Hva er den beste ipad app for Word-dokumenter

Hva er den beste kontor App for iPhone eller iPod Touch?

Matthew Guay på 17 november 2010

Ønsker du å se hva alle de store Office-programmer for iPhone og iPod Touch tilbud uten å kaste bort penger å kjøpe dem alle? Her er vår definitive guide til de beste iOS Office-programmer, slik at du kan lære før du kjøper.

iOS-enheter fungerer fint for visning av en rekke dokumenter uten ekstra programvare, men hvis du ønsker å opprette nye dokumenter eller redigere og dele eksisterende, trenger du et Office-app. Det finnes en rekke populære Office-programmer i App Store, og i dag skal vi se på funksjonene hver app tilbud, sammenligne hvordan de hver gjengi dokumenter, og hjelpe deg å se hvilken som er best passer for dine behov og budsjett.

Først trenger dere en Office App?

Men først må du bestemme om du faktisk trenger et kontor app. Hvis du hovedsakelig bruker din iPhone eller iPod Touch for personlig bruk, så trenger du kanskje ikke å vise eller redigere dokumenter og regneark. Hvis du trenger noen ganger å vise dokumenter og gi tilbakemelding uten å redigere filene, iOS 'innebygde dokumentleser fungerer bra for å se på dokumenter i e-postvedlegg og på nettet. Bare trykk på et dokument eller en fil i en e-post, og du vil se en forhåndsvisning som gjengir dokumenter nesten perfekt. Rike dokumenter kan ikke vises fullt ut, men det bør være nær nok til å fungere.

Du kan også enkelt vise dine elektroniske dokumenter i Safari, som både Office Web Apps og Google Dokumenter kan du vise filene dine med en mobil nettleser. Dessverre, men du kan ikke redigere dokumenter i enten på din iPhone eller iPod Touch.

Så vise dokumenter er ikke et problem, men hvis du ønsker mer enn dette, du kommer til å trenge en Office-app. La oss grave i og se hva som er tilgjengelig.

Hva Kontor Apps er tilgjengelig?

Nærings og produktivitet deler av App Store liste mange apps som hjelper deg å redigere Office-dokumenter, regneark og mer. Bare fra beskrivelsene, vil det være vanskelig å vite hvordan hver enkelt arbeider. For å løse dette problemet, har vi testet tre av de mest populære Office-programmer nylig: Documents to Go. Quickoffice. og Office2. Vi vil ta en rask titt på hver ens funksjoner her, men du kan klikke sine lenkene for å se hele anmeldelsen.

Office2 gikk verste i vår test. Dette programmet er populært fordi det bare koster $ 5,99, men det slet med å gjengi dokumenter og regneark i våre tester. Enda verre, mistet noen formatering at det ikke kunne støtte etter lagring redigerte dokumenter. På den lyse siden, støtter det et bredt utvalg av elektroniske dokumenter lagring og kjører raskere enn konkurrerende programmer.

Quickoffice

Quickoffice Mobile Connect suite er priset midt på $ 9,99, og det gir mye igjen for pengene. Det kan redigere avanserte dokumenter ganske god, og deretter lagrer formatering som den ikke støtter slik at dokumentet vil fortsatt se det samme tilbake på PCen. Du kan enkelt få tilgang til alle filene dine fra Dropbox, Google Docs, og mer, deretter redigere og lagre dem på nettet. Quickoffice regneark slitt med XLSX formatert regneark, skjønt, men ellers håndteres moderne rike Office-filer med letthet.

Vi likte spesielt nyskapende web grensesnitt som lar deg bla gjennom og legge til dokumenter i iOS-enheten fra eventuelle datamaskin i nettverket. Og hvis du ikke trenger å åpne dokumentene fra online lagring direkte, kan du få Quickoffice Mobile Suite for bare $ 4,99. Med den avanserte dokumentstøtten og billigere pris, er Quickoffice et flott alternativ.

