Hva er den beste gratis video redigering app for Android-telefon

5 Best Video Redaktører for Android

De fleste nye smarttelefoner i disse dager kommer med evnen til å ta opp video i 1080p, noe som betyr at mange av oss går rundt med ganske anstendig videokameraer i våre lommer. Men det er mer å gjøre en god video enn bare å fange øyeblikket. Ofte trenger du en video editor for å gå inn og rydde ting opp.

Hva er den beste gratis video redigering app for Android-telefon

Heldigvis trenger du ikke å gå fyre opp en PC. Her er fem videoredigerere du kan bruke direkte fra din Android-telefon eller tablett.

1) Powerdirector

De av dere som har brukt et videoredigeringsprogram på en PC før vet at de har en tendens til å komme med et bestemt utseende. Det er en tidslinje nederst. Klipp er tilgjengelig i øverst til venstre, og en forhåndsvisning sitter øverst til høyre. Cyberlink Powerdirector vil gi deg som kjent grensesnitt på Android-enheten.

Dette programmet er en av de mer avanserte alternativer der ute. Du kan dra og slippe scener som trengs, legge til lydspor, setter tittelteksten, velger du fra en rekke overgangseffekter, bruke filtre til videoene dine, og eksportere filer opp til 1080p (etter en $ 5 in-app kjøp, ellers er du begrenset til 720p). Du kan også sende dem rett til Facebook eller YouTube når du er ferdig.

Noen programmer trenger litt arbeid til overgangen komfortabelt fra skrivebordet til mobil, men dette er ikke en av de gangene. Windows-versjonen forblir kraftigere alternativ, men Android mobile tilpasning er neppe så dumbed ned som du kanskje tror.

Nedlasting: Powerdirector for Android (gratis med kjøp i appen)

2) AndroVid

AndroVid tar motsatt tilnærming. Her kan du ikke stapper en tradisjonell videoredigering erfaring på en mindre skjerm. I stedet alternativene vises som store ikoner eller miniatyrbilder som ruller over skjermen.

Endringen i følelsen betyr ikke at du ikke kan få mye gjort. Du kan fortsatt klippe video, legge til lyd, og bruke effekter, men du sannsynligvis ikke vil ønske å prøve noe som er for avansert. Jeg ville vurdere dette alternativet ideelt for videoer som ikke krever mye redigering. Slett det vanskelig tid du brukte fomle rundt i begynnelsen, gjelder en overgangseffekt eller to, legge til litt bakgrunnsmusikk, og drar av sted.

Jeg finner grensesnittet skjemmende og annonser irriterende, men du trenger ikke å forholde seg til funksjoner gjemt bak i appen. Og disse reklame gå bort hvis du får den pro-versjonen for $ 2.

3) KineMaster

Hvis du vil ha noe enklere å bruke enn Powerdirector, men er skremt av AndroVid mangel på polsk, prøv KineMaster. Programmet leveres med en tradisjonell videoredigering grensesnitt, men det gjør også justeringer for å imøtekomme berøringsskjermen og brukere med mindre erfaring. Det er ikke å si at du gir opp funksjoner. KineMaster er omtrent like avansert som Android videoredigering blir.

Du har fortsatt en tidslinje, en forhåndsvisning, og evnen til å anvende lag med tekst, mute bakgrunnsstøy, og andre slike tilpasninger - ting er bare annerledes ut. KineMaster kan også holde hånden din gjennom å legge til en tittel, noen effekter, og bakgrunnsmusikk hvis det er alt du ønsker å gjøre.

Her er tingen: KineMaster kommer til å koste deg. Den gratis versjonen klistrer et vannmerke på alt du gjør. Fjerne det og låse opp avanserte funksjoner krever et abonnement som går for $ 5 i måneden eller $ 40 i året. Alternativt kan du betale $ 6 bare én gang for å bruke premium funksjoner for tretti dager. Det kan være all den tiden du trenger for å komme gjennom prosjektet.

