Hva er den beste gratis ordet app for ipad

9 best tekstbehandling apps for iPad iPhone

Hvis du er ute etter den beste iPhone-apps for tekstbehandling på din nye iPhone. du kan velge en av disse tekstbehandlingsprogram for iPad og iPhone.

1. Daedalus Touch - Text Editor for iCloud (iPhone + iPad) - Dette er en av de enkleste tekstbehandling programmer på App Store. Hvis du leter etter en svært enkel å bruke og rask tekstbehandler app for iPhone og iPad, bruke Daedalus Touch. Dette er ikke et alternativ til Apple Pages eller MS Word, men, men det er en av de mest nyttige, enkle og raske tekstbehandlings apps tilgjengelig for iPad og iPhone. Dette minimal tekst editor er fullt integrert med iCloud, og du kan også legge til Dropbox, Box og WebDAV integrasjon og andre avanserte funksjoner via in-app kjøp.

Hva er den beste gratis ordet app for ipad

2. iWord Processor Pro - Microsoft Office Word Edition + PDF Professional (iPhone + iPad) - Hvis du er ute etter den fullt funksjonell og komplett tekstbehandling app for deg iPad og iPhone, bruker iWord Prosessor Pro. Dette iPad tekstbehandling app lar deg opprette og redigere Microsoft Word-dokumenter, Apple Pages-dokumenter og Open Office-dokumenter på din iPad og iPhone. Med iWord Processor Pro, kan du også opprette og kommentere PDF-dokumenter.

iWord Processor Pro er et fullverdig tekstbehandling app for iOS-enheter som kommer med mange nyttige funksjoner, som for eiendeler Synkronisering ved hjelp av Dropbox / Google Drive / OneDrive, håndskrevne og lyd notater, eksport dokumenter som docx, pdf, txt, ppt, xlsx, html, jpeg og mp3, rik tekstformatering, passordbeskyttelse og mer. Og du kan også konvertere Word til PDF og PDF til Word ved hjelp iWord Processor Pro.

3. iA Writer (iPhone + iPad) - En meget populær, funksjonell og enkel å bruke tekstbehandling app for iPad og iPhone. iA Writer støtter synkronisering med iCloud og Dropbox. Med iA Writer, kan du opprette og redigere txt og .md filer på din iPad og iPhone. Dette programmet kommer med tastatur utvidelse som gjør skrive veldig enkelt. iA Writer er ikke en fullverdig tekstbehandling app for iPad og iPhone, men det gjør det mulig å skrive raskt og enkelt på din iPhone og iPad i txt-format.

Hva er den beste gratis ordet app for ipad

4. Dokumenter Pro 7: Redigere og skrive ut filer regneark, administrere Office Word Excel Pages Numbers-dokument (iPhone + iPad) - Hvis du er ute etter en enkel å bruke og komplett kontor dress med filbehandler app for deg iPhone og iPad, bruke dokumenter Pro 7. Dette programmet har en veldig ren visuell stil og mange nyttige funksjoner, som for eiendeler Dropbox synkronisering, fotoalbum, filbehandler, regneark, tekst & csv fil støtte og DOC. xls filer støtte og mye mer.

Med Dokumenter Pro 7, kan du opprette, lagre, organisere, skrive ut eller dele alle dine dokumenter, regneark, videoer, bilder og opptak på den nye iPhone, iPod touch, iPad og iPad mini. Dette er en fullverdig kontor dress inkludert et flott ord tekstbehandling app for iOS-enheter.

5. Matcha - Skrive App & Tekstbehandler (iPhone + iPad) - Hvis du er ute etter en ryddig og kraftig tekstbehandler for deg iPad, iPad mini eller iPhone, kan du prøve Matcha (tidligere Wisdom Writer). Matcha kommer med alle de funksjonene du forventer av en god skriftlig app, som- Dropbox og iCloud synkronisering, full bluetooth tastatur støtte, passord beskyttelse, dele funksjonalitet, tredjeparts app integrering og mer.

6. Sider (iPhone + iPad) - Sider av Apple Inc er en av de beste og mest brukte tekstbehandlingsprogram på iOS-enheter. Dette er en fullverdig og komplett tekstbehandler app som leveres med 60 maler og iCloud-støtte. Med Pages, kan du redigere MS Word-dokumenter på iPad og iPhone og eksport passordbeskyttede dokumenter til docx format. Dette programmet lar deg lage flotte dokumenter på din iPad og iPhone med letthet.

7. Microsoft Word for iPad (iPad) - Hvis du er en vanlig av Microsoft Word og søker etter beste iPad tekstbehandling. bruk denne. Dette er den ekte Microsoft Word-app for iPad som lar deg lese, redigere Creat og samarbeide faglig kvalitet Word-dokumenter på din iPad. Med Microsoft Word for iPad app, kan du lese MS Word-dokumenter gratis, men du må abonnere på Office 365 via in-app kjøp for å redigere eksisterende dokumenter eller opprette nye dokumenter på din iPad. Hvis du er ute etter et førsteklasses profesjonell tekstbehandling app for deg iPad og iPad mini, er Microsoft ord en av de beste alternativene for deg. Du kan opprette, redigere og vise skrivebords kvalitet Word-dokumenter som du gjør på din Mac eller Windows PC.

