har vært et flott år for telefon utgivelser, med alle de største og beste enhetene på vei til ATT. Med en sterk LTE-nettverk og en rekke smarttelefon ...

  • uSwitch uSwitch Mobiltelefoner er Storbritannias No.1 mobiltelefon sammenligning nettstedet. Vi sammenligner flere hundre tusen betale månedlige smartphone kontrakter og SIM bare avtaler og skanne hele ...

  • App gjennomgang: CloudMagic, en av de beste E-post apps der ute Raveesh Bhalla 24 november 2013 Jeg har en tilståelse å gjøre: Jeg har fortsatt en Yahoo! Mail-konto. Du vet hvordan det går, du er ung ...

  • 8 Best Phablets du kan kjøpe i 2016 Gå til: Hva er den beste phablet på markedet i 2016? Det er mange fantastiske modeller å velge mellom akkurat nå, som alle har sin egen nøkkel ...

  • Avhandlingen forskning papir course Case Study semesteroppgave avhandlingen Attester Jeg var klar til å gi opp på min avhandling, men da Ive fant nettstedet ditt. Dette er den beste løsningen ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-sprint-telefonen-ut-akkurat-n.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-sprint-telefonen-ut-akkurat-n.php on line 124