Hva er den beste padle i VM bordtennis app

World Cup Table Tennis: Beste Ping Pong Game On The iPhone

Skrevet av iPhoneHacks på 29 august 2010 | Kommentarer (6)

Hvis du liker å spille bordtennis også kjent som ping pong så bør du kassa World Cup Bordtennis utviklet av Skyworks.

Det gjør stor bruk av iPhone multi-touch grensesnitt for å gi deg en god spillopplevelse.

Hva er den beste padle i VM bordtennis app

Kontrollene av iPhone spillet er ganske intuitiv hvis du har spilt bordtennis før, men det vil ta tid og praksis for å perfeksjonere teknikken til å vinne en turnering.

World Cup Bordtennis har fire moduser: Practice, Tournament, hode mot hode og Arcade-modus.

The Practice modus lar deg spille spillet mot CPU å bli komfortabel med kontrollene.

Du kan flytte padle eller bordtennis racket ved å trykke og holde nede hvor som helst på den nedre halvdelen av skjermen og skyve over skjermen. Å treffe ballen, flytte padle til ballen. Retning og hastighet som padle beveger seg når det kommer i kontakt med ballen bestemmer retningen og hastigheten på ballen.

Man kan også spinne ballen ved å bevege padle raskt i retning av den ønskede spinne når det kommer i kontakt med han ball.

Når du har perfeksjonert teknikken i praksis modus, kan du spille den Tournament modus der du er satt opp mot CPU. Vanskelighetsgraden av motstanderne øker når du flytter til neste runde.

Målet med Arcade-spill er helt annerledes. Du må treffe ballen på sirkulære mål som tilfeldig dukker opp på den andre siden av bordet.

Den head to head-modus lar deg spille spillet på samme iPhone. Men oversiktsvisning av tabellen i motsetning til de andre modusene bare ikke føles riktig. Det ville være fantastisk hvis Skyworks kan innføre en multi-player eller head to head-funksjonen, som gjør at du kan spille med dine venner som har iPhone eller iPod Touch.

Du får velge mellom tre forskjellige årer som varierer i spinn og effektnivåer før du starter et nytt spill.

Du kan også velge mellom to ulike spor som spiller i bakgrunnen. Men jeg ville ha foretrukket muligheten til å velge sanger fra min iPhone musikkbibliotek.

Hva er den beste padle i VM bordtennis app

Du kan konkurrere med spillere over hele verden med den globale rekordar bord selv om det ikke virkelig fornuftig når du samler poeng ved å spille lokalt på din iPhone.

I spillet lyden av ballen treffer padle eller hoppe på bordet er ganske realistisk. Det er alltid godt å se utviklerne har også betalt oppmerksomhet til noen av de fine detaljene.

Du kan hente ut demo av World Cup Bordtennis nedenfor:

Mange brukere synes å ha merket spillet ned på grunn av mangel på online multi-player alternativ, som jeg følte var litt harde for en $ 0,99 spill. Men det er noe som utviklerne bør se på å gi via in-app kjøp.

Totalt sett er VM Bordtennis den beste bordtennis spill jeg har spilt på App Store og på $ 0,99, er det en stjele. Hvis du har kommet over en bedre ping pong spill så vennligst gi meg beskjed.

Du kan kjøpe iPhone spillet ved hjelp av denne iTunes link eller prøve den lite versjonen av spillet før du kjøper den med dette iTunes link.

Som alltid, vennligst ikke glem å gi oss tilbakemeldinger på iPhone spillet i kommentarfeltet nedenfor.

Som dette innlegget? Del det!

World Cup Bordtennis HD bringer realistisk bordtennis til iPad

Skyworks 'World Cup Bordtennis HD er ikke et perfekt spill, og mange vil finne sine kontroller frustrerende og vanskelig å mestre. Men hvis du er en stor bordtennis fan, og er villig til å bruke de ekstra $ 1,99 for å låse opp hele spillet, er det mye å nyte i dette programmet.

Hva er den beste padle i VM bordtennis app

Personlig elsker jeg det slag bordtennis, med min favoritt årer gjemt bort fra elementene i min lagring skap. Når det er sagt, jeg virkelig ønsket å elske app, men først gjorde jeg ikke. Det første problemet jeg fant var prisingen. I motsetning Skyworks forrige app Arcade Hoops Basketball HD, er det ingen lite versjon av World Cup Bordtennis HD. Hva du får for at opprinnelige 99 cent er et enkelt turneringsmodus som kan raskt fødte noen spillere, og frustrere andre med kontroller som er vanskelig å mestre.

Problemet med å kontrollere padle var mitt andre problem. Det er for tiden ingen andre metoder som tilbys annet enn en sveipe gest. Jeg fant det frustrerende til tider at fingeren min hadde en tendens til å "grep" iPad overflaten inkonsekvent, ødelegger et skudd. Jeg antar at en pekepenn kan løse dette problemet, men det kommer utover det burde ikke være nødvendig for en app som dette.

For å få riktig perspektiv for denne anmeldelsen, jeg trengte å låse opp hele spillet. Jeg er glad jeg gjorde. Mengden av innhold som er låst opp for en ekstra $ 1,99 er betydelig.

