Hva er android fjernkontroll

Hvordan Remote Vis og kontrollere din Android-telefon

av Jason Fitzpatrick på 2 februar 2011

Hvis du noen gang ønsket at du kunne se din Android telefonens skjerm på skrivebordet eller fjernkontroll det ved hjelp av musen og tastaturet vil vi vise deg hvordan i denne enkle guiden til å få ekstern tilgang til din Android-enhet.

Hva er android fjernkontroll

Hvorfor skulle du ønske å få tilgang? Når du er ferdig med denne opplæringen vil du være i stand til å se telefonens skjerm på dataskjermen som er flott for: å sette Android-varsel rett ved siden andre varslings bokser på skjermen, bruker det som en on-monitor innringer-ID , og ta skjermbilder og screencasts. Også hvis telefonen er forankret (og det bør være! Rooting låser opp så mange flotte funksjoner) vil du få muligheten til å bruke datamaskinens tastatur og mus til å styre din Android-telefon. Remote tastatur / mus-kontroll er stor for å legge inn data på den lille skjermen uten å hakke på tastaturet på skjermen.

Overbevist? Flott! La oss komme i gang.

Hva du trenger

For dette trikset trenger du et par ting, alle av dem gratis (sans din ikke-free-som-i-øl Android-enhet). Samle opp følgende elementer:

  • Android-enhet
  • USB-synkroniseringskabel
  • Last ned Android SDK for operativsystemet ditt her (Windows-brukere bør hoppe over installasjonsprogrammet og ta tak i ZIP).
  • Last ned Java-baserte AndroidScreencast her.
  • Valgfritt: Hvis du ikke har Java installert på systemet ditt, laste det ned her.

Konfigurering av Android SDK

For denne opplæringen vil vi bruke en Windows 7 maskin, men siden det er en SDK pakke for Windows, Mac OS X og Linux, og den hemmelige saus i vår tutorial er en Java app, bør du ha noe problem å følge med uansett OS.

Det første vi må gjøre er å konfigurere Android SDK. Det er en Windows Installer, anbefaler vi å hoppe over den. Det er ikke nødvendig å installere SDK-pakken og alle de ekstra tingene det ønsker du å installere med mindre du har tenkt på å gjøre Android utvikling (og hvis du er, har du sannsynligvis allerede har det installert likevel).

Last ned arkivet og trekke ut android-SDK-vinduer mappe. Åpne mappen. Klikk på SDK Manager.exe. Vi må gjøre en liten oppdatering som nye versjoner av SDK pakken ikke kommer med noen av hjelpe apps vi trenger. Når du kjører SDK manager flere vinduer åpne raskt og ser ut som dette:

Ta deg tid til å fjerne merkingen alt, men toppen oppføring, Android SDK Plattform-Tools. Vi trenger de verktøy, men vi trenger ikke noen av de andre SDK utviklingspakker (unnlate å fjerne merkingen dem betyr at du må sitte gjennom en lang nedlasting og avfall diskplass med utviklings bilder vil du ikke trenger). Når nedlastingen er fullført, kan du lukke SDK Manager.

Sjekke forbindelsen mellom PCen og Android-enhet

På dette punktet vil du ønsker å koble til din Android-enhet via USB-synkroniseringskabelen. Dobbeltsjekk android-SDK-vinduer katalog og sørg for at du ser en mappe merket plattform-verktøy (Hvis du ikke gjør det, kjører SDK manager igjen og dobbeltsjekke at Android SDK Platform-verktøy lastet ned på riktig måte).

Åpne telefonboken, inne bør være et program som heter adb.exe. Åpne en ledetekst og dra og slipp adb.exe på den. Type enheter som en kommando bryter etter adb.exe. som vist i skjermbildet under:

En av to ting vil skje: en, vil du få en liste over tilkoblede enheter (som vist ovenfor) eller to, ADB vil søke etter og koble alle Android-enheter den finner. 99% av feilene du vil kjøre inn når du kobler enheten til datamaskinen kan løses ved å kjøre adb.exe enheter når enheten er riktig tilkoblet.

Hva er android fjernkontroll

Kobling PCen og Android-enhet via AndroidScreencast

Grab at kopi av androidscreencast.jnlp du lagret tidligere, og kopiere den til din android-SDK-vinduer mappe. Det trenger ikke å være i samme katalog, men du kan like godt holde ting ryddig. Dobbeltklikk på filen, og du vil se en Java lessing skjermen som den i skjermbildet ovenfor. Den første run vanligvis tar lengre tid enn vanlig så vær tålmodig, også hvis du får feil gå tilbake og dobbeltsjekke at adb.exe enheter faktisk viser din Android-enhet på enhetslisten. Når det er gjort lasting bør du se din Android-skjermen:

På dette punktet ikke forankret telefoner kan se på skjermen, ta et skjermbilde ved hjelp av tredjeparts verktøy (det er, dessverre, ikke bygget i screenshot verktøy) eller kan ta opp video av skjermen ved hjelp av den innebygde screen verktøy. Hvis du har en rotfestet enhet ikke bare kan du se skjermen, men du kan også samhandle med det både ved å klikke direkte på skjermen, og ved å klikke på funksjonsknappene langs bunnen av betrakteren (hjem, meny, tilbake, og så videre) . Både forankret og ikke-forankret brukere kan bruke vanlig filbehandler til, men for de fleste formål det er ganske begrenset, og legger ikke noen verdi for hele ekstern visning / styring oppdrag.

Hver gang du vil eksternt vise eller kontrollere enheten i fremtiden, er det bare å tjore den med USB-kabelen og kjøre androidscreencast.jnlp .

Har du en Android-hack for å dele? La oss høre om det i kommentarfeltet. Vil du vite hvordan du gjør noe på din Android-telefon? Vi ønsker å høre om det også.

Relaterte innlegg

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram video på Android Ikke at det var mye av en overraskelse etter et par rapporter brøt nyheten i dagene fram til dagens Facebook event, men ja, de ...

  • Nå Browser er en lett nettleser for Android med Flash-støtte Android: Hvis du fortsatt trenger flash-støtte på farten, nå Browser er en rask nettleser for Android som tilbyr det. Den...

  • 4 Pics 1 Word Answers Bedrager 4 Pics en Word-svar, bedrager og hint vil vise deg hvordan du kan slå alle nivåer og bokstavene i spillet for iPhone, iPod, iPad og Android. Gjett ordet som den ...

  • Minecraft: Pocket Edition (for Android) Solid gruvedrift og laging erfaring. Ser og spiller bra. Død enkel multiplayer. Kontinuerlig utvikling. Ikke så dypt som PC-versjonen. Noen touch ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-android-fjernkontroll.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-er-android-fjernkontroll.php on line 131