8. WPS Kontor GRATIS + PDF: Kompatibel med Microsoft Word, PowerPoint og Excel (iPhone + iPad) - Hvis du leter etter et komplett kontor dress for iPhone og iPad, kan du bruke WPS Office. Dette er den beste gratis kontor dress app for iPad og iPhone som er helt kompatibel med MS Word, Excel og PowerPoint-filer. Med WPS Office kan du enkelt opprette, redigere og dele og kryptere .doc. docx. punktum. dotx. WPS. WPT. xls. XLT. xlsx. xltx. et eller .ett. pptx POT .potx PPS .dps .dpt på iPad og iPhone. WPS Kontor støtter Google Drive, Box, WebDAV, SkyDrive (nå OneDrive), Box og Dropbox synkronisering. Dette er som en gratis MS Office-pakke for iPad og iPhone.

9. Quip (iPhone + iPad) - Hvis du leter etter en moderne, vakker og gratis tekstbehandling app for iPad og iPhone, bør du bruke Quip. Dette er bare et tekstbehandlings app, ikke et komplett kontor dress som Kingsoft Office, men det er den perfekte app for å lage enkle og vakre dokumenter, ta notater og organisere oppgavelister, og den støtter sanntids samarbeid redigering.

Ta den tradisjonelle tekstbehandlingsprogram og slå din iPad i en tekst-entry maskin med iA Writer. Borte er standard iOS tastaturet, erstattet med en ekstra rad med knapper for å hoppe rundt med ord, pil venstre og høyre, og sette inn spesialtegn. En åpning ikon fokuserer teksten til tre synlige linjer for å hjelpe deg å fokusere på ordene du skriver inn. Synkronisering av manuskriptet er nøkkelen med iA Writer tilbyr både iCloud og Dropbox støtte. Deling alternativene inkluderer: e-post som tekst, e-post som vedlegg, print, og evnen til å åpne filen i andre programmer.

kjente Apps

Quickoffice - redigere Office-dokumenter, regneark og presentasjoner

Hvis du ikke trenger å jobbe med regneark så dette programmet kan være for deg. Programmet tar alle de store ting av Office2 HD og forenkler det å arbeide med Microsoft Word-filer og andre tekstbaserte filer fra de ulike Internett-tjenester. Hvis du liker den måten Office2 fungerer, men bare trenger det for tekst, så dette er en stor app å ha. Det kan være verdt det for deg tilbringe noen flere dollar på Office2 HD til fremtidig bevis i tilfelle du trenger Excel støtte i fremtiden.

Citrix ShareFile QuickEdit: opprette og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner hvor som helst

Microsoft Word (for iPad)

Den kraftigste tekstbehandlingsprogram på iOS-plattformen. Gjør god bruk av Apples Smart Keyboard og store iPad Pro Screen.

Selv på en iPad Pro, kan du ikke redigere to dokumenter samtidig. Hurtigtaster er i strid med de av OS X. Ingen tilgang til Apples iCloud Drive.

Word for iPad er det beste tablet-baserte tekstbehandler. På iPad Pro, med Apples Smart Keyboard, det er den nest beste tingen å fullskala tekstbehandling på en bærbar PC. Likevel vil avanserte brukere gnage på sine begrensninger.

Tabletter er fortsatt langt fra ideell plattform for tekstbehandling fra start til slutt, men hvis du har en iPad og du trenger å redigere dokumenter, er Microsoft Word for iOS beste valget, langt. Microsoft holder bedre hele sin mobile kontor apps diskret, og legger til funksjoner som lenge har vært i Windows- og OS X-versjoner, som for eksempel muligheten til å åpne filer i Opendocument-formatet som brukes av open-source kontorpakker Libreoffice og Openoffice. Applikasjonen, som også kjører på iPhone, Android og Windows Phone, er fortsatt mangler noen funksjoner som avanserte brukere av desktop tekstbehandling apps (som meg) anser nødvendig. Men for nettbrettbrukere det er uten tvil den beste tekstbehandling iPad app det er, og jo mer jeg bruker den, jo mer er jeg overbevist om at det er en verdig og moden stykke programvare som fortjener et hjem på iPad av alle som skriver .

Relaterte innlegg

  • Hva er den beste kontor App for iPhone eller iPod Touch? Matthew Guay på 17 november 2010 Ønsker du å se hva alle de store Office-programmer for iPhone og iPod Touch tilbud uten å sløse ...

  • Best iPad Prosjektledelse Apps til å styre prosjekter på farten Prosjektledelse er viktig både for små lag og store selskaper. Det er en av de mest avgjørende faktorene som bestemmer ...

  • OkCupid vs. Zoosk: Hva er den beste dating App? Når det kommer til dating apps på Google Play Store og App Store, er det nok av apps å velge mellom for eksempel POF. Match, Mamba. Ned....

  • Spill 4 bilder 1 ordspillet 4 bilder 1 ord nettsteder for å koreansk drama gratis Mad max raseri vei full movie kickass Kcee pull remix gratis Mp3 gratis alene Celine Dion Realplayer internett ...

  • Liker du dette Pictoword: 2 Pics, Hva er en Word? side? Som oss på Facebook eller Google+. Hva du liker å gjøre oss til å smile :-) og inspirere oss til å oppdatere raskere! Format / System: iPhone iPad iPod Touch ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-ordet-app-for-ipad.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-ordet-app-for-ipad.php on line 125