Hva er dagdrøm i Sony Xperia

Hva er Daydream og hvordan bruker du det?

Det er Tilpasning måned på Android.Appstorm! Gjennom mars planlegger vi å dele med dere alle våre tips, triks, programmer og ressurser for å hjelpe deg å forbedre din telefon eller nettbrett erfaring og gjøre dem passer din stil.

I Android 4.2 var det mange nye oppdateringer som ordføring og flere brukere. Dette var de funksjonene som tok overskriftene som de var mest gunstig for Android-brukere. Men en funksjon som trolig ble oversett av de fleste av oss, inkludert meg i begynnelsen, var Daydream.

Hva er dagdrøm i Sony Xperia

Daydream er en ekstra aspekt som brukerne kan tilpasse i deres Android-enhet, og det finnes applikasjoner som forbedrer det enda mer. Les videre for å finne ut hva Daydream faktisk er, og de beste måtene å bruke den!

I likhet med artikkelen? Du bør abonnere og følge oss på twitter.

Daydream, Huh?

Hvis du skulle spørre meg hva Daydream var for noen uker siden, ville jeg ikke har selv vært i stand til å fortelle deg at det var noe på Android. Og det var ikke før jeg ble tilfeldig søke gjennom mine innstillinger som jeg kom over denne spennende lille tillegg. I utgangspunktet er Daydream en skjermsparer for din Android-enhet mens inaktiv eller kai. Og fra den setningen alene, er du sannsynligvis ikke så imponert.

Daydream på Android-innstillinger.

Men nå er det tid for den kjølige delen. Etter at du har navigert til Daydream ved å gå inn på Innstillinger gt; Vise gt; Daydream på en Android 4.2-enhet, har du noen velger å gjøre. Den første avgjørelsen du trenger å gjøre er som Daydream du vil vise. Disse spenner fra en enkel klokke til en fotoramme som sirkulerer bilder fra en bestemt mappe, teknisk snu enheten til en digital fotoramme. Du kan også velge å starte Daydream nå eller bestemme når det skjer - mens kai eller under lading.

Det er der de offisielle Android-funksjoner stoppe, men har app utviklere vært opptatt av å fremme denne programvaren videre.

Daydream Apps

På toppen av de seks standard Daydream alternativene kan du også finne mye mer i Google Play-butikken. I dag har jeg plukket ut mine fem favoritt apps å skrive om og vise deg akkurat hvor gode de er!

Hva er dagdrøm i Sony Xperia

Alle disse fungerer som standard applikasjoner og kan lastes ned fra Play Store. Når lastet ned, vil de bli automatisk lagt til i listen over Daydream alternativer.

Daydream Quotes

Som du har sikkert allerede gjettet "Daydream Quotes" viser tilfeldige sitater på startskjermen. Når du har valgt dette Daydream kan du tilpasse størrelsen på teksten og forsinkelsen mellom forskjellige sitater.

Hvem elsker ikke en bit av C.S. Lewis.

Mens tilpasningsmuligheter her er ganske begrenset, er du sikker på å bli imponert når sitatene starte. Teksten er skarp og alle sitater er fra kjente forfattere eller figurer fra historien. Totalt sett er dette en kjekk liten lite tillegg som vil appellere til et stort antall mennesker på grunn av sin enkelhet.

Nettstedet Daydream

Den neste Daydream app er "Nettstedet Daydream". Dette tillater brukere å alltid ha sin favoritt nettsted på skjermen sin. Etter nedlasting har du noen alternativer som du trenger for å endre før du starter. For det første, må du skrive inn nettadressen til din ønskede websiden - selvfølgelig jeg henter android.appstorm. Etter at du har muligheter til å gjøre siden touchable og oppdateres automatisk etter nytt innhold. Når du har sortert alle dine innstillinger ut det er det - start Daydreaming.

Alternativene for innstillinger opp websiden din Daydream.

Gir deg enkel tilgang til favorittnettsidene er en stor tidsbesparende for enheten. Må huske å skrive inn den fullstendige URL-adresse i alternativene skjønt (inkludert) fordi programmet ikke vil fungere uten denne. Men alt i alt, er dette fantastisk!

Hva er dagdrøm i Sony Xperia

Flipboard: Din News Magazine

Flipboard, for de som ikke vet, er en svært populære nyhetsprogrammet. Og Daydream siden av det kommer under samme app. Ut av alle Daydream apps, kommer denne med de minste lagt alternativer også, bare slik at du kan velge under hvilke tilkobling du laste ned artikler.