Documents To Go

Documents To Go er den dyreste kontor app vi gjennomgått på $ 16,99, men det er også stadig en av de mest populære i App Store. Dette programmet inneholder det beste grensesnitt for redigering av dokumenter, og inkluderer også støtte for visning av avanserte dokument komponenter som sidefelt og bilder i dokumenter. Den lar deg redigere formatering mer enn noen av de andre apps og krevde færre kraner til å utføre de samme oppgavene.

Hva er den beste ipad app for Word-dokumenter

Documents To Go inkluderer også noen unike funksjoner som å søke blant alle dine online dokument kilder og grunnleggende PowerPoint redigering. PowerPoint redigering og oppretting av alternativene var svært begrenset, skjønt, så dette en funksjon er ikke verdt å kjøpe programmet. Hvis du ikke trenger PowerPoint redigering og elektroniske dokumentet støtte, kan du få Documents To Go Standard for bare $ 9,99, som ikke er et dårlig valg hvis du trenger å redigere rike dokumenter direkte på enheten.

Der Office App er den beste?

Den vanskeligste delen er å avgjøre hvilken app er best for dine behov. Documents To Go gjorde støtte de mest avanserte Word dokument funksjoner, og var den mest stabile overall. Dessverre, men det er også den dyreste. Quickoffice er en nær andre, og vi faktisk likte webgrensesnitt for å få tilgang til din iPhone dokumenter fra datamaskinen. Office2 var dårlig nok til at vi ikke kan anbefale det for normal Office-dokument bruk, men begge Documents To Go og Quickoffice var begge gode nok til å lett anbefale for normal bruk.

Her er en sammenligning av hver app funksjoner:

Så, til slutt kommer det ned til hvilke funksjoner du trenger. Trenger PowerPoint og online dokumentstøtten? Få Documents To Go Premium. Trenger bare å redigere dokumenter lokalt på enheten din? Quickoffice Mobile Suite er et flott alternativ for deg som ikke er veldig dyrt. Du kan ikke gå galt med noen av disse programmene, så velg en som passer ditt budsjett og funksjon trenger beste. Etter vår mening vil Quickoffice Mobile Suite være det beste valget for de fleste forbrukere.

Utfylling Office App Gaps

Microsoft Office i dag er ikke bare for dokumenter, regneark og presentasjoner, skjønt. Outlook og OneNote er også populære Office-programmer som mange ikke ønsker å gi opp, så la oss se på noen alternativer for disse.

OneNote er ikke tilgjengelig på iOS, men det er et flott alternativ app, MobileNoter som bringer nesten alle OneNote funksjonene til OneNote. Du kan synkronisere eksisterende OneNote notatbøker fra PCen og redigere dem på farten, eller legge til nye notater og synkronisere dem på nettet uansett hvor du er. Sjekk ut vår gjennomgang av MobileNoter for mer info.

Standard Mail app fungerer ganske bra for e-post på farten. Det inkluderer full Exchange ActiveSync-støtte. så du bør være i stand til å få tilgang til alle dine personlige og forretningsmessige e-postkontoer fra hvor som helst. Det eneste problemet er, iPhone Mail app bare lar deg opprette rene tekstmeldinger. Hvis du trenger å sende full HTML e-post, kan du prøve ut MarkdownMail. Dette programmet lar deg lage rikt formatert HTML-e-post på din iPhone ved hjelp av Markdown syntaks.

Konklusjon

Etter noen innledende skuffelser med Office2, var vi glade for å se at både Quickoffice og Documents To Go tilbyr stor Kontorstøtte på iOS. Redigering rike dokumenter er aldri helt lett på en liten skjerm, men med en Office app, vil du finne at du kan gjøre mer forretninger på farten enn du noen gang funnet mulig. Plus, i mange tilfeller, viser et dokument og gjøre endringer senere er et flott alternativ. Hva er din favoritt Kontor app, og hvordan du bruker Office-verktøy på farten? Del dine tanker i kommentarfeltet.

Har vi savner en Office-app for iOS som du elsker, eller overse en funksjon du trenger? Gi oss beskjed i kommentarfeltet, og hvis det er noe vi kan teste, vil vi gi deg beskjed! Det er ingen grunn til å bruke $ 50 på apps bare for å finne den perfekte kontor app for dine behov, så vi håper denne informasjonen hjelper deg å gjøre ditt valg og få mest mulig igjen for app-dollar.

