Hva er den beste homofil dating app for iphone

25 beste "Gay Dating" Apps (Homoseksuell, Bi, Trans Nysgjerrig)

Best Overall

De 5 apps nedenfor er noen av de mest populære i dating plass som en helhet, men de er også stor for homofile og lesbiske singler.

Match ser mer enn 13,5 millioner besøk i måneden, og har mer enn 1,7 millioner betalende medlemmer, men det beste er den mest populære datingside noensinne ønsker rett og homofile singler likt.

2. OurTime

OurTime er den største abonnementsdatingside for single over 50, for ikke å nevne det er også # 1 dating app blant den demografiske. Hvis du er en moden singel leter etter en annen moden singel, er OurTime et utmerket valg.

Hvis du er en teknologisk avanserte homofil eller lesbisk dater, vil du elske Zoosk. Takket være sosiale nettverk integrasjon, gjør dette programmet det lett å møte folk når du sitter hjemme, pendle til jobben, på tredemølle, eller noe annet sted.

4. BlackPeopleMeet

BlackPeopleMeet er farten til app hvis du leter etter den største nettsamfunn av svarte og interracial singler, inkludert homofile menn og lesbiske kvinner.

5. BeNaughty

Hvis du har hookups på ditt sinn og ditt sinn på hookups, homofile og lesbiske enslige og par bør prøve BeNaughty.

De 11 apps nedenfor er stor for homofile, biseksuelle og bi-nysgjerrig menn.

Tilgjengelig i mer enn 192 land, er Grindr den mest populære stedsbasert dating app for homofile, biseksuelle og bi-nysgjerrige menn.

2. Bristlr

Vil du ha mer "skjegg love" i livet ditt? Da bør du slå til Bristlr. Åpen for alle, er dette morsomt (og super spesifikke) dating app laget for singler med skjegg og single på jakt etter noen med skjegg.

Fra bjørn til sportsidioter til bare vanlige gutter, kan Scruff å finne en kamp rett rundt hjørnet eller fra hele verden.

GuySpy har noen av de kuleste funksjonene i noen dating app, fra personlig tale hilsener og favorittlister, for å søke filtreringsmuligheter og en reisemodus.

Kjent som den første og eneste gay chat og gay dating app eksklusivt for menn over 30 år, tar MR X dine ønsker og behov i betraktning for å sende deg kvalitet kamper.

GROWLr, Bear Social Network er en gratis app som lar deg se bilder og chatte med sine mer enn 5 millioner medlemmer og holder deg oppdatert på de nyeste Bear Run og bjørn bar oppføringer.

Mer enn 6 millioner mennesker og teller har meldt seg for Hornet, en gratis og enkel å bruke app for homofile, bi, og nysgjerrige mennesker, så vi tror sjansene for å møte noen spesielle er svært høy.

8. BoyAhoy, By Skout Inc.

Himmelen er grensen på BoyAhoy, hvor du er bare et par klikk unna å finne likesinnede homofile menn og hvor som helst.

En av de raskest voksende apps for menn som ønsker å date andre menn, Jack'd lar deg bla gjennom tusenvis av bilder, se hvem som har sett profilen din, anonymt velge dine egne kamper, og mer.

10. u2nite

Sikker og anonym, u2nite setter brukerne, ikke bunnlinjen, først, beskytte din informasjon og samtidig levere deg de beste kampene. Og når de sier det er 100% gratis, de faktisk mener det.

Ekthet - det er hva Wapo handler om. De prøver ikke å lure deg med store tall og falske profiler, som er svært forfriskende.

De 5 apps under er best for lesbiske, biseksuelle og bi-nysgjerrig kvinner.

1. HER (tidligere Dattch)

Det som en gang var Dattch har nå blitt HER, app for kvinner som liker kvinner. Ikke bare er henne som en sassy beste venn som virkelig vet å sette deg opp, men du får mer enn bare de typiske trekkene, inkludert daglig lesbisk nyheter og hendelser.

2. Wing Ma'am

Din "mobile guidebok til LHBT samfunnet," Wing Ma'am gjør hele jobben for deg, enten du er singel eller en del av et par. Bli kjent med Princess Sjarmerende, oppdage spennende datoer ideer, få nye venner, RSVP til en lesbisk dansefest, og så mye mer!

Hva er den beste homofil dating app for iphone

3. Findhrr

Lei av "scenen"? Se på det gjennom nye øyne med Findhrr, en ledende app for lesbiske og bifile kvinner som vil møte og overgå dine forventninger.

4. Atraf Girls

Enten du bor lokalt eller reise til et fjernt sted, vil du ikke ønsker å gjøre det uten Atraf Girls. Flørte med og møte andre lesbiske kvinner har aldri vært så enkelt.

Laget for lesbiske av lesbiske, tilpasser SCISSR til hver bruker uansett hvor de identifiserer - dyke, queer, homofil, lesbisk, bifil, bi-nysgjerrig, og utover - fremmer samhandling mellom alle.

Mens apps ovenfor kan også fungere godt for bifile og transdatere, har de 4 apps nedenfor fått noen av de beste vurderingene fra denne målgruppen.

Med mer enn 1 milliard swipes per dag, du er oddsen for å få kontakt med noen på Tinder er veldig bra, om du vil ha en hookup, tilfeldig dato, eller forhold.

2. OkCupid

Lansert i 2004, er OkCupid en gratis dating app som er kjempebra for yngre LGBTQ daters, spesielt de som liker tanken på å bli matchet av deres atferd på stedet og svar på flervalgsspørsmål.

3. Distinc.tt

Distinc.tt er en uslåelig sosiale nettverk plattform for LHBT samfunnet som fokuserer ikke på hookups, men på vennskap, kameratskap, felles interesser og lignende.

Foruten å være "den største LHBT globale sosiale nettverk," Moovz gir også en trygg plass for homofile menn, lesbiske kvinner, bifile og transpersoner å virkelig være seg selv og få kontakt med folk som ønsker å gjøre det samme.

Relaterte innlegg

  • Ringtonium anmeldelse: Den beste ringetone etableringen app for iPhone Ringtonium er enkel og lett å bruke, og best av alt sparer du penger ved å la deg bruke din allerede kjøpte sanger som ringetoner ....

  • Topp 5 nettsteder for å laste ned gratis iPhone ringetoner (inkludert iPhone 6S iPhone 6 Plus) Hvis du har kjøpt en ny iPhone (iPhone 6S), må du ha en unik og vakker ringetone for din iPhone ....

  • OkCupid vs. Zoosk: Hva er den beste dating App? Når det kommer til dating apps på Google Play Store og App Store, er det nok av apps å velge mellom for eksempel POF. Match, Mamba. Ned....

  • Fem beste online dating nettsteder på jakt etter kjærligheten på nettet? Du har nok av steder å prøve og finne din perfekte noen. Vi har snakket om hvordan å finne den rette stedet for deg. men denne uken vi er ...

  • Beste dating apps for iPhone: Plenty of Fish, Meets Kaffe Bagel, Tinder, og mer! Trenger du en dato og ikke liker bar scene? Dette er de beste dating apps for iPhone! En del av å være menneske er ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-homofil-dating-app-for-iphone.php on line 146

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-homofil-dating-app-for-iphone.php on line 146