Arcade mode tillater spilleren å finpusse den kompetansen som trengs for å slå de beste motstanderne i andre modi. Mål av varierende størrelse dukker opp, og trenger å bli truffet for å score poeng. Jeg fant dette å være den beste modusen for å praktisere noen ganger vanskelig sveipebevegelse som er nødvendig for alle modusene i programmet.

Career modus har du overfor 20 forskjellige nasjoner, vender ut mot USA og Finland motstandere først, og slutter med flerårig drivkraft Kina. Hvis du slår en nasjon i karrieremodusen, vil det være ulåst og tilgjengelig for å brukes i den utvidede Tournament modus.

Til slutt, og trolig mest unike, er head-to-head-modus, som setter deg opp mot et annet menneske på samme iPad. Synsvinkelen endringer i denne modusen, og krever en liten justering til swiping bevegelser. Min sønn og jeg brukte en god del tid på å prøve å best hverandre i denne modusen, og jeg er sikker på at mange flere fullversjoner av programmet vil bli solgt hvis det var en enkel måte å prøve head-to-head-modusen.

Alle disse modusene gir dybde til app, og hver av dem gir muligheter til å låse opp prestasjoner i Game Center og spesielle oppgraderte padleårer. Alle disse elementene vil ta mye tid og krefter på å låse opp, og vil gi en god følelse av prestasjon hvis du lykkes. Det vil være ganske lang tid før jeg føler meg som om jeg har erobret denne tittelen, men jeg har mye moro å gjøre det.

Quick Look: World Cup Table Tennis for iPad

Dette er en av de mest vakkert designet og vanedannende iPad spill på App Store. Det tar flere timer å lære teknikker og bli en mester i World Cup Table Tennis for iPad. Og det er som det skal være. Har du noen gang spilt Bordtennis? Det er ikke lett.

Heldigvis har jeg brukt mange timer å mestre finger bevegelse, og nå er jeg tar mine Ping-pong ferdigheter til den verdensomspennende scene. Vel liksom.

Her er litt mer detaljer om spillets grunnleggende, via sin App Store siden:

For mer flott Bordtennis handling, låse opp alle fire moduser gjennom in-app kjøp for å spille mot dine venner.

World Cup Bordtennis har fire moduser: helt ny karriere, forbedret Tournament, Arcade, og Multi-player / hode til hode. I Career, spille mot tjue land. Start med de lavest rangerte landene i verden, og gå mot toppen vurdert land - alt fra virkelige verdensrankingen! I Tournament modus, se om du kan vinne Gold Cup! I Arcade, spille en ny vri på det klassiske spillet med ekstra bonuser! I Head-to-Head Mode, konkurrere i sanntid mot en annen spiller på samme iPhone / iPod touch!

Når du spiller karriere, Tournament, og Arcade moduser, låse opp 8 padleårer - med hver padle tilbyr en distinkt ytelse kombinasjon av kraft og spinn som du kan bruke mot forskjellige land. Vent til du mestrer disse awesome nye årer!

Det er den type spill som du kan gå seg vill i. Før jeg visste ordet av det var jeg forbannet min iPad og avhør min beslutning på en fryktelig dråpe skudd, som min motstander fra Brasil knust i mitt virtuelle ansiktet. Minner fra min barndom løp tilbake som jeg fikk mer involvert i dette spillet.

Velge forskjellige fargede Ping-Pong årer, spille forskjellige land i verden, og re-living at indre "Forrest Gump" er det som gjør dette iPad spillet en fantastisk opplevelse.

Her er en App store link for World Cup Bordtennis; Det er $ 1,99 for en full versjon av spillet, men det er også en gratis versjon du kan prøve ut.

Disclosure: Denne applikasjonen ble uavhengig kjøpt av post forfatter i iPad App Store. For ytterligere informasjon om våre stedets gjennomgang politikk, se "Handle om" side.

Relaterte innlegg

  • Beste telefoner 2016: Hva er den beste smarttelefonen? De 20 beste mobiltelefoner du kan kjøpe i Storbritannia i dag - beste Android-telefonen anmeldelser, beste iPhone-anmeldelser, beste Windows Phone anmeldelser, beste mobil ...

  • De uSwitch Mobile Awards 2012 2012s uSwitch Mobile Awards ble holdt på Circus i Londons Covent Garden på den 14. november og viste en uforglemmelig kveld feirer det beste av det ...

  • Ringtonium anmeldelse: Den beste ringetone etableringen app for iPhone Ringtonium er enkel og lett å bruke, og best av alt sparer du penger ved å la deg bruke din allerede kjøpte sanger som ringetoner ....

  • Topp 5 nettsteder for å laste ned gratis iPhone ringetoner (inkludert iPhone 6S iPhone 6 Plus) Hvis du har kjøpt en ny iPhone (iPhone 6S), må du ha en unik og vakker ringetone for din iPhone ....

  • Best iPad Prosjektledelse Apps til å styre prosjekter på farten Prosjektledelse er viktig både for små lag og store selskaper. Det er en av de mest avgjørende faktorene som bestemmer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-padle-i-vm-bordtennis-app.php on line 145

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-padle-i-vm-bordtennis-app.php on line 145