Hva er den beste gratis tekstbehandling app for iPad 2

Diskusjon

Jarte puster lett og rask. Laget av Carolina Road Programvare dette tekstbehandlingsprogram tilbys som en gratis versjon, bærbare versjonen og valgfri oppgradering til "bjeller og fløyter" versjon Jarte Plus ($ 19,95 US). Programmet nedlastinger som enten en vanlig installasjon eller en bærbar versjon i en zip-fil.

Jarte støvler raskt med en velkomst dokument og tomt dokument allerede faner. Oppsettet er litt sjokkerende for diehard tekstbehandlings brukere. Tenker tilbake, så var endring fra MS DOS stil av Word Perfect til Windows grafiske grensesnittet av MS Word for mange år siden. Det er ikke å si Jarte er fremtiden, i stedet er det mer av en vri på i dag. Fraværende av de vanlige knapperader i de fleste tekstbehandlingsprogrammer, bruker Jarte en skifer utseende bar med gel som knapper (se bilde) for et renere utseende. Handelen av er å bruke menyer og snarveistaster i stedet for rotete knapper. Standard oppsett (kalt Compact) kan endres til små eller Classic utsikt. Når lære å navigere Compact layout, slå på etikettene er nyttig. Minimal layout vil fjerne grafikken og gi en tradisjonell tekst menylinjen. Classic bruker et annet oppsett for knappene og gir bedre merking, og et ikon meny for ulike handlinger. Det er et alternativ for å slå på knappeetiketter i Compact layout hvis du trenger dem. Min personlige favoritt er klassisk layout. I dette oppsettet er det lettere å sette barer for referanseverktøy som ordbok og synonymordbok og sette et søk bar; eller begge.

Individuelle dokumenter åpnes i faner som blir merket med filnavnet gang reddet. Dette gjør arbeidet med flere dokumenter samtidig enklere enn å bruke snarveistastene eller en Windows-menyen for å navigere mellom dokumenter. Jeg fant dette å være sant, så jeg brukte Jarte å skrive anmeldelser for denne kategorien. Noen av funksjonene, som ordbok, synonymordbok, og hjelp linken bruke nettressurser. Stavekontroll må manuelt påberopes i gratis versjon ved å trykke F7 eller finne den i redigeringsmenyen (Compact layout) eller Spell-knappen i klassisk layout. Automatisk stavekontroll er tilgjengelig i den betalte versjonen. For filer åpnes ofte, som maler, bruk "favoritter" -mappen for å finne og åpne raskere.

Hva er den beste gratis tekstbehandling app for iPad 2

Hva gjør Jarte unik er å endre status quo når det gjelder tekstbehandling ved å endre grensesnittet og gir en renere mer leken miljø.

I dette lys og god tekstbehandler, er alle grunnleggende redigeringsfunksjoner inkludert som finne og erstatte, innrykk og kule, avsnittsjustering, sette inn tabeller, tekstrammer og bilder samt spellchecks, men noen avanserte verktøy som hyperkoblinger og spore endringer er ikke tilgjengelig . Filer kan lagres i doc, docx, txt, rtf, html eller pdf-format. Sideoppsett med topp- og bunntekst, og forhåndsvisning er også en standard funksjon.

I motsetning til andre tekstbehandlere, er AbleWord unik i sin evne til å lese og redigere PDF-dokumenter.

Det er bemerkelsesverdig å direkte åpne en PDF-fil for enkel redigering, som å endre tekst eller bilder fra PDF-fil uten å påvirke sin grunnleggende layout før du lagrer tilbake til PDF. Import av tekst fra en PDF-fil i et Word-dokument er også inkludert i den nyeste versjonen.

WordGraph er fysisk en av de større programmer. Installasjonen er fort skjønt. Jeg prøvde å følge en av sine nedlastingslenker som tok meg til Soft82. Dette nettstedet prøvde å installere en nedlasting program så jeg avlyste den og prøvd Mirror en link. Dette tok meg til Majorgeeks og installert smertefritt.

Dessverre WordGraph ikke setup et skrivebordsikon som standard, så jeg måtte grave programmet ut av Windows-programmer menyen. Når programmet åpnet jeg ble overrasket over GUI layout. Det er verktøylinjer innen hurtigknapper, men de er mer fargerik og jevnere enn de fleste tradisjonelle eldre stiler. Programmet åpnet i oversikts layout visning ved hjelp av et punkt hersker i stedet for en amerikansk standard linjal. Også linjalen er på begge sider av dokumentet i stedet for den venstre side. Da jeg prøvde å få hjelp på linjalen møtte jeg en annen utfordring, en melding som sa "The Help for dette programmet ble opprettet i Windows Hjelp-format, som er avhengig av en funksjon som ikke er inkludert i denne versjonen av Windows. Men du kan laste ned et program som lar deg se Hjelp opprettet i Windows Hjelp format. " Den manglende filen er WinHlp32.exe. Så jeg gikk til Microsofts nettside ved hjelp av den medfølgende link, fulgt instruksjonene og installert oppdateringen. Hjelpefilen nå fungerer, dessverre er det ingen hjelp i forbindelse med linjalen eller mange andre funksjoner.

