Hva betyr ordet applikasjoner bety

tekstbehandling (tekstbehandlingsprogrammet)

Relaterte Betingelser

Tekstbehandling er uttrykket som brukes for å beskrive ved hjelp av en datamaskin til å opprette, redigere og skrive ut dokumenter. Av alle dataprogrammer. tekstbehandling er den vanligste. For å utføre tekstbehandling, trenger du en datamaskin, et spesielt program som kalles et tekstbehandlingsprogram. og en skriver. En tekstbehandler kan du opprette et dokument, lagre den elektronisk på en disk. vise den på en skjerm. endre det ved å skrive inn kommandoer og tegn fra tastaturet. og skrive den ut på en skriver.

Tekstbehandling Sammenlignet med skrivemaskin

Den store fordelen med tekstbehandling løpet med skrivemaskin er at du kan gjøre endringer uten å måtte skrive hele dokumentet. Hvis du gjør en skrive feil, du bare sikkerhetskopiere markøren og korrigere feil. Hvis du vil slette et avsnitt, du bare fjerne den, uten å etterlate spor. Det er like lett å sette inn et ord, setning eller avsnitt i midten av et dokument. Tekstbehandlingsprogrammer gjør det også enkelt å flytte deler av tekst fra ett sted til et annet i et dokument, eller mellom dokumenter. Når du har gjort alle endringene du ønsker, kan du sende filen til en skriver for å få en papirkopi.

Tekstbehandling variere betydelig, men alle tekstbehandlere støtter følgende grunnleggende funksjoner:

 • sette inn tekst: Gjør det mulig å sette inn tekst hvor som helst i dokumentet.
 • slette tekst: Lar deg slette tegn, ord, linjer eller sider like lett som du kan krysse dem ut på papir.
 • kutte opp og lim inn : Lar deg fjerne (cut) en del av teksten fra ett sted i et dokument og sette (lim) er det et annet sted.
 • kopiere : Lar deg kopiere en del av teksten.
 • sidestørrelse og marger : Lar deg definere ulike sidestørrelser og marginer, og ordet prosessoren vil automatisk justere teksten slik at den passer.
 • søk og erstatt : Lar deg styre tekstbehandler for å søke etter et bestemt ord eller en setning. Du kan også styre tekstbehandler for å erstatte en gruppe tegn med et annet overalt at den første gruppen vises.
 • Hva betyr ordet applikasjoner bety
 • ord wrap : Tekstbehandlingsprogrammet flyttes automatisk til neste linje når du har fylt en linje med tekst, og det vil justere teksten hvis du endrer margene.
 • skrive ut: Lar deg sende et dokument til en skriver for å få papirkopi.

  Funksjoner av Standard tekstbehandlere

  Tekstbehandlere som bare støtter disse funksjonene (og kanskje et par andre) kalles tekstredigeringsprogrammer. De fleste tekstbehandlere, men støtter flere funksjoner som gjør det mulig å manipulere og formatere dokumenter i mer sofistikerte måter. Disse mer avanserte tekstbehandlere kalles fullfunksjons tekstbehandlere. Fullverdig tekstbehandlere støtter vanligvis følgende funksjoner:

 • filbehandling : Mange tekstbehandlere inneholde filbehandling funksjoner som lar deg opprette, slette, flytte og søke etter filer.
 • font spesifikasjoner: Her kan du endre skrifttyper i et dokument. For eksempel kan du spesifisere fet. kursiv og understreking. De fleste tekstbehandlingsprogrammer lar deg også endre skriftstørrelsen, og selv de skriftsnitt.
 • fotnoter og kryssreferanser: Automatiserer nummerering og plassering av fotnoter og lar deg enkelt kryssreferanse andre deler av dokumentet.
 • grafikk grafikk: Lar deg legge inn illustrasjoner og grafer i et dokument. Noen tekstbehandlere lar deg lage illustrasjonene innenfor tekstbehandlingsprogram; andre lar deg sette inn en illustrasjon produsert av et annet program.
 • overskrifter , bunntekst , og sidetall: Lar deg angi tilpassede topp- og bunntekst som tekstbehandlingsprogram vil sette på toppen og bunnen av hver side. Ordet prosessoren holder automatisk styr på sidetall, slik at det riktige tallet vises på hver side.
 • Hva betyr ordet applikasjoner bety
 • oppsett : Lar deg angi ulike marginer innenfor et enkelt dokument og angi ulike metoder for innrykk avsnitt.
 • makroer : En makro er et tegn eller ord som representerer en rekke tastetrykk. Tastetrykk kan representere tekst eller kommandoer. Muligheten til å definere makroer kan du spare mye tid ved å erstatte vanlige kombinasjoner av tastetrykk.
 • fusjonerer: Kan du sette sammen tekst fra en fil til en annen fil. Dette er spesielt nyttig for å generere mange filer som har samme format, men ulike data. Generere adresseetiketter er det klassiske eksempel på bruk av sammenslåinger.
 • stavekontroll : Et verktøy som lar deg sjekke stavingen av ord. Det vil fremheve noen ord som den ikke gjenkjenner.
 • innholdsfortegnelser og indekser: Lar deg automatisk opprette en innholdsfortegnelse og indeks basert på spesielle koder som du setter inn i dokumentet.
 • synonymordbok: En innebygd synonymordbok som lar deg søke etter synonymer uten å forlate tekstbehandler.
 • vinduer : Lar deg redigere to eller flere dokumenter samtidig. Hvert dokument vises i et eget vindu. Dette er spesielt nyttig når du arbeider på et stort prosjekt som består av flere forskjellige filer.
 • WYSIWYG (det du ser er hva du får): Med WYSIWYG. et dokument vises på skjermen nøyaktig slik den vil se ut når de skrives ut.

  Linjen dele tekstbehandlere fra desktop publishing-systemer er i stadig endring. Vanligvis, skjønt, desktop publishing programmer støtter bedre kontroll over layout, og mer støtte for fullfargedokumenter.

  Relaterte innlegg

  • Hva gjør eiendommen Nonatomic mener? Ta en titt på Apple Dokumenter. I utgangspunktet, hvis du sier nonatomic. og du generere accessors hjelp @synthesize. så hvis flere tråder prøver å ...

  • Hvor mye er 1 GB, og hva betyr det? Hva er i en byte Karma har en enkel forretningsmodell: vi selger mobildata på et lite overskudd. I stedet for å gjøre mobil data til en amorf tjeneste med ...

  • Princeton WordNet (0.00 / 0 stemmer) Ranger denne definisjonen: mobiltelefon (verb) kalle opp ved hjelp av en mobiltelefon "Dersom toget er forsinket, vil jeg mobiltelefon du" Wiktionary (0.00 / 0 stemmer) Ranger ...

  • Hva gjør en soft reset gjøre til en iPhone 4 En myk, eller til og med en hard, reset tilbakestiller ikke din iPhone 3G til fabrikkinnstillingene. Det kalles å gjenopprette iPhone. En myk tilbakestilling holder alle dine ...

  • Jeg nesten varte i uken bruker bare min iPad, men en ting holdt meg tilbake "Da min trofaste 12-tommers MacBook gikk til reparasjon sist lørdag, bestemte jeg meg for å prøve en uke med bare en iPad Air som min ...


  Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-betyr-ordet-applikasjoner-bety.php on line 133

  Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-betyr-ordet-applikasjoner-bety.php on line 133