Hva er den beste gratis dating app

OkCupid vs. Zoosk: Hva er den beste dating App?

Når det kommer til dating apps på Google Play Store og App Store, er det nok av apps å velge mellom for eksempel POF. Match, Mamba. Ned. Tinder og på Møterom. Vi har besluttet å sammenligne to av de mest populære dating apps, OkCupid og Zoosk, for å se noe som vil gi deg den beste dating opplevelse.

Hva er den beste gratis dating app

1. OkCupid vs. Zoosk: Komme i gang

Når du først åpner OkCupid mobile app, må du registrere deg. Når du er ferdig med registreringsprosessen, vil du da få til å lage din OkCupid profil. Hvis du bruker den mobile enheten til å fylle ut profilen din, vil det ta ganske lang tid. Enten du har fullført alle feltene eller ikke, kan du likevel søke kamper i nærheten. Fordi OkCupid krever at du fyller ut så mye informasjon om din dating profil, kan det være svært tidkrevende, og kan være bedre å fylle ut på skrivebordsversjonen av OkCupid.

Når jeg først logget inn Zoosk dating app, jeg overraskende funnet at registreringsprosessen gikk smertefritt og ikke så tidkrevende som OkCupid sin registreringsprosessen. Selv om du leter etter datoer i nærheten, bør registreringsprosessen generelt være raskt og enkelt, spesielt siden de fleste mennesker surfer profiler på sine mobile enheter.

2. OkCupid vs. Zoosk: Interface

OkCupid mobile app har et meget brukervennlig grensesnitt. Du kan søke ved å filtrere visse felt som alder, høyde, plassering, status, bilder, siste på nettet og bestille ved. A-liste filtre lar deg søke kroppstype og attraktivitet. Avansert filtrering lar deg søke søkeord, bli med dato, etnisitet, religion og utdanning. Når du har valgt alt du leter etter, vil OkCupid trekke opp nærliggende kamper. Ved å kunne bruke swiping gester, OkCupid gjør det enkelt å finne den perfekte match mens du er på farten.

Selv om Zoosk reklame på TV er ganske cheesy, har sin dating app en imponerende brukergrensesnitt. Ved å sveipe til høyre, kan du umiddelbart se dine kamper. Hvis du finner noen du er interessert i, kan du enkelt legge dem, kyss på dem, send dem en gave eller sende dem en melding. Med et enkelt bla kan du se personens sammendraget, hva de leter etter, og gavene de har mottatt fra andre medlemmer. Applikasjonen viser også hvis de har bekreftet sitt telefonnummer og Facebook-konto.

Hva er den beste gratis dating app

3. OkCupid vs. Zoosk: Funksjoner

Hvis du finner noen du liker på OkCupid, kan du trykke på stjerne på deres profil, og det vil fortelle dem at du er interessert. Hvis du ender opp med forkjærlighet hverandre, vil OkCupid sende deg et varsel. For å finne ut mer om den personen du er interessert i, bare trykk på "Om", og du kan se deres selv oppsummering og hva de leter etter. Hvis du føler det er en kamp, ​​kan du bare trykke "send en melding" på bunnen av skjermen, og du vil være chatting bort umiddelbart ved å gå til menyen du kan se aktiviteten din, fyrstikker, gjør quickmatch, se hvem som sjekket ut profilen din og se innboksen din.

Zoosk har en "boost" -funksjon som kan hjelpe deg å bli mer populært. Ifølge Zoosk, hver gang du bruker "boost" -funksjon vil du bli markert i søkeresultatene slik at flere medlemmer kan se profilen din. Selv om dette er en fristende funksjon, er det kostbart. Du kan legge til løft ved å kjøpe mynter. Programmet tilbyr tre forskjellige øke pakker: $ 99,99 får du 1800 mynter, $ 39,99 får du 480 mynter, og for $ 19.99 får du 180 mynter.

