Hva de ord app hjelpe traktorer

iTooch tredje Grade Math

4.1 stjerner på App Store

iTooch tredje Grade Math App Store 4.1

Oppdag vår matematikk app for tredjeklassinger

Tredje klasse er et kritisk år for studenter i matematikk, som de utvikler nummer fornuft samt en solid forståelse av trinn og prosedyrer for å løse problemer. Studenter ikke bare bygge matematikk flyt, men også begynne å forstå multiplikasjon og divisjon i en dypere måte. Fraksjoner er utforsket i grafikk og øvelser, med studenter lære å sammenligne og utføre enkel addisjon og subtraksjon med fellesnevnere. Den iTooch tredje Grade Math app gir studentene morsom, engasjerende, virkelige problemer i følgende 5 temaer: tall og operasjoner, Brøk, Måling og Estimering, grafer og statistikk, geometri.

Kvalifisert for Apple Volume Purchase Program (bare iOS)

Møt 3. klasse Matematikk lærere:

Joan Young

iTooch tredje Grade Math forfatter, Joan Young, er en fjerde klasse lærer i California San Francisco Bay Area. Hun har undervist i 8 år, og har jobbet hver for seg som en veileder med et bredt aldersspredningen av studenter, fra barnehage gjennom videregående skole. Joan er også stolt mamma til 2 fantastiske barn, både universitetsutdannet forfølge høyere grader.

Som førskolelærer, skrev Joan sight ord sanger og mini-bøker, senere publisert og registrert av Scholastic. Under hennes tidligere navnet Joan Mancini, har Joan solgt tusenvis av bøker og CD-er. Hun har en lidenskap for å gjøre læringsstrategier morsomt og meningsfylt, samt et sterkt ønske om å innlemme veldesignede apps i undervisningen sin. Joan mener at læring skal være morsomt og utfordrende, og at engasjerende pedagogiske apps er den beste måten å gjøre dette skje.

Vi kan ikke la John Deere ødelegge selve ideen om eierskap

Slide: 1/2.

Bildetekst: Mardis Coers / Getty Images

Slide: 2/2.

Bildetekst: John Deere er et selskap, forresten, er at alvorlig alvorlig om å hindre folk fra å kopiere sine ting. Så alvorlig, faktisk, at de selv låst PDF de sendes til Copyright Office. Ingen endring av dokumentet. Og ingen kopiering passasjer. Virkelig, John Deere? Hvordan skal jeg fremheve alt som er galt i dette dokumentet nå? Skjermbilde av Kyle Wiens

Hopp Artikkel Header. Hopp til: Start-artikkel.
    Forfatter: Kyle Wiens. Kyle Wiens Forretnings datoen for offentliggjøring: 04.21.15. 04.21.15 Time of Publication: 09:00. 9:00 om morgenen

Vi kan ikke la John Deere ødelegge selve ideen om eierskap

Det er offisielt: John Deere og General Motors vil eviscerate begrepet eierskap. Jada, vi betaler for sine kjøretøy. Men vi ikke eier dem. Ikke i henhold til deres forretningsadvokater, uansett.

I en spesielt spektakulær utstilling av bedriftens villfarelse, John Deere-verdens største landbruks maker -fortalte Copyright Office at bønder ikke eier sine traktorer. Fordi datakode slanger gjennom DNA av moderne traktorer, bønder får "en underforstått lisens for livet av bilen for å styre bilen."

Det er John Deere traktor, folkens. Du bare kjører den.

Flere produsenter nylig sendt inn lignende kommentarer til Copyright Office under en gransking av Digital Millennium Copyright Act. DMCA er en enorm 1998 lov om opphavsrett som (blant annet) regulerer uklare linjen mellom programvare og maskinvare. Copyright Office, etter å ha lest kommentarene og holde en høring. avgjør i juli som high-tech utstyr vi kan endre, hack, og reparere-og avgjøre om John Deeres vridd syn på eierskap vil bli en realitet.

WIRED UTTALELSE

Kyle Wiens er co-grunnlegger og administrerende direktør i iFixit, en online reparasjon samfunnet og deler forhandler internasjonalt kjent for sine open source reparasjonshåndbøker og produkt teardowns.

Hva de ord app hjelpe traktorer

I løpet av de siste to tiårene, har produsentene brukt DMCA å argumentere for at forbrukerne ikke eier programvaren underbygger de produktene de kjøper-ting som smarttelefoner, datamaskiner, kaffemaskiner, biler, og, ja, til og med traktorer. Så, har Old MacDonald en traktor, men han eier en massiv låve ornament, fordi produsenten har rettighetene til programmeringsspråket som gjør det kjøres.

(Dette er en viktig sak for bønder: en nabo, Kerry Adams, har ikke vært i stand til å fikse en dyr trans fordi han ikke har tilgang til diagnoseprogramvaren han trenger Han er ikke alene. Mange bønder velger for eldre, PC-free utstyr.)

