Hva er dating apps

Apps er fremtiden for vennskap-funn

Jen Aprahamian, til venstre, og Olivia juni Poole fra Hey! VINA.

Velkommen til fremtiden for vennskap-funn, eller så sier håpefulle app-opprørere. Det er Squad, Spotafriend, bli venner, MetjUp.

Hey! VINA, lansert forrige måned, er en app spesielt for kvinner på jakt etter venner. Det er opp og kjører i New York, Los Angeles og San Francisco, med planer om å utvide til andre byer i de kommende ukene.

Her er banen. "Når det kommer til dating for romantiske formål, kan du se på et rom og vet umiddelbart hvem du ha en sammenheng med når det gjelder vennskap, er det vanskelig å se deg rundt og se hvem du har noe til felles med ", sa Hey! VINA co-grunnlegger Olivia juni Poole. "Du kan ikke vite hvem som også går gjennom en skilsmisse eller som er ny i byen."

På en app, kan du vite disse tingene, og vet sikkert at personen på bildet ønsker å møte deg også.

Forenkling av prosessen er det gjort dating apps som Tinder så attraktiv i første omgang. Nå har de vesentlig endret det sosiale landskapet i dating verden. Hvis apps liker Hey! VINA ta av, de kunne gjøre det samme for hvordan vi finne venner.

I likhet med mange gode ting å gjøre, ideen for Hey! VINA startet med et glass vin.

Poole var nytt for San Francisco og trengte venner. Hun møtte gutta hele tiden gjennom OkCupid, men fant det mye vanskeligere å møte kvinner hun delte interesser med utenfor jobben. Det var da hun begynte å "Kvinner som Vino", en vin happy hour gruppe som har gått sterkt i mer enn tre år.

Happy hour med fremmede er akkurat den type utflukt Poole ønsker kvinner på Hey! VINA å ta. Gruppen ble inspirasjonen for en app som spør deg hva du liker å gjøre (kaffe eller vin, innendørs eller utendørs) så passer du til kvinner med felles interesser. Det er mer som en dating-tjeneste enn en aktivitets finne nettside som Meetup. Du oppfordres til å møte en mot en i det virkelige liv, legge grunnlaget for en potensiell vennskap.

Faktisk forvandle disse møtene i dype og varige vennskap, derimot, kommer til å bli en utfordring. Dating apps få et dårlig rykte for å være overfladisk, oppjaget og gir for mange alternativer.

Hva er dating apps

Selv uten romantikk eller sex involvert, ved hjelp av en app for å finne en venn kan ha de samme problemene. Hvis det er en hikke i vennskapet, kan vi bare hoppe på app og finne noen nye.

"Ekte vennskap kommer ikke fra når alt er flott og fantastisk, det handler om å gå gjennom livet sammen," sa Manago, som forsker teknologi og relasjoner ved Western Washington University.

Dette er grunnen til at våre nærmeste vennskap kommer ofte fra skole eller arbeid. Vi befriend folk som vi kanskje ikke har gitt en ekstra tanke til om vi bare så deres bilde og kort bio på en app. Personer som liker vin når vi liker kaffe, eller liker å gå utendørs når vi som bor inne.

Hvis du kommer til å prøve et vennskap-finding app, ta noen råd fra Shasta Nelson, forfatter av Frientimacy: Hvordan å utdype Vennskap for livslang helse og lykke. og grunnlegger av GirlFriendCircles, et nettsted som hjelper kvinner møter hverandre. Hun har funnet ut at det tar å se noen seks til åtte ganger før du føler en reell obligasjon.

"Hvis du bare ser hverandre annenhver måned, det kommer til å ta 12 til 16 måneder før du når disse seks til åtte samhandling," sier Nelson.

Så behandle forholdet som en du ville finne på en dating-app. Du ville ikke vente en måned for å se en potensiell kjæreste igjen. Hvis du liker noen, legge planer med en gang.

Men her er forskjellen: Du er ikke bare på jakt etter en person.

"Du trenger ikke å være eksklusiv, eller avvise folk lett", sier Nelson. "Du kan være på flere apps møte flere venner til enhver tid, og det er virkelig fine ting om vennskap."

- The Washington Post

Relaterte innlegg

  • De 3 beste Mobile Dating nettsteder Siste oppdatering 11 november 2015 Match er høyre nær toppen av listen når det gjelder de beste mobile dating-nettsteder på grunn av sin ekstremt dyktige mobile app i ...

  • Hva er en arbeidsplass konto? Bedrifter, organisasjoner, universiteter og andre arbeidsgivere kan skape en arbeidsplass konto på Windows Phone som gir apps og info som kan gjøre det enklere ...

  • Fem beste online dating nettsteder på jakt etter kjærligheten på nettet? Du har nok av steder å prøve og finne din perfekte noen. Vi har snakket om hvordan å finne den rette stedet for deg. men denne uken vi er ...

  • Chromechrome debuterte i juli 2013 og det har blitt en av de mest vellykkede Google fysiske produkter noensinne. Enkel å bruke, billig, og kompatibel med alle Android og iOS-enheter, ...

  • How-To Geek Hvordan du enkelt identifisere sangen du hører å gjøre at du har en sang fast i hodet ditt? Visste du lytte til en ny sang, og nå er du nynner det? Har du bare husker noen få ord ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-dating-apps.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-dating-apps.php on line 122