Hva er den beste smarttelefonen til å kjøpe

Beste telefoner 2016: Hva er den beste smarttelefonen? De 20 beste mobiltelefoner du kan kjøpe i Storbritannia i dag - beste Android-telefonen anmeldelser, beste iPhone-anmeldelser, beste Windows Phone-anmeldelser, beste mobiltelefon anmeldelser

20 beste telefonene 2016 UK: De beste smarttelefonene du kan kjøpe i dag

De 20 beste smarttelefoner tilgjengelig for kjøp i Storbritannia akkurat nå. De beste telefonene du kan kjøpe i Storbritannia - Hotell Android telefoner, beste iPhone, beste Windows-telefoner - beste mobiltelefon anmeldelser. Hold lesing for å finne ut hva som er den beste telefonen i 2016.

Hva er den beste smarttelefonen til å kjøpe

De 20 beste telefonene anmeldt: de beste smarttelefoner du kan kjøpe i Storbritannia i 2016

Hva er den beste smarttelefonen? Den beste mobiltelefonen er Samsung Galaxy S6, tett fulgt av Google Nexus 6 og Apple iPhone 6s Plus. Les mer om de beste smarttelefoner og noen topp alternativer i våre beste telefonene diagrammet under.

Vi tester og gjennomgå alle de beste smarttelefoner penger kan kjøpe over iPhone, Android, Windows Phone og Blackberry (og noen ganger andre). Så her er de beste telefonene i 2016. De er de beste mobiltelefoner du kan kjøpe i Storbritannia akkurat nå.

Smarttelefoner er en viktig og personlig tech kjøp det på PC Advisor vi gjennomgå alle de store telefoner tilgjengelig for å kjøpe i Storbritannia. Her rangerer vi dem inn i de 20 beste smartphones av 2016.

Siste innlegg: OnePlus X og iPhone-6S.

Ta en titt nedenfor og når du kommer til å kjøpe smarttelefonen du kan være interessert i å bruke vår eksklusive Mobiles.co.uk koder å spare litt ekstra penger hvis du kjøper på kontrakt. Bruk PC Advisor eksklusive PCAMOB10 kode i kassen for å fjerne £10 fra upfront kostnadene for å betale månedlige avtale der en utbetaling på £10 eller høyere er nødvendig (ekskluderer O2). Eller du kan bruke PCASIM10 å legge til £10 av automatisk cashback til en 12 måneders SIM-bare kontrakt (ekskluderer O2).

Selvfølgelig, mange av fjorårets telefoner er fortsatt stor kjøper, særlig ettersom de fleste er nå tilgjengelig på en rabatt nå at neste generasjon har lansert. Her er de 14 beste "gamle" telefoner du kan kjøpe akkurat nå.

Vi tester og gjennomgang smarttelefoner i dybden og her er det beste av det beste fra alle operativsystemer, inkludert iOS, Android, Windows Phone og Blackberry. Vi oppdaterer denne historien hele tiden som vi går gjennom de nyeste smarttelefoner. Se også. Beste Android smarttelefoner i Storbritannia: Hva er den beste Android-telefon du kan kjøpe i 2016?

Hvis du har besøkt denne siden i det siste, kan du legge merke til at vi har kuttet antall smarttelefonen i listen. Det er nå bare 20 for å hjelpe deg å få et klarere og mer konsis titt på de beste telefonene på markedet. (Se også: beste smarttelefoner for virksomheten.)

Vi har også rangert telefonene i orden av ytelsen De raskeste smartphones av 2016: prosessor, web og grafikkytelse sammenligning

Best telefoner listen: Smartphones å se opp for i 2016 i Storbritannia

Selv om vi har rangert de beste smarttelefoner som vi har gjennomgått, er det noen kommende telefoner for å være klar over. Når vi har hatt dem i, testet dem fullt ut, og vurdert dem, er de sannsynligvis til å gjøre dette diagrammet. Dette betyr at det kan være verdt å holde av kjøpet for en liten stund. Se på. De beste tabletter av 2016: Hva er den beste tabletten i Storbritannia akkurat nå?

