Hva det sier appnivå 131

Mer fra KY3

USA har nå nesten 503 millioner fat kommersielle råolje lagrede, sa Energy Information Administration onsdag. Det er det høyeste nivået av tilbudet for denne tiden av året i minst 80 år.

De skyhøye varelager er siste tegn på at den amerikanske oljelense er fortsatt i live og sparker. USA oljeproduksjon er nær all-time høyder til tross for den episke krasj i oljeprisen fra $ 107 per fat i juni 2014 til bare $ 30 fatet nå.

Hva det sier appnivå 131

Jada, har innenlandsk oljeproduksjon redusert - men bare så vidt.

Olje lagrene er så høy at enkelte sentrale lagringsplasser er nå "bumping opp mot lagring og logistikk begrensninger», ifølge Goldman Sachs analytikere. Med andre ord, disse fasilitetene er nesten overfylte.

Cushing, Oklahoma er leveringspunktet for det meste av oljen som produseres i USA Denne nøkkelen handelsnavet er for tiden hevelse med 64 millioner fat olje. Dette representerer en nær-rekord 87% av anleggets totale lagringskapasiteten som i november, ifølge EIA.

"Det er en frykt for tank topping i Cushing. Vi ser det kommer til sine brem," sier Matthew Smith, direktør for råvare forskning ved ClipperData.

Cushing har måttet trappe opp sine lagringsmuligheter i de senere år bare for å håndtere all denne oljen. Hvis dette knutepunkt løp ut av rommet for oppbevaring av olje, ville at oljen må bli viderekoblet andre steder - og det ville skade oljeprisen.

"Det ville være ringvirkninger over hele USA som vil påvirke prisene overalt", sa Smith.

Oljeprisen kan pigge lavere

Global varelager også fortsatt høy, med det internasjonale energibyrået nylig og sa at verden er "drukner" i olje. Etaten er oppkvikkende for overproduksjon på 1,5 millioner fat per dag i første halvdel av 2016.

Wall Street nervøst ser på tilbudsbegrensninger, siden de kan ha dramatiske konsekvenser for prisene. Mer enn andre varer, er oljen utsatt for såkalt "operativ stress" på grunn av den kostbare og avanserte infrastruktur som er nødvendig for lagring.

Hva det sier appnivå 131

"Hver gang markedet børster opp mot infrastruktur begrensninger, vil oljeprisen trolig pigg til nedsiden for å gjøre oljeforsyninger back off," Goldman skrev.

Til sammenligning er det relativt enkelt å hope seg opp uønskede metaller i en åpen plass som et lager.

"Aluminum bare trenger en gressletter feltet,» skrev Goldman.

For å sette disse lagringsproblemer i sammenheng, anslår Goldman $ 1 milliard gull ville passe inn i et soverom skap. Råolje av samme verdi vil kreve 17 supertanker skip som kan holde rundt 2 millioner fat olje hver.

USAs oljeproduksjon forblir spenstig

OPEC fortsetter å pumpe olje på full gass som den søker å unngå å miste ytterligere markedsandeler til høyere kostnader produsenter i USA og andre steder.

Mange skjønte amerikanske skifer borere vil skalere tilbake mye raskere som prisene falt.

De siste EIA tallene viser at USA pumpet 9.32 millioner fat per dag i november. Det er faktisk opp 1% fra året før, og ikke for langt under (4%) i april 2015 peak.

Copyright 2016 av CNN NewSource. Alle rettigheter reservert. Dette materialet kan ikke publiseres, kringkastes, omskrives eller videreformidles.

Relaterte innlegg

  • Utvikler informasjon Beskrivelse Kjenn dine slagord? Kan du knekke CLUE fra ikonet PICS gjette hva det sier. i denne fantastiske fritt bilde + ord puslespill, over 300 nivåer ...

  • Hva er den Plate svar Jukser Hva er den Plate svar og jukser til alle nivåer i det nye spillet. Fra skaperne av andre hit spill som, hva er Pic og hva er å si: ...

  • Hva er sier? - Intens svar Nivå 50/50 22 mai 2013 Av Murrejb igjen en kommentar Walkthrough for hva er sier? - Intens svar Nivå # 1 - # 50. Spillet er utviklet av Cheat ...

  • Hva er ordet? av RedSpell - All Theme Pack Solutions 22 februar 2013 Av JTP 94 Kommentarer Hva er ordet - Væsker Tema Solutions Bare for å gjøre det klart, som det synes å være litt forvirring ...

  • Tilknytninger "Alright. Ha det på din måte, kamerat. Men jeg foreslår at du løsne opp før du rust." Utseende Android 18 og Android 17 Android 17 er en ungdom med en kort, slank bygge, mye ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-det-sier-appniv-131.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-det-sier-appniv-131.php on line 124