Hva er android sikre mappen

Åpning ANDROID_SECURE filer

Har datamaskinen ikke klarer å åpne en ANDROID_SECURE fil? Vi forklarer hva ANDROID_SECURE filer er og anbefaler programvare som vi vet kan åpne eller konvertere ANDROID_SECURE filer.

Hva er en ANDROID_SECURE fil?

Hver dag tusenvis av brukere sende informasjon til oss om hvilke programmer de bruker til å åpne bestemte filtyper.

Selv om vi ennå ikke har en beskrivelse av ANDROID_SECURE filformat og hva det vanligvis brukes til, vi vet hvilke programmer som er kjent for å åpne disse filene. Se listen over programmer som anbefales av våre brukere under.

Vi arbeider kontinuerlig med å legge til flere filtype beskrivelser til området - gjeldende teller stiger tusen langt, og mer informasjon om ANDROID_SECURE filer vil forhåpentligvis bli lagt til snart.

Programvare som vil åpne, konvertere eller fikse ANDROID_SECURE filer

Dessverre har vi ikke mottatt nok forslag til programvare som kan åpne ANDROID_SECURE filer ennå.

Prøv en universal fil seer

Jeg vil foreslå at du prøver en universal fil seer som Free File Viewer. Det kan åpne over 200 forskjellige typer filer - og svært sannsynlig din også! Last ned Free File Viewer.

Prøv et system opprydding og reparasjon

Har din PC begynte å kjøre sakte eller oppfører seg i det siste? Det kan være at systemet registret har blitt rotete og inneholder en rekke ubrukte eller ødelagte data. Vi anbefaler at du kjører en gratis skanning med Registry Cleaner Pro for å se om systemet er i en optimal tilstand.

Slik løser installasjonsfeil for oppdateringer på telefonen [Android]

Android-elskere vet hvordan det går. Telefonen fungerer fint inntil en dag det bare ... .doesn't. Feil dukker opp og du igjen saumfarer internett fora prøver å finne en løsning som vil fungere for deg. I dag har vi gjort det for deg og trukket sammen en liste over alle de pålitelige reparasjoner du kan prøve.

Du er sannsynligvis leser dette fordi du har sett en niggling feilmelding dukker opp når du har prøvd å installere programoppdateringer, sier "Installasjonsfeil: Kan ikke installere på USB-lagring eller SD-kort" eller muligens "Feil -18 Unknown ". Denne feilen er tilsynelatende forårsaket når du har begynt å installere et program, og deretter mistet Internett-tilgang i mellomtiden. En midlertidig liten fil fikk igjen på SD-kortet i prosessen og aldri fikk slettet. Heldigvis er det ganske lett å fikse.

Hva er android sikre mappen

Vær oppmerksom på at du kan få en lignende melding om SD-kortet er fullt, så sjekk at dette ikke er problemet ditt før du leser videre.

Den ikke-tekniske Temporary Fix

Hvis du ikke har noen tekniske ferdigheter (eller ikke har noen tid reserve) dette er en hack som vil være nok for en stund. Alt du gjør er å flytte det programmet tilbake til telefonen før du prøver å oppdatere. Når det er oppdatert kan du flytte den tilbake til SD-kort og bruke det som per vanlig.

Den rotfestet telefon Fix

Denne metoden vil bare fungere hvis du har en rotfestet telefon. Ved hjelp av en filbehandler program som Astro eller Root Explorer. navigere til enten /sdcard/.android_secure eller / mnt / secure / ASEC / og slette filen som heter smdl2tmp1.asec fra mappen. Dette vil være usynlig på ikke-rotfestet telefoner.

Windows Fix

Angi at telefonen skal montere som en USB Disc Drive når den er koblet til en PC. Alternativt demontere SD-kortet fra telefonen og sette kortet inn i en SD-kortleser koblet til datamaskinen.

Sørg for at din filbehandler er satt til å vise skjulte filer. På en Windows-maskin bør du være i stand til å trykke CTRL-H. Deretter går du til SD-kortet og slette filen som heter smdl2tmp1.asec fra enten /sdcard/.android_secure eller / mnt / secure / ASEC / mappe.

Mac Finder Fix

Trinnene for Mac Finder fix er de samme som for Windows fix, men ser skjulte filer er litt annerledes.

Hva er android sikre mappen

Hvis du vil vise skjulte filer, vil Mac-brukere må bruke Terminal (finnes i Programmer gt; Verktøy) for å kjøre en rask kommando.

Fra hvor som helst i filsystemet, skriver dette for å vise skjulte filer:

Da må du starte finder. Trykk CMD-ALTERNATIV-ESC for å få opp "Force Quit Applications" dialog, merker Finder og klikk på Start på nytt.

For å omgjøre dette og skjule skjulte filer på nytt, kan du bruke denne kommandoen i Terminal og starte Finder på nytt:

Unix / Mac Terminal Fix

Trinnene for Unix kommandolinje (også Mac Terminal) fikse er i hovedsak de samme som for Windows fix, men du vil enten må vite navnet på SD-kortet eller være i stand til å navigere deg frem til filen ved å følge din nese for å finne ut hva SD-kortet heter.

Hvis du ikke har endret det, er SD-kortet sannsynligvis heter "No Name", men du kanskje har lyst til å sjekke et GUI filbehandler for å sjekke hva det heter.

Gitt de to mulige plasseringer av filen, bør du være i stand til å bli kvitt det ved å bruke en av disse kommandoene:

Selvfølgelig, hvis SD-kortet ikke kalles "No Name" du må erstatte den delen av kommandoen, som sikrer de omvendte skråstreker gå før mellomrom.

Mer Android Reading

Her er noen flere gode innlegg du kanskje liker:

Har du fikset noen lignende feil på din Android? Hva gjorde du?

Relaterte innlegg

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram video på Android Ikke at det var mye av en overraskelse etter et par rapporter brøt nyheten i dagene fram til dagens Facebook event, men ja, de ...

  • 4 Pics 1 Word Answers Bedrager 4 Pics en Word-svar, bedrager og hint vil vise deg hvordan du kan slå alle nivåer og bokstavene i spillet for iPhone, iPod, iPad og Android. Gjett ordet som den ...

  • Minecraft: Pocket Edition (for Android) Solid gruvedrift og laging erfaring. Ser og spiller bra. Død enkel multiplayer. Kontinuerlig utvikling. Ikke så dypt som PC-versjonen. Noen touch ...

  • [Android] Hva er superbruker Få root på en Android-enhet oppnås ikke ved å låse opp bootloader, eller installere en tilpasset gjenoppretting, men ved å blinke en liten fil som heter superbruker ....


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-android-sikre-mappen.php on line 140

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-android-sikre-mappen.php on line 140