I listen er noen av de største lanseringene i 2015 inkludert Samsung Galaxy S6 . HTC One M9 . OnePlus 2 og LG G4 - De Sony Xperia Z3 + ble en skuffelse, men Xperia Z5 har nå tatt sin plass. Også se opp for iPhone 6S og Galaxy S6 Edge Plus. Vær oppmerksom på Galaxy Note 5 er der, selv om den ikke har en offisiell europeisk lansering, men du kan fortsatt få tak i den. De Nexus 5X og Nexus 6 er også i beste telefonene listen.

Smartphone materialet meningsmåling

Best telefoner av 2016: Hvordan velge hvilken telefon å kjøpe

En av de største tingene du trenger for å bestemme når du velger en smarttelefon er hvilket operativsystem du bruker. Selv om det er andre rundt, er det best å feste med de store navnene inkludert iOS, Android, Windows Phone og potensielt Blackberry. Det er ingen Windows-telefoner i diagrammet i øyeblikket, men dette kan forandre seg med Lumia 950. Se: Best Windows Phone 2016.

Hvis du allerede bruker en da kan det være best å bo i denne leiren – spesielt hvis du har investert tid og penger i sine apps. Men det er ikke vanskelig å bytte så du bør vurdere dem alle. Merk at det ikke er noen Blackberry-enheter på markedet i øyeblikket som vi mener er god nok til å gjøre denne listen, men sjekk ut vår Blackberry Classic gjennomgang og Blackberry Priv vurdering.

Design vil komme ned til personlig smak og de fleste av de beste smartphones har nå en meget tynn og lett chassis. De beste smarttelefoner bruker vanligvis førsteklasses materialer som glass, aluminium eller stål og på denne fronten du er best av å prøve en telefon ut i kjødet for å se om det føles godt for størrelsen på hånden din. Noen har til og med mulighet for tre, lær eller andre materialer.

Det er verdt å påpeke at bare en håndfull av de beste telefonene på markedet kommer med en vanntett design. Det er for det meste Sony tilbyr denne tjenesten over sin Xperia Z-serien.

Skjermen størrelse med en high-end telefon er typisk 5in eller over med en nøkkel unntaket blir Xperia Z5 Compact. Du ser på en Full HD (1080 x 1920) oppløsning typisk eller enda høyere på Quad HD (1440 x 2560). Bare én telefon går høyere enn dette med en 4K-skjerm (3840 x 2160) og det er Xperia Z5 Premium som ikke har kommet ut ennå, men vi vil vurdere når vi kan.

I disse dager, alle de beste telefonene har anstendig prosessorer og rikelig med minne. Noen kan være quad-core med 2GB RAM, men de fleste er nå okta-kjerne med 3 GB RAM eller mer. Til tross for benchmark score, du vanligvis kommer til å få gode resultater fra disse enhetene - du har en tendens til å få det du betaler for.

Hva er mer viktig å se på er lagring som når du kjører ut, det er det. Hvis du ønsker å lagre massevis av programmer, bilder, videoer og musikk så se etter en telefon med mye intern lagringsplass – 64- eller 128 GB. Mindre er ok, men sjekk for et microSD-kortspor som betyr at du kan legge til flere ved å kjøpe og sette inn et minnekort.

Når det kommer til kamera, flere megapiksler er et godt tegn, men er ikke det være og avslutte alle så sørg for at du klikker deg videre til vår full gjennomgang av hver telefon for våre tanker, samt eksempler på bilder og videoer. Se også: Beste mobiltelefon kamera 2016 .