Ved å klikke på en rullende artikkelen tar deg til Flipboard artikkelen.

Den Flipboard Daydream integreres perfekt med standard app og vil søke etter artikler relatert til hva du liker i skjermspareren. Viser en tittel og et bilde, lar Flipboard du klikke på artikkelen du foretrekker, vil applikasjonen ta deg rett der. Dette er definitivt en av de mest avanserte og estetisk tiltalende Daydream systemer jeg har sett til dags dato.

ClockPlus DayDream

På standard Daydream alternativene får du valget mellom en klokke, men dette mangler alternativer og ærlig ser dårlig. På ClockPlus, kan du velge mellom digital eller analog og selv sette lysstyrken. Endre lysstyrken kan først virke meningsløst, men når du bruker app som en skrivebordsklokke dette virkelig hjelper.

En langt bedre klokke til standard Android-versjon.

I Clock Plus kan du også endre hvilke varslingsikoner vises, og selv sette batteristatus. Det var varslet en del som virkelig tiltrakk meg til dette programmet. Normalt er det en vanskelig oppgave å holde på toppen av alt, men disse enkle påminnelser gjøre det for meg.

Battery Widget Reborn

Den siste, og min personlige favoritt er Battery Widget Reborn. Med denne Daydream programmet kan du lage en vakker og helt personlig batteriindikator. Dette oppnås gjennom et vell av ulike alternativer og glidestenger. Å være i stand til personlig konfigurere denne Daydream er glimrende.

Dette er definitivt en stor batteri widget.

Denne grunnleggende widget er effektiv, men likevel enkel i måten den utfører sin hensikt, noe som gjør det en fin måte å sjekke opp batteriet mens enheten lades.

Daydream er ganske interessant, og vi har så smått begynt å se utviklere dra nytte av det gjennom sine apps. Det er en skjult funksjon, men bør brukes mer av Android-brukere.

Problemet er imidlertid at du ikke kan planlegge å bruke hver eneste en av disse appene på et bestemt tidspunkt. Ja, du kan endre standard Daydream app hver så ofte, men du er mye mer sannsynlig å plukke en og fortsette med det for alltid. Jeg håper at en av disse appene er egnet for deg, og hvis ikke, frykt ikke, det er nok mer i Play Store.

Bruker du Daydream? Hvis ja, hvilke apps du bruker med den? Gi oss beskjed i kommentarfeltet!

%% Img src = "feeds.feedburner /

ff / AndroidAppStorm? d = yIl2AUoC8zA "/ %% %% img src =" feeds.feedburner /

ff / AndroidAppStorm? d = TzevzKxY174 "/ %% %% img src =" feeds.feedburner /

ff / AndroidAppStorm i = nG8ugSm-AEE:? d5uckCyoX5E: gIN9vFwOqvQ "/ %% %% img src =" feeds.feedburner /

ff / AndroidAppStorm i = nG8ugSm-AEE:? d5uckCyoX5E: V_sGLiPBpWU "/ %% %% img src =" feeds.feedburner /

ff / AndroidAppStorm? d = qj6IDK7rITs "/ %% %% img src =" feeds.feedburner /

ff / AndroidAppStorm i = nG8ugSm-AEE:? d5uckCyoX5E: D7DqB2pKExk "/ %%

Relaterte innlegg

  • CROWDSUPPORT Ifølge Sony Mobile, Xperia Z støtter offisielt flyttbar lagring opp til og med 32 GB. Men flere kilder - inclduing en endeløs mengde kommentarer på ...

  • Oversikt Nyt noen av de raskeste nedlasting, meldingstjenester og surfing hastigheter med 3G på telefonen. Wi-Fi Capable Reduser databruk ved å bytte sømløst fra 3G til trådløst ...

  • Spesifikasjoner Xperia Z var Sonys flaggskip telefon for 2013, og fortsatte skjermstørrelse og oppløsning våpenkappløp med sin 5in, 1,920x1,080 display, som sammenligner godt til moderne ...

  • Sony Xperia ion for ATT gjennomgang Innledning Sony var snakk om byen under CES 2012 tilbake i januar og Xperia ion for ATT var blant de viktigste årsakene. Lansert sammen med Xperia ...

  • Sony Ericsson J120 Det tok en stund, men vi har endelig skrevet et innlegg om Sony Xperia M2. Etter å ha lest dette innlegget, vil du vite alt om det. Ønsker du å sende gratis WhatsApp ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-dagdrm-i-sony-xperia.php on line 146

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-dagdrm-i-sony-xperia.php on line 146