Opplevelsen blir bedre. WordGraph er ment for mer avanserte brukere enn mange av de andre WPS. Dette programmet er faktisk fra en Office Suite så finner du mange av de samme funksjonene. En kul funksjon jeg pris er knappene for ting som hevet / senket, spesialtegn, dato & tid og markeringer. Jeg var alltid plaget å måtte grave for disse funksjonene i andre WPS. Å kunne flis flere dokumenter horisontalt eller vertikalt er en fin funksjon. Selv om marginene er vist i millimeter, når du beveger musen over en av de margininnstillingene det viser USA tilsvarer inches. For sikkerhet WordGraph har evnen til å rykke ut teksten og låse dokumentet. Programvareselskapet touts ord kunst og matematiske ligninger, men jeg fant ikke noe enestående i noen av disse funksjonene. Bruk av matematiske ligninger / uttrykk krever installasjon av sine regneark program Accel. En annen funksjon mangler fra plagsom hjelpefilen. Det er en oppgradering tilgjengelig for senere nedlasting, men dette krever å laste ned en zip-fil, pakk ut filen i en katalog og deretter kopiere filene til den opprinnelige SSuiteOffice katalogen og lim for å overskrive eksisterende filer. Prosessen virker litt tungvint for meg.

Hva gjør dette programmet unikt er utseende og layout. Mange funksjonelle verktøylinje knapp valgene ofte ikke funnet i WP-programmer.

AbiWord bruker tradisjonell tekstbehandling GUI layout. Programmet er litt utdatert siden forrige utgivelse 4 år siden. AbiWord touts være åpen kildekode og cross platform ligner MS Word. Målet med programmet er å fungere på flere plattformer. Slik at kreditt, de fleste andre tekstbehandlere er Windows-plattformen.

Nedlastingen og installasjonen for AbiWord er enkelt og leveres komplett med seks forskjellige installere typer: typisk, full, full med filtilknytninger, minimal, fulle pluss nedlasting, samt en tilpasset installasjon der brukeren kan velge og vrake mellom hvilke funksjoner og funksjoner for å legge til eller fjerne fra installasjonen. I henhold til tretti sekunder programmet er installert og kjører ved ferdigstillelse.

Ved første blikk, er det svært lite som ser ut til å gjøre dette programmet unikt, bortsett fra å være på tvers av plattformer. Jeg greide å finne den ekstra verktøylinjen. Denne verktøylinjen legger knapper jeg vanligvis savner i et tekstbehandlingsprogram; fôr, super / sub skript, avsnittsavstand, linjeavstand, og hode / bunntekst knapper. En annen funksjon jeg liker er å kunne endre linjal måling fra inches til punkt, centimeter, eller pica bruker preferanse menyen. AbiWord har en ordbok og en referanse del, men ingen synonymordbok.

Deling av dokumenter er mulig med integrering av AbiCollab webtjeneste i den nyeste versjonen (2.8.6). Denne funksjonen er spesielt velkommen for scenarier som ekstern samarbeid.

Relaterte produkter og lenker

Du vil kanskje sjekke ut disse artiklene også:

Relaterte innlegg

  • Pages for Mac det siste ordet i tekstbehandling. Pages for Mac er en kraftig tekstbehandlingsprogram som gir deg alt du trenger for å lage dokumenter som ser vakker. Og lese vakkert ....

  • Tidligere PCMag lærling Jordan Minor er en junior programvare analytiker som egentlig bare ønsker å bruke sin fancy Northwestern University journalistikk grad å skrive om dataspill. Han er tidligere ...

  • Kontor Suites for iPad: The Roundup Siden den dagen iPad lansert, har ivrige mobilophiles lurt på om det kan signalisere en ny daggry i mobil databehandling - nemlig en der vi alle bruke en ...

  • Gratis tekstbehandler for Ipad IPad er en tablet datamaskin designet og utviklet av Apple. Det er spesielt markedsført som en plattform for lyd og visuelle medier som bøker, tidsskrifter, ...

  • 9 best tekstbehandling apps for iPad iPhone Hvis du er ute etter de beste iPhone-apps for tekstbehandling med din nye iPhone. du kan velge noen av disse tekstbehandlingsprogram for iPad og iPhone ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-tekstbehandling-app-for.php on line 121

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-tekstbehandling-app-for.php on line 121