Enten du bryr deg om det eller ikke, vil de beste telefonene vanligvis kommer med noen ekstra maskinvare. De nyeste iPhone har fingeravtrykk skannere, og det samme gjør mange av Samsungs Galaxy-telefoner som også ofte har pulsmålere og til og med UV-sensorer. Mange topp telefoner har en IR-blaster slik at du kan styre andre gadgets rundt hjemmet som din TV. Lyd fans vil nyte stereohøyttalerne av HTC One M8 og M9 mens Sonys Xperia Z utvalg og noen andre telefoner tilbyr høyoppløselig avspilling støtte. Se også: Best klingende telefon 2016.

Batteritiden vil uten tvil være viktig for deg, og det er fortsatt bare en håndfull telefoner som kommer med trådløs lading innebygd som gjør det enklere å holde telefonen din toppet opp. Batterilevetiden varierer fra enhet til enhet, så klikk deg frem til våre vurderinger for å se hvordan de fikk på i våre tester.

Ta en titt nedenfor og når du kommer til å kjøpe smarttelefonen du kan være interessert i å bruke vår eksklusive Mobiles.co.uk koder å spare litt ekstra penger hvis du kjøper på kontrakt. Bruk PCAMOB10 i kassa for å fjerne £10 fra upfront kostnadene for å betale månedlige avtale der en utbetaling på £10 eller høyere er nødvendig (ekskluderer O2). Eller du kan bruke PCASIM10 å legge til £10 av automatisk cashback til en 12 måneders SIM-bare kontrakt (ekskluderer O2).

Beste smarttelefoner av 2016: beste telefoner anmeldelser

  • Vurdering.
  • Anmeldt av: 18.06.15
  • RRP. £ 299

10 beste smarttelefoner 2016: vår plukke av de aller beste telefonene

T3 Elite roundup av de aller beste smarttelefoner kan kjøpes for penger.

Velkommen til T3 Elite roundup av de aller beste smarttelefoner kan kjøpes for penger. Vi bare inkluderer de beste telefonene i denne listen, slik at du kan være sikker på at du alltid geting den aller nyeste cutting edge tech.

T3-teamet har testet hver håndsett under solen, og denne siden er laget for å gi deg all viktig info du trenger slik at du kan velge den beste smarttelefonen for deg. Og vi har listet opp i prioritert rekkefølge også, så det er ingen forvirring. Den første er den beste.

Så om du er ute etter den beste Android smarttelefon kan kjøpes for penger, en iPhone oppgradering eller en ny Windows 10 mobil å pare med den bærbare datamaskinen, har vi sett og grundig testet dem alle, slik at du ikke må.

Ta en titt og vi garanterer at du vil finne den beste smarttelefonen for deg, som begynner med de aller beste telefonen tilgjengelig for øyeblikket.

1. Samsung Galaxy S6 Edge

Buede inn i fremtiden med imponerende spesifikasjoner

Relaterte innlegg

  • De uSwitch Mobile Awards 2012 2012s uSwitch Mobile Awards ble holdt på Circus i Londons Covent Garden på den 14. november og viste en uforglemmelig kveld feirer det beste av det ...

  • Blame Politikk for USAs Embarrassingly Slow LTE Tenk smarttelefonen er rask? At den laster sider og frisker Instagram på et blunk? Hvis du leser dette et sted utenfor United ...

  • Ringtonium anmeldelse: Den beste ringetone etableringen app for iPhone Ringtonium er enkel og lett å bruke, og best av alt sparer du penger ved å la deg bruke din allerede kjøpte sanger som ringetoner ....

  • Topp 5 nettsteder for å laste ned gratis iPhone ringetoner (inkludert iPhone 6S iPhone 6 Plus) Hvis du har kjøpt en ny iPhone (iPhone 6S), må du ha en unik og vakker ringetone for din iPhone ....

  • Hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? Does noen vite hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? min venn med T-mobile ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-smarttelefonen-til-kjpe.php on line 147

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-smarttelefonen-til-kjpe.php on line 147