Hva er dating app hengsel

Hengslene, dating app for utdannede mennesker, har kommet i Sydney

Bilde: Corbis Images

Av Jenni Ryall Australia 2015-03-26 02:57:44 UTC

Hvis du har rappet igjen på hver potensiell partner i Sydney, kan Hengsle være den nye dating app du leter etter.

Programmet, som ble lansert i USA i februar 2013 er rettet mot en clas publikum og bruker dine Facebook-tilkoblinger og en algoritme for å koble deg med den rette typen mennesker.

Hva er dating app hengsel

Grunnlegger og administrerende direktør i Hengs Justin McLeod fortalte Mashable programmet ble startet i Washington DC ved hjelp av en haug av hans venner, før den spredte seg over de fleste store amerikanske byer. Hengslene brukes i dag i 34 byer i USA med de nyeste lanseringene i London, Toronto, Mumbai og Sydney.

Hengslene velger lanseringen byer basert på antall villige deltakere sitter på en venteliste. Det virker Sydney er desperat etter å bevege seg bort fra hook ups og få all profesjonell, så er det allerede mer enn 1000 potensielle brukere registrert seg.

"Vi har alltid vokst gjennom sosiale nettverk av brukerne våre, slik at vi ser hvor folk prøver å registrere seg og London, Toronto og Sydney var noen av de største markedene," sier McLeod.

Likevel er han opptatt av å distansere sin app fra allment populær dating app Tinder, som ble lansert i Sydney i 2013. Han sier Hengsle viktigste forskjellen er at den tiltrekker seg profesjonelle, universitet utdannede mennesker i alderen 23-36, mens Tinder er mer av en uformell, hook-up app. Dette er uten tvil på grunn av de nødvendige områder, inkludert utdanning, jobb og hjemby.

"Folk sammenligne oss naturlig, fordi våre grensesnitt se like ut, men vi er svært forskjellige," sa han. "De viktigste forskjellene er: Folk tenker på oss som en måte å møte mennesker i stedet for et spill å spille med, og folk bruker oss til å møte opp i det virkelige liv, ikke bare for å chatte og flørte."

"Folk bruker oss mye mer for dating og forhold i motsetning til tilfeldige hook ups. Hovedsakelig fordi det er måten programmet er utformet. Det er ansvarlig og gjennomsiktig som den bruker sosiale medier nettverk," McLeod lagt.

Hva er dating app hengsel

Bilde: Hengsel

Hengslene bruker andre og tredje grads tilkoblinger fra Facebook-kontoen din. Du kan ikke se dine umiddelbare tilkoblinger på det, bortsett fra hvis de opptrer som hengsel - midt mann - til en potensiell kamp. Du kan bygge din profil med Facebook bilder, personlige opplysninger som religion, høyde og interesser, og du kan velge din posisjon, som er flott for å reise til nye byer.

For eksempel, når jeg testet Hengsle ut, app ble ikke bor i Sydney, men jeg kunne sette markøren på New York og begynne å lage forbindelser der med venner av venner. Selv om jeg bare har et par venner i New York, i minst 40 tilkoblinger var tilgjengelig.

"Å ha et stort basseng å begynne med gjør at du har en virkelig god, kuratert opplevelse," sier McLeod. "Dette er stedet hvor dating, som alltid har vært en sosial opplevelse, er gjort enklere."

Programmet bringer opp en potensiell frier og gir deg muligheten til hjertet eller krysse dem før du går videre til neste forslag. Før du sier ja, kan du se deres hobbyer, hjembyen og universitet, sammen med hvem gjensidig forbindelse er. Det er også nok bilder slik at du kan se alle sider av deres personlighet.

Hvis du har blitt sittende fast i et mørkt rom på Tinder, tar programmet litt å bli vant til (selv om du fortsatt kan sveipe hvis du trenger) og til tider kan lagre detaljer og bildet ditt konservering være litt treg, men samlet det er en grei app som fungerer flott.

McLeod har store planer for Hengslene, som allerede ser 35,500 datoer i uken og 1.500 relasjoner dannet, etter å heve $ 12 millioner i Serie A finansiering i desember. Det har ikke på langt nær rekkevidde Tinder, men for et mer personlig produkt, det sikkert føles mer intimt. Selv trykke på hjerte eller kors virker mindre fleipete enn et sveip.

Hva er dating app hengsel

"Vi ønsker å bli Facebook for dating," McLeod innrømmer. "Vi ønsker å bli den går til sted, en gjennomsiktig ansvarlig nettverk der du møter på en måte som føles veldig naturlig og plugges inn i det virkelige liv, akkurat som Facebook plugges i din virkelige verden interaksjoner."

Hvis du ønsker en 5'11, Sydney Uni grad med en forkjærlighet for adrenalin og vitenskap som kjenner din beste kompis Jeremy, har Hengsle markedet dekket.

Har noe å legge til denne historien? Del det i kommentarfeltet.

Relaterte innlegg

  • Fem beste online dating nettsteder på jakt etter kjærligheten på nettet? Du har nok av steder å prøve og finne din perfekte noen. Vi har snakket om hvordan å finne den rette stedet for deg. men denne uken vi er ...

  • Topp 10 beste dating Apps for iPhone Android: Disse programmene vil hjelpe deg å finne kjærlighet på Valentinsdag Valentinsdag er rett rundt hjørnet, og hvis du fortsatt leter etter Valentine, du ...

  • OkCupid vs. Zoosk: Hva er den beste dating App? Når det kommer til dating apps på Google Play Store og App Store, er det nok av apps å velge mellom for eksempel POF. Match, Mamba. Ned....

  • 25 beste "Gay Dating" Apps (Homoseksuell, Bi, Trans Nysgjerrig) Best Overall The 5 apps nedenfor er noen av de mest populære i dating plass som en helhet, men de er også stor for homofile og lesbiske ...

  • Beste dating apps for iPhone: Plenty of Fish, Meets Kaffe Bagel, Tinder, og mer! Trenger du en dato og ikke liker bar scene? Dette er de beste dating apps for iPhone! En del av å være menneske er ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-dating-app-hengsel.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-dating-app-hengsel.php on line 124