Hva er de nye felles app essay spørsmål 2013

Sprengning Ny Common App Essay

The Common App personlig essay er den hellige gral av høgskolen søknad, men for mange er det perfekte emnet en unnvikende mål. For de av dere som ikke tilbringe sommerferien stirrer på Common App nettsiden, her er noen tips til hvor du skal begynne.

The Common App som Class of 2018 vil bli altfor kjent med er ikke en av år tidligere. En av de største endringene påvirker essay ord grense. For første gang, vil den felles App strengt håndheve grensen på 250 til 650 ord. I tillegg er det 150-ordet aktiviteter og extracurriculars avsnitt nå borte, slik at du kan fokusere din tid og energi på større essay.

Hva er de nye felles app essay spørsmål 2013

Ta en titt på de nye essay meldingene:

• Noen elever har en bakgrunn eller historie som er så sentralt i deres identitet at de tror deres søknad vil være ufullstendig uten den. Hvis dette høres ut som deg, så kan du dele din historie.

• Recount en hendelse eller tid når du opplevde svikt. Hvordan gikk det påvirke deg, og hva lærte du?

• Reflektere over en tid da du utfordret en tro eller ide. Hva fikk deg til å handle? Vil du gjøre det samme beslutningen om igjen?

• Beskriv et sted eller miljø hvor du er helt fornøyd. Hva gjør du eller exp erience der, og hvorfor er det meningsfullt for deg?

• Diskuter en gjennomføring eller hendelse, formell eller uformell, som markerte overgangen fra barndom til voksen alder innenfor kultur, samfunn, eller familie.

Til tross for betydelige endringer i essay ledetekster, Jim Montague, programdirektør for veiledning og støtte service på Boston Latin School, sa at han ikke har endret essayskriving råd som han gir til sine studenter. Han går fortsatt tidlig forberedelse under både studentens junior året på videregående skole, og sommeren før siste år.

Du vil merke at den åpent spørsmål er nå tydelig fraværende fra ledeteksten listen. Men hvis du er kreativ nok, nesten alle essay emnet kan passe inn under en av disse forespørslene.

"Spørsmålet som tillater elevene å velge et emne vil bli savnet. Det tillot våre studenter til å velge noe de virkelig bryr seg om og skrive, »skrev Montague i en e-post. "Det er fortsatt mange måter å reagere på disse valgene, though. Heving av grensen for antall ord tillatt oppfattes også av studenter til å være nyttig og gir dem mulighet til å uttrykke seg mer enkelt og helt. "

Hva er de nye felles app essay spørsmål 2013

Og for de som fortsatt har ingen anelse om hvor du skal begynne?

"Sitt ned med noen som kjenner deg godt og brainstorm experien CES og interesser som kan danne kjernen i et essay eller en retning verdt å forfølge," skrev Montague. Få en gruppe av nære venner sammen, sprette ideer ut av familiemedlemmer, og ikke vær redd for å bli kreativ og uttrykke din personlighet. Dette er den eneste delen av essay som ikke er presentert som en generisk merittliste, så gjør det teller.

Noen få personlige tips:

Gjør essay om deg-sikker, din bestemor var en utrolig inspirerende person i livet ditt, men college innleggelser offiserer ønsker å høre din historie og ikke hennes. Hvis essay inneholder familiemedlemmer eller venner, sørg for at fokuset forblir på deg.

Velg et tema som gjør at stemmen din til å vise gjennom essay. Bruk humor, lyrikk, eller hva utroskriveferdigheter du har vært honing for de siste to tiårene. Insider tips: Hvis du går for morsomt, har folk lese essay og sørg for at glans og vidd overs på siden. Det er ikke noe verre enn et essay som prøver og klarer å være morsom.

Hold en bærbar PC eller en fil for å skrive ned hver idé du har, selv om du ikke tror du vil velge det. Spredte tanker kan komme sammen på overraskende måter, og du kan selv snuble over et tema for en annen essay.

Plukke en hendelse i livet ditt kan være farlig territorium hvis du kaste bort mye plass på å beskrive hva som skjedde i stedet for hvordan det påvirket deg-bare være klar over denne fallgruven. Vis, ikke fortell!

Hvis du sitter fast, ta en nærmere titt på instruksjonene og skrive ned alle muligheter du kan tenke på for hvert tema. Hvis du fortsatt febrilsk leter etter et emne, fortvil ikke; noen ganger tar det flere omskrivninger og flere dead-end emner til å lage den perfekte essay.

Relaterte innlegg

  • Undergraduate Opptak Essay for 2016 Søknad Studenter som vil være førstegangs college freshmen gjelder Purdue hjelp av Common App. Andre studenter (for eksempel overføring studenter) bruke Purdue ...

  • 2014-2015 Felles søknad essay Ber Nyheten er i! The Common Application nettopp annonsert at The Common Application essay ber for 2014-15 vil være den samme som i fjor. Essayet ...

  • Essay Ber om 2014-2015 Felles søknad 13 februar 2014 Essay Ber om 2014 -2015 Felles søknad nettopp annonsert 2014 i februar: de 2014-2015 essay instruksjonene vil forbli ...

  • skrive en MLA format forskning papir hinsidige, stor korpulent mann står der "173, hun antydet Flockart 173;" levde på spill i Nemea. For ham kom hun å skrive en MLA format forskning ...

  • Felles søknad endrer college essays for 2013-14 For opptatt til å lese dette nå? Logg inn eller opprette en konto, slik at vi kan lagre denne historien til leselisten. Du vil kunne få tilgang til historien ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-de-nye-felles-app-essay-sprsml-2013.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-de-nye-felles-app-essay-sprsml-2013.php on line 122