De 5 beste gratis tekstbehandlere

Av Sarah Ang 2013-10-31 09:03:56 UTC

Vi har alle brukt Microsoft Word. den mest utbredte tekstbehandlingsprogram på markedet, på ett punkt i våre liv. Det viser seg likevel å være en stift, spesielt i utdanning, men det er nok av konkurrenter som kjemper om vår tekstbehandling lojalitet.

Hvis du ikke er en fan av Word, er ikke interessert i å kjøpe en komplett kontorpakke, eller du egentlig bare trenger en ny, gratis tekstbehandler, sjekk ut det beste av det beste under.

1. Google Docs

Sannsynligvis den mest populære tekstbehandlingsprogram etter Microsofts egen, denne listen ikke kan eksistere uten Google Docs. Dokumenter er tilgjengelig ved hjelp av Google Drive. som lar deg laste opp de vanlige mistenkte - dokumenter, bilder, videoer og filer - til 15 GB gratis lagringsplass.

Den rene, klassiske Google design gjør Docs enkel å bruke, og den synkroniserer på alle enhetene dine. Rediger så mye du vil, og hvis du ombestemmer deg, lagrer og sporer alle endringer fra det øyeblikket du begynner å skrive dokumenter.

Dokumenter som er kjent som den reddende gruppeprosjekter både nære og langt - se hva lagkameratene dine gjør i sanntid, eller lett chatte med dem i sidepanelet.

Pass på å se inn i stasjonen mange andre apps. leke med Quickoffice til raskt å åpne og redigere dokumenter på telefonen eller nettbrettet, Hold deg til å holde orden, Tegninger til å legge grafikk, eller Regneark å samarbeide om regneark.

Last ned gratis Disk-appen for iOS- eller Android-enhet.

2. Textilus - Microsoft Word Edition

iPad-brukere er sikkert kjent med Textilus, Knowtilus 'flaggskip tekstbehandlingsprogram. Denne omfattende, rik tekst-app støtter mer enn 32 språk, blir ofte oppdatert og har en rekke formateringsalternativer - mer enn 60 ulike fonter har å gjøre triks, ikke sant?

Textilus lar deg opprette og redigere dokumenter som kan åpnes i Microsoft Word, Openoffice, Scrivener og Nisus Writer. Sett inn bilder, diagrammer, signaturer og tegninger. Eksporter arbeidene i ulike formater, og synkronisering med Dropbox, iCloud, Evernote eller Scrivener å holde seg oppdatert.

Bruk snapshot-funksjonen til å ta et bilde av den nåværende tilstand av dokumentet. Dette bildet er sendt til app snapshots mappen, hvor den kan deles eller lagres på ubestemt tid.

Du kan også søke direkte i programmet via Google, Wikipedia eller ordbok, og tilpasse knappene 25 verktøylinjen for enkelhets skyld. Textilus dokumentene er kompatibel med hundrevis av andre tekstbehandlingsprogrammer, for eksempel Pages, Microsoft Word, notater og mer.

3. TextEdit

Helt siden Apple kjøpte datamaskinen selskapet NeXT, har det distribuert TextEdit på OS X for å erstatte Simple.

Ligner på design til klartekst. du trenger enkel å åpne TextEdit og skriv i vei. Du kan formatere og legge ut på siden, lage tabeller og lister, arbeid med HTML, og importere bilder, musikk og filmfiler. Den korrigerer automatisk staving mens du skriver, og på OS X Mountain Lion, kan du også diktere bruker TextEdit.

4. Kingsoft Office Writer

Writer er en del av hele Kingsoft Office-pakken (sammen med regneark og presentasjon), og det skaper dokumenter som er fullt kompatibel med Microsoft Word.

Programmet støtter rik tekstredigering, dokumentkryptering "natt lesemodus", bilde og bord drift, og mer. Writer åpner også mailet dokumenter i nesten alle formater, og det er lett å hente filer fra forskjellige steder.