Du kan enkelt få tilgang til hovedmenyen ved å trykke på den øverste venstre hjørne i Zoosk mobile app. Her kan du se hvem som er pålogget i øyeblikket, se sammenhengene du har gjort, hvem har sett profilen din, og sjekk innboksen din for nye meldinger. En av Zoosk mest populære funksjonene er Carousel, noe som gjør at du kan sveipe gjennom profiler. Dette gjør det enklere for deg å finne det du leter etter. Dersom et medlem blunker til deg, kan du sette opp en melding at de vil få. Ex: Takk for kyss. Send meg en melding.

Hva er den beste gratis dating app

For å motta melding fra andre Zoosk medlemmer, må du kjøpe en av de 3 pakker: 6 måneder på $ 12,50 / måned, 3 måneder på $ 20,00 / måned og en måned på $ 29,99 / måned. Ved å kjøpe et abonnement pakken, vil du få ubegrenset øyenvipper og meldinger, full tilgang til SmartPicks og du kan chatte med alle tilkoblinger.

4. OkCupid vs. Zoosk: Personvern

OkCupid lar deg også bla anonymt, så hvis du besøker noens profil, vil du ikke vises i deres "besøkende listen." Ulempen med dette er at du ikke vil være i stand til å se hvem som har besøkt profilen din. Det er opp til deg om du ønsker å være anonym eller ikke. Hvis du vil bla anonymt, bare gå til innstillingspanelet, velger du "profilalternativer, og klikk" Jeg vil surfe anonymt. "Du kan også bestemme om du vil at profilen din å bli sett bare av andre medlemmer av" bare medlemmer 'sjekker i henhold personverninnstillingene.

En av fordelene ved å være sammen med OkCupid er at de lar deg bla anonymt. Med Zoosk, hvis du ønsker å surfe anonymt, selskapet antyder bare for å ikke ta med etternavn eller hvor du jobber i din dating profil.

5. OkCupid vs. Zoosk: Mobile Apps

OkCupid støttes på flere enheter. Du kan laste ned OkCupid på Windows, iPhone, iPad, Android, WinPhone og andre plattformer.

Zoosk øyeblikket støttes på flere enheter også. Du kan laste ned Zoosk på iPhone, iPad, Android, Windows og andre plattformer.

Alle funksjonene som finnes på de mobile apps for både OkCupid og Zoosk, kan du finne på deres desktop-versjonen.

5. OkCupid vs. Zoosk: Konklusjon

Selv om OkCupid har en tendens til å være en av de beste dating nettsteder, Zoosk tilbyr en cutting-edge dating app for iPhone og Android-brukere. Alle medlemmer kan enkelt sveipe gjennom profiler, og søkefunksjonen gjør det lett å finne hvem du leter etter, alle med en tiltalende brukergrensesnitt. Også viktig er den forenklede registreringsprosessen. Dette gjør Zoosk den perfekte dating app for de som er stadig opptatt, og ønsker å date og koble opp mens du er på farten.

Last ned Android-versjonen av OkCupid.

Relaterte innlegg

  • Fem beste online dating nettsteder på jakt etter kjærligheten på nettet? Du har nok av steder å prøve og finne din perfekte noen. Vi har snakket om hvordan å finne den rette stedet for deg. men denne uken vi er ...

  • Topp 5 nettsteder for å laste ned gratis iPhone ringetoner (inkludert iPhone 6S iPhone 6 Plus) Hvis du har kjøpt en ny iPhone (iPhone 6S), må du ha en unik og vakker ringetone for din iPhone ....

  • Whatsapp Blackberry I denne avanserte teknologiske verden, mange nyeste mobile applikasjoner som spiller en ekstraordinær rolle i alle menneskers liv. Rundt om i verden, ingen kan bare gå med ...

  • WhatsApp For Nokia S40 Whatsapp er en svært populær meldingstjeneste som nylig ble kjøpt opp av Facebook. Den lar deg poste statusoppdateringer, bilder, videoer og din posisjon som alle er ...

  • Juegos para Movil Bb 8520 gratis videosamtale på Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Jeg bruker Juegos para Movil Bb 8520, gamle modellen android 3,0 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-dating-app.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-den-beste-gratis-dating-app.php on line 125