Hva er den beste mobiltelefonen 2012

USwitch Mobile Awards 2012

2012s uSwitch Mobile Awards ble holdt på Circus i Londons Covent Garden på den 14. november og viste en uforglemmelig kveld feirer det beste fra mobilindustrien.

Og vinnerne er

Best Network

Best Produsent

Best High Street Retailer

Carphone Warehouse

Hva er den beste mobiltelefonen 2012

Beste Online Retailer

Mest Enkel å bruke

Best design

Beste bruk av Android

StreetStats 3G Raskest Network

Best Betal Månedlig Verdt pengene

Tesco Mobile

Best PAYG Verdt pengene

Tesco Mobile

Best Customer Support

Tesco Mobile

Best Nettverksdekning

Tesco Mobile

Best for Roaming

Beste kundefordeler

Tesco Mobile

Om Awards

USwitch Mobile Awards 2012 levert en kveld å glede opphisse i feiringen av det beste fra mobilindustrien. Bringe sammen produsenter, nettverk og navn fra Storbritannias ledende mediepublikasjoner for partiet av året.

USwitch Mobile Awards 2012 fant sted på Londons legendariske Circus, en arena som ga en kveld med virkelighetsflukt til en verden der cocktails flyte og akrobater fly gjennom luften.

Ligger i Londons Covent Garden, den stilige og surrealistisk arena gitt en dramatisk setting for den mest spennende uSwitch Mobile Awards arrangementet enda.

Dedikert til å feire det beste av mobilmarkedet, har vi kallet på den nasjonen i vår Mobile Awards Survey og engasjert hjelp av noen av bransjens toppnavn til å danne vår Mobile Awards dommerpanelet.

Dommerne Panel valgt av Ernest Doku, teknologi ekspert på uSwitch

Carly Page

Carly Page er nyhetsredaktør i toppen tech nettstedet The Inquirer. I denne rollen hun vurderer jevnlig alle de beste telefoner, tabletter og andre gadgets fra ledende firmaer som Apple, Samsung, HTC, Nokia og Sony. Før dette jobbet hun for SoMobile hvor hun bygget opp sitt rykte som en ledende mobiltelefon journalist, og hun også dabbled i musikkjournalistikken bransjen.

Rob Kerr er den Bidra redaktør av sammenligningsside Omio og en journalist med mer enn 12 års erfaring med nyheter, anmeldelser og funksjonen skriver på titler som WIRED, PC Magazine, The Register, The Inquirer, Pocket-Lint, Mobile Industry Review, Kjenn din Mobile og The Gadget Show. Mobiltelefonen verden er hans ekte lidenskap og forte, etter å ha eid et håndsett så langt tilbake som 1994, hvor han har sett dem vokse fra å være bare et forretningsverktøy, til en nødvendighet i alles hverdag.

Hva er den beste mobiltelefonen 2012

Jonathan Leggett

Jonathan leder opp vår uSwitch Mobile Phones nyheter team. Med mer enn 5 års erfaring innen teknologisektoren, har Jonathan jobbet på noen av de største historiene næringen har sett. Når ikke midt i alle ting techy på vegne av uSwitch, Jonathan bidrar også til Guardian kosttilskudd, G2 og The Guide samt MixMag magazine.

Joe Minihane

Joe Minihane er frilans gadget og teknologi journalist. Han har en lidenskap for ny blødning kanten tech og har arbeidet ved gadget bibler Stuff og T3, samt en stint på jakt etter anmeldelser for UK tech nettstedet.

Richard Trenholm

Richard Trenholm er en nyhets og funksjoner redaktør i CNET, som blir lest av 120 millioner mennesker rundt om i verden. Mobilmarkedet har endret seg dramatisk i sine 5 år på å skrive om alle typer forbrukerteknologi for CNET, og i denne tiden han er borte questing for gadget nyheter på steder så langt unna som Las Vegas, Tokyo og fjellene i Marokko.

Dan Simmons

Dan Simmons er en full-time reporter, og sporadisk redaktør av BBCs flaggskip teknologi TV-show, klikk. Hans spesialfeltet og lidenskap er mobilbransjen som han har dekket for showet siden 2004. Han tilbyr regelmessig analyse for BBC radio, uavhengige medier, og på bransjekonferanser.

Dew sluttet uSwitch rett fra universitetet drevet av sin lidenskap for web og spesialiserer seg på seig nyhetsformidling og ikonoklastiske kommentar på den nyeste mobiltelefonen utviklingen. Når du ikke skrive om tech, kan Dew bli vanligvis gjør fotografering og redde galaksen i Mass Effect.

Leila Makki

Leila Makki er en prisvinnende freelance journalist, programleder og produsent, med fokus på de nyeste teknologiske trender, gadgets og applikasjoner. Hennes videoer har dukket opp på TelecomTV, T3, Forbes, og CBS News hvor hun dekker de nyeste teknologiske trender, gadgets og applikasjoner.

Jonathan Morris

Jonathan har vært å leve og puste teknologi siden 1990, fra å starte opp å selge mobiltelefoner til å skrive om dem for handel og forbruker publikasjoner inkludert Mobile News, Hva Mobile (hvor han var redaktør i fem år), Know Your Mobile, ting og ulike nasjonale aviser . Dette har gitt ham et perspektiv på begge sider av markedet, noe som har vist seg å være verdifullt for hans konsulentoppdrag for ledende produsenter som Samsung og Google. Jonathan fortsetter å jobbe med mobiltelefoner for Pocket Gamer og arbeider også med den nylig lanserte Smart TV Radar nettside, dekker tilkoblede TV, set-top-bokser, spill og "andre skjerm 'apps for smarttelefoner og nettbrett.

Relaterte innlegg

  • De 3 beste Mobile Dating nettsteder Siste oppdatering 11 november 2015 Match er høyre nær toppen av listen når det gjelder de beste mobile dating-nettsteder på grunn av sin ekstremt dyktige mobile app i ...

  • Hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? Does noen vite hvordan kan jeg låse opp Verizon mobiltelefon, slik at den kan brukes med andre operatører? min venn med T-mobile ...

  • Her er hva New Hampshire velgere er mest redd for New Hampshire, Vermont frigid, industriell siamesiske tvillinger, har den selv tildelte plikt hosting det første primær i landet. Staten...

  • Som data? I så fall kan Sprint være bærer for deg Side 1 av 2: Mens andre operatører liten uenighet om data planer - ubegrenset, begrenset, strupes, ikke-strupes - Sprint tilbyr noen av de mest ...

  • Best iPad Prosjektledelse Apps til å styre prosjekter på farten Prosjektledelse er viktig både for små lag og store selskaper. Det er en av de mest avgjørende faktorene som bestemmer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-mobiltelefonen-2012.php on line 148

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-mobiltelefonen-2012.php on line 148