2013 utgivelsen lagt til et avsnitt fane og tre forskjellige skins, og det gjorde skape en in-text tabellen spesielt intuitiv.

Likevel kan det ikke være så elegant og rent snitt som andre tekstbehandlere - ta for eksempel den store verktøylinjen. (Det anbefales at du setter dokumentet til full skjerm.)

Apple kunngjorde den 10 september at det vil gi iWork gratis med alle nye iOS-enheter. Det betyr at hver nyinnkjøpte iPhone, iPad og femte generasjon iPod Touch får Pages, vanligvis $ 9,99, gratis.

Og selv Sider er først og fremst rettet mot iOS og Mac-brukere, kan Windows-brukere bruker web-versjonen Sider via den utmerkede iWork for iCloud. På nettet brukere kan opprette, redigere og samarbeide om dokumenter med mange av de samme funksjonene i iOS og Mac-programmer.

I tillegg kunngjorde selskapet på iPad Air lanseringen hendelsen på 22 oktober at Mac OS X Mavericks og iWork vil være gratis.

Pages gir deg alle verktøyene du trenger for å lage flotte dokumenter. Tekst brytes automatisk rundt satt inn bilder, diagrammer og tabeller. Tilgang mer enn 60 maler, eller starte med en blank tavle.

Du kan også spore kommentarer, lagre dokumenter som Word-filer, dele dem med dine kollegaer og få tilgang til arbeidet ditt via iCloud.

Har noe å legge til denne historien? Del det i kommentarfeltet.

De 5 beste gratis tekstbehandlere

Av Sarah Ang 2013-10-31 09:03:56 UTC

Vi har alle brukt Microsoft Word. den mest utbredte tekstbehandlingsprogram på markedet, på ett punkt i våre liv. Det viser seg likevel å være en stift, spesielt i utdanning, men det er nok av konkurrenter som kjemper om vår tekstbehandling lojalitet.

Hvis du ikke er en fan av Word, er ikke interessert i å kjøpe en komplett kontorpakke, eller du egentlig bare trenger en ny, gratis tekstbehandler, sjekk ut det beste av det beste under.

1. Google Docs

Sannsynligvis den mest populære tekstbehandlingsprogram etter Microsofts egen, denne listen ikke kan eksistere uten Google Docs. Dokumenter er tilgjengelig ved hjelp av Google Drive. som lar deg laste opp de vanlige mistenkte - dokumenter, bilder, videoer og filer - til 15 GB gratis lagringsplass.

Den rene, klassiske Google design gjør Docs enkel å bruke, og den synkroniserer på alle enhetene dine. Rediger så mye du vil, og hvis du ombestemmer deg, lagrer og sporer alle endringer fra det øyeblikket du begynner å skrive dokumenter.

Dokumenter som er kjent som den reddende gruppeprosjekter både nære og langt - se hva lagkameratene dine gjør i sanntid, eller lett chatte med dem i sidepanelet.

Pass på å se inn i stasjonen mange andre apps. leke med Quickoffice til raskt å åpne og redigere dokumenter på telefonen eller nettbrettet, Hold deg til å holde orden, Tegninger til å legge grafikk, eller Regneark å samarbeide om regneark.

Last ned gratis Disk-appen for iOS- eller Android-enhet.

2. Textilus - Microsoft Word Edition

iPad-brukere er sikkert kjent med Textilus, Knowtilus 'flaggskip tekstbehandlingsprogram. Denne omfattende, rik tekst-app støtter mer enn 32 språk, blir ofte oppdatert og har en rekke formateringsalternativer - mer enn 60 ulike fonter har å gjøre triks, ikke sant?

Textilus lar deg opprette og redigere dokumenter som kan åpnes i Microsoft Word, Openoffice, Scrivener og Nisus Writer. Sett inn bilder, diagrammer, signaturer og tegninger. Eksporter arbeidene i ulike formater, og synkronisering med Dropbox, iCloud, Evernote eller Scrivener å holde seg oppdatert.

Bruk snapshot-funksjonen til å ta et bilde av den nåværende tilstand av dokumentet. Dette bildet er sendt til app snapshots mappen, hvor den kan deles eller lagres på ubestemt tid.

Du kan også søke direkte i programmet via Google, Wikipedia eller ordbok, og tilpasse knappene 25 verktøylinjen for enkelhets skyld. Textilus dokumentene er kompatibel med hundrevis av andre tekstbehandlingsprogrammer, for eksempel Pages, Microsoft Word, notater og mer.

3. TextEdit

Helt siden Apple kjøpte datamaskinen selskapet NeXT, har det distribuert TextEdit på OS X for å erstatte Simple.

Ligner på design til klartekst. du trenger enkel å åpne TextEdit og skriv i vei. Du kan formatere og legge ut på siden, lage tabeller og lister, arbeid med HTML, og importere bilder, musikk og filmfiler. Den korrigerer automatisk staving mens du skriver, og på OS X Mountain Lion, kan du også diktere bruker TextEdit.

4. Kingsoft Office Writer

Writer er en del av hele Kingsoft Office-pakken (sammen med regneark og presentasjon), og det skaper dokumenter som er fullt kompatibel med Microsoft Word.

Programmet støtter rik tekstredigering, dokumentkryptering "natt lesemodus", bilde og bord drift, og mer. Writer åpner også mailet dokumenter i nesten alle formater, og det er lett å hente filer fra forskjellige steder.

2013 utgivelsen lagt til et avsnitt fane og tre forskjellige skins, og det gjorde skape en in-text tabellen spesielt intuitiv.

Likevel kan det ikke være så elegant og rent snitt som andre tekstbehandlere - ta for eksempel den store verktøylinjen. (Det anbefales at du setter dokumentet til full skjerm.)

Apple kunngjorde den 10 september at det vil gi iWork gratis med alle nye iOS-enheter. Det betyr at hver nyinnkjøpte iPhone, iPad og femte generasjon iPod Touch får Pages, vanligvis $ 9,99, gratis.

Og selv Sider er først og fremst rettet mot iOS og Mac-brukere, kan Windows-brukere bruker web-versjonen Sider via den utmerkede iWork for iCloud. På nettet brukere kan opprette, redigere og samarbeide om dokumenter med mange av de samme funksjonene i iOS og Mac-programmer.

I tillegg kunngjorde selskapet på iPad Air lanseringen hendelsen på 22 oktober at Mac OS X Mavericks og iWork vil være gratis.

Pages gir deg alle verktøyene du trenger for å lage flotte dokumenter. Tekst brytes automatisk rundt satt inn bilder, diagrammer og tabeller. Tilgang mer enn 60 maler, eller starte med en blank tavle.

Du kan også spore kommentarer, lagre dokumenter som Word-filer, dele dem med dine kollegaer og få tilgang til arbeidet ditt via iCloud.

Har noe å legge til denne historien? Del det i kommentarfeltet.

Relaterte innlegg

  • Pages for Mac det siste ordet i tekstbehandling. Pages for Mac er en kraftig tekstbehandlingsprogram som gir deg alt du trenger for å lage dokumenter som ser vakker. Og lese vakkert ....

  • Tidligere PCMag lærling Jordan Minor er en junior programvare analytiker som egentlig bare ønsker å bruke sin fancy Northwestern University journalistikk grad å skrive om dataspill. Han er tidligere ...

  • Diskusjon Jarte puster lett og rask. Laget av Carolina Road Programvare dette tekstbehandlingsprogram tilbys som en gratis versjon, bærbare versjonen og valgfri oppgradering til "klokkene og ...

  • Spill 4 bilder 1 ordspillet 4 bilder 1 ord nettsteder for å koreansk drama gratis Mad max raseri vei full movie kickass Kcee pull remix gratis Mp3 gratis alene Celine Dion Realplayer internett ...

  • Liker du dette Pictoword: 2 Pics, Hva er en Word? side? Som oss på Facebook eller Google+. Hva du liker å gjøre oss til å smile :-) og inspirere oss til å oppdatere raskere! Format / System: iPhone iPad iPod Touch ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-ipad-app-for-word-dokumenter.php on line 189

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-ipad-app-for-word-dokumenter.php on line 189