I løpet av de siste to tiårene, har produsentene brukt DMCA å argumentere for at forbrukerne ikke eier programvaren som driver de produktene de kjøper.

De siste årene har enkelte selskaper selv utnyttes DMCA for å stoppe eiere fra å endre programmeringen på disse produktene. Dette betyr at du ikke kan fjerne DRM av smarte pus søppel boksene, installere tilpasset programvare på din iPad eller endre kalibreringen på en traktor motor. Ikke uten potensielt kjøre på kant med DMCA.

Hva gjør noe av det har å gjøre med opphavsrett? Eiere, tinkerers og homebrew "hackere" må kopiere programmering, slik at de kan endre det. Produktstakere liker ikke folk rote med sine ting, så noen produsenter av digitale låser løpet programvare. Breaking låsen, slik at kopien, og endre noe kan tolkes som et brudd på opphavsretten.

Og det er hvordan produsentene slår tinkerers inn "pirater"-selv hvis sa "pirater" er ikke sirkulerer ulovlige kopier av noe. Fornuft, ikke sant? Ja, ikke for meg heller.

Det er fornuftig å John Deere: Selskapet hevder at å tillate folk å endre programvaren, selv i den hensikt å reparere-ville "gjøre det mulig for pirater, tredjeparts utviklere, og mindre innovative konkurrenter for å frigjøre-ride av kreativitet, unikt uttrykk og oppfinnsomhet kjøretøy programvare "stykke de motstand i John Deeres argument. tillater eierne å rot rundt i en traktor programmering kan føre til piratkopiering av musikk gjennom bilens underholdningssystem. Fordi opphavsretts plyndrende bønder er veldig opptatt og trenger å multitaske ved samtidig å kopiere Taylor Swifts 1989 og høsting korn? (Jeg gjetter, fordi John Deere advokater aldri forklart hvorfor noen ville pirat musikk på en traktor, bare at det kunne skje.)

John Deere er et selskap, forresten, det er seriøst alvorlig om å hindre folk fra å kopiere sine ting. Så alvorlig, faktisk, at de selv låst PDF de sendes til Copyright Office. Ingen endring av dokumentet. Og ingen kopiering passasjer. Virkelig, John Deere? Hvordan skal jeg fremheve alt som er galt i dette dokumentet nå? Skjermbilde av Kyle Wiens

John Deere kan være ute av touch, men det er ikke alene. Andre selskaper, inkludert handel grupper som representerer nesten alle store bilprodusenten, gjort det samme saken til Copyright Office igjen og igjen. Det er verdt å merke Tesla Motors ville ikke bli med bilprodusentene i dette argumentet, selv om bilene sine avhengige av proprietær programvare.

General Motors fortalte Copyright Office som talsmenn for opphavsrett reform feilaktig "conflate eierskap av et kjøretøy med eierskap av det underliggende programvare i et kjøretøy." Men jeg vil satse de fleste amerikanere gjør samme conflation-og Joe Sixpack kanskje overrasket over å lære GM eier en gigantisk del av Chevy sitter i oppkjørselen hans.

Andre bilprodusentene påpekt at eiere som gjør unsanctioned modifikasjoner kan endre sine biler i dårlige måter. De kunne justere dem til å gå raskere. Eller endre motorparametere for å kjøre på kant med utslippskrav.

Joe Sixpack kanskje overrasket over å lære GM eier en gigantisk del av Chevy sitter i oppkjørselen hans.

De har rett. Det kan skje. Men disse aktivitetene er (1) allerede ulovlig, og (2) har ingenting å gjøre med opphavsrett. Hvis du kommer for fort, skal en politimann stoppe deg-lov om opphavsrett bør ikke. Hvis du unnvike utslippskravene, skal du betale EPA bøter-ikke DMCA bøter. Og det spøkelset noen gjør noe ulovlig skal ikke rettferdiggjøre å stenge ned alle rimelige og lovlige modifikasjoner mennesker kan gjøre de tingene de har betalt for.

GM gikk så langt som å hevde låse folk hjelper innovasjon. Det er som å si låse opp bøkene vil inspirere barna til å være nyskapende forfattere, fordi de ikke vil bli fristet til å kopiere passasjer fra en Hemingway roman. I mellomtiden utenfor Bizarroland, selve teknologieksperter-inkludert Electronic Frontier Foundation-har konsekvent merket DMCA en innovasjon morder. De insisterer på at, i stedet for å stoppe innhold pirater, har språket i DMCA blitt brukt til å kvele konkurranse og utvide selskapskontroll i løpet av livet (og livet etter døden) av produkter.

"Den dårlige delen er, min følelse er, er disse selskapene bare låse opp denne teknologien, og øke slags monopol prisstruktur som fungerer bare ikke for oss," Brian Talley, en bonde på Californias Central Coast, sier restriksjoner plasseres på utstyret sitt. Jeg turnerte gården med en kamerat fra Intellectual Property & Technology Law Clinic slik at vi kunne fortelle Copyright Office hvordan produsentene hindrer bønder. "Vi er vant til å operere selvstendig, og det er en av de store ting om å være bonde. Og i denne plassen, er de virkelig tar det bort fra oss. "

Oppfatningen av å faktisk eie de tingene du kjøper har blitt revolusjonerende.

Electronic Frontier Foundation. Intellectual Property & Technology Law Clinic. og Digital Right to Repair Coalition (Disclaimer: Jeg er en av grunnleggerne av koalisjonen.) kjemper for å bevare begrepet eierskap. Vi prøver å åpne slusene for informasjon. Å la eierne undersøke koden i sine enheter. For å endre dem for bedre funksjonalitet. For å reparere dem, selv uten velsignelse fra produsenten.

Heldigvis er vi ikke alene. Det er et tilbakeslag mot den langsomme krype av bedriftens produktkontroll.

Tidligere i år sendte forbrukerne 40.000 kommentarer til Copyright Office-alle av dem oppfordret restaurering av eierrettigheter. Året før, forbrukere og aktivister tvunget en lov gjennom Kongressen som gjorde det lovlig å låse opp en mobiltelefon og flytte den til en annen operatør.

Denne uken vil Senator Ron Wyden og representant Jared Polis innføre "å bryte ned barrierer til Innovasjon Act av 2015. som ville vesentlig forbedre DMCA-prosessen. Lovgivere i Minnesota og New York har innført "Fair Repair" lovgivning som hevder en eiers rett til å reparere elektronisk utstyr de har kjøpt. De ønsker lik tilgang til reparasjon informasjon, reservedeler, og sikkerhetsoppdateringer.

Selvfølgelig tar tilbake de ting som vi eier vil ikke bli lett. Selskaper har bedre lobbyister enn resten av oss. Og en eller annen måte, forestillingen om faktisk å eie de tingene du kjøper har blitt revolusjonerende.

Det trenger ikke å være. Fortell Copyright Office til side med forbrukerne når det avgjør hvilke gadgets er lovlig å modifisere og reparere. Urge lovgivere å støtte lovgivning som Unlocking Technology loven og din egen loven Devices. fordi vi fortjener nøklene til våre egne produkter. Og støtter Fair Repair lovgivning.

Hvis du kjøpte den, bør du eier det-enkelt som det. Det er på tide forretningsadvokater forlot bullshit til bøndene, som faktisk trenger det.

Har du prøvd å kjøre alle kjøretøy / mounts. Den Tauntan, Orange bil, Levering lastebil og traktor gjør alle blå studs vises når du kommer inn.

7 år siden en 0

Den grønne traktoren gir deg blå studs.The Taun Taun også gir deg blå studs, og den lille hvite lastebil fra huset gir deg blå studs.After du ri alle dyrene og ri alle kjøretøy og ødelegge alt det er å ødelegge dere vil sannsynligvis få til 970 500, og det er så langt som du vil go.That er der jeg selv ikke finner lenger studs.Tried blåser opp bakken som i gamle byen fra Indiana Jones, men ingen luck.Don't glemme å plante blomster .Også du trenger en dusørjeger for å kaste bomber på blanke ting ved lekeplassen og huset som flys opp i luften.

7 år siden en 0

Spill du kan like

Star Wars: The Force Unleashed II

Lollipop Chainsaw

Lollipop Chainsaw er et hack and slash, single player action spill hvor spillerne kjemper zombier som aldri før - i.

Disney / Pixar Toy Story 3

I Toy Story 3: The Video Game hjelp Buzz, Woody og resten av Toys sikre at ingen leker blir etterlatt. Dive int.

Spider-Man: Web of Shadows

Relaterte innlegg

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...

  • Hva er ordet? av RedSpell - All Theme Pack Solutions 22 februar 2013 Av JTP 94 Kommentarer Hva er ordet - Væsker Tema Solutions Bare for å gjøre det klart, som det synes å være litt forvirring ...

  • 4 Pics 1 Word Answers Bedrager 4 Pics en Word-svar, bedrager og hint vil vise deg hvordan du kan slå alle nivåer og bokstavene i spillet for iPhone, iPod, iPad og Android. Gjett ordet som den ...

  • Døde fugler og Dead Fish - Hva skjer? Direkte sette fra nederlandsk. En kvinne fra den amerikanske delstaten Kentucky funnet dusinvis av døde fugler i henne foran yard.She forlot lokale medier vet, ...

  • Kategori Arkiv: Whats The Word Answers 4 Pics en Word nivå 363 Svar og Cheat - Sponge 4 Pics en Word Svar, Rengjørings bil, vaske bilen, tørke bilen, Skjær kaken, en skive kake missinglt;, gul ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-de-ord-app-hjelpe-traktorer.php on line 159

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-de-ord-app-hjelpe-traktorer.php on line 159