Nedlasting: KineMaster for Android (gratis med abonnement)

4) WeVideo

Mobile prosessorer rett og slett ikke har den samme mengden strøm som vi kan finne på stasjonære, så når du gjør endringer og eksportere filer, alt kommer til å ta mer tid enn det ville gjort på din PC.

Hva er den beste gratis video redigering app for Android-telefon

WeVideo sier en måte å komme rundt dette på er ved å gjøre din videoredigering i nettskyen. La oss sine eksterne maskiner bruke endringene raskere enn din lokale kunne maskinvare.

Ulempen med denne tilnærmingen er at du må vente på videoklipp for å laste opp før du kan komme i gang, og du må stole på filene dine til andres servere. Da må du laste ned på nytt alt når du er ferdig. Hvis du ikke finner denne off-putting, så vil du bli behandlet på en moderne grensesnitt som er forskjellig fra tradisjonelle videoredigerere og ganske enkelt å navigere på en berøringsskjerm, selv med en fullstendig mangel på videoredigering opplevelse.

Nedlasting: WeVideo for Android (gratis med kjøp i appen)

5) Magisto

Videoredigering er komplisert, og ikke alle har tid eller tålmodighet til å sitte ned og utvikle ferdigheter. Magisto er for de folkene. Programmet tar videoklipp, laster opp det til et sted eksterne, gjelder noen rettidig endringer, setter musikk og ekstra visuelle, så produserer en fil du kan dele på sosiale nettverk.

Magisto er ikke en app du vil slå til for faglig arbeid, men det kan ta noen vanskelige opptak og løsrevne bilder av din niese fornøyelse og gjøre dem om til noe fantastisk. Del den i noen fniser uten bruker for mye tid.

Nedlasting: Magisto for Android (gratis med kjøp i appen)

Lights, Tablet, action!

Hvis telefonen eller nettbrettet ikke kom med en, sørg for å laste ned en av de mange videospillere tilgjengelig for Android. På denne måten kan du nyte det du produserer uten å først sende filen over til en annen enhet.

Enten du produserer tilfeldige videoer for familien eller gjør touch-ups til et klipp du kommer til å kaste på nettet for arbeid, det er en Android-app som kan få jobben gjort. Bare vær tålmodig, så ting kan ta litt lengre tid enn de ville gjort på større og kraftigere maskiner. Likevel har videoredigering kommet en lang vei siden Androids tidligere år.

Hva slags videoredigering er du ute å gjøre på en telefon eller et nettbrett? Kanskje du har massevis av skjermopptak liggende rundt som du leter for å rydde opp. Har du allerede en go-to app som ikke er på listen ovenfor? Del dine anbefalinger og erfaringer med andre i kommentarfeltet!

Relaterte innlegg

  • Topp 5 Gratis musikk ringetoner Apps for Android-enhet med flere og flere mennesker bruker Android smart telefon, en rekke programmer er utviklet en sluppet å tilby Android-brukere bedre ...

  • Hvordan få ringetoner på Android Phone - Steg for steg guide med bilder Video Bare plukket opp Motorola Android drevet Droid forrige uke. Har hatt mye folk be om en mer i dybden ...

  • Beste app å laste ned gratis filmer på android Her er de beste måtene for gratis film nedlastinger for Android mobil, det inkluderer noen Android gratis film apps listen for å laste ned hollywood og bollywood ...

  • Beste spion apps 2012 Bruk litt tid til å teste ut funksjonene i en rekke modeller. "De er svindel, ett og alt. Det er alltid konsekvenser av noe slag. Ingen spise, men dyr og folk og ...

  • Hva er den beste Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips for nøyaktig telefonnummer Søk og Side-by-side-sammenligning av de topp-karakter Online Cell Phone Kataloger publisert. Tidligere nyheter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-video-redigering-app-for.php on line 133

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-video-redigering-